Konu: ViceV VC haritasında ve 80'lerde geçmeli.  (Okunma sayısı 107 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.08.2021 13:13
Selamlar.

Yaşanan sıkıntılardan ötürü V1 döneminde sunucu tutunamadı.  V2 döneminin başında haritadaki buglardan dolayı VC haritasında açılamadı, haritadaki sıkıntıların ortadan kaldırılabileceği aşamada ise sunucunun düzeni çoktan oturmuştu. Bu yüzden değişime gidilmedi falan filan hepimizin bildiği bir mevzu zaten bu, fazla uzatmaya gerek duymuyorum o yüzden bu kısmı.

Konumuz ViceV. GTA V sunucusunun yolda olduğunun spoilerları yönetim tarafından verildi, sıfırdan bir dünya ve düzen kurulacak orada. Alt:V platformunda da RageMP platformunda da farklı haritaları sunucularına aktarmış projeler bulunuyor, Liberty City Roleplay örneğini veririm en basitinden. GTA V için hazırlanan Vice City haritası SAMP'daki versiyonlarının aksine bugsuz bir harita, sıfır sıkıntı.

ViceV kesinlikle Vice City haritasında geçmeli, proje adının hakkını vermeli. Aksi takdirde "Vice" adının ve sunucu konseptinin hiçbir numarası kalmıyor.

Gelelim 80'lere. Gönül ister ki sunucu VC haritasına ek olarak 80'li yıllar konseptinde geçsin ve global roleplay platformunda daha önce eşi benzeri görülmemiş kalitede bir iş çıksın ortaya. Yapılabilecek bir şey ama yönetim yapmaya yanaşır mı yanaşmaz mı bilemem, nasıl kotarılabileceğini de daha önceden açtığım bir AR-GE'de anlatmıştım, hazırlanılacak detaylı dönem rehberleri ve çeşitli tanıtım içerikleri ile sorunsuz bir şekilde kitle eğitilecektir. Bu içerikleri incelemeye erinecek adamın da zaten roleplay sunucusunda işi yok, herhangi bir DM sunucusunda devam edebilir oyununa. Bu bahsettiğim sunucuya zarar değil yarar sağlayacak bir durum, kanser kitleyi daha sunucuya adım atmadan ayıklamanın en etkili ve basit yolu.

Yönetimin kitle kaygısına düşmesi muhtemel, o yüzden 80'ler önerisinin kabul göreceğinden pek ümidim yok (Kabul görmesi durumunda her türlü desteği sağlarım.). Ama harita konusunda VC haritası dışında bir alternatif kesinlikle düşünülmemeli.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok