Konu: 23.08.2021 | Hinzaith_Kambar - Sasori_Hatake | GBIda Adam Kaçırma - GBI  (Okunma sayısı 375 defa)

#10 - 25.08.2021 11:34
@Tivorlu kulüp içerisindeki rollere dair kanıt bulunuyor mu?

Şuan iş yerindeyim eve geçince bakıp mention atacağım.

#11 - 25.08.2021 13:06
Bu fotoğraf var elimde sadece buda partide bulunduğuna dair bir Screen Shot. (Telsiz konuşmaları birliğimiz ile alakalı konu ile değil)
« Son Düzenleme: 25.08.2021 17:26 Shikaru »

#12 - 25.08.2021 14:41
Bu fotoğraftan sonra zaten o olay başlıyor.

YA BİLADER OLAYLA ALAKASI YOK SSİN? TELSİZDEN SOSARİ DİYORLAR SENİ ATACAKLAR DİYORLAR. LÜTFEN DAHA FAZLA İLETİ KASMA! YETKİLİ KARARINI VERSİN ARTIK.  :minigun:

#13 - 25.08.2021 16:24
O telsiz bizim birlikle alakalı bir şey boş konuşma. Ek olarakSecren Shoot atma sebebim @Tivorlu 'nun partide bulunduğuna dair bir ss bulundurmak yani adamı desteklediğim  bilinsin diye . Merak etme zaten adam ss'in  devamını işten gelince atıcak. Boşuna boş konuşma adam gibi itiraf et sorun olmadığını ve biliyorsun ki oyun ortasında /q çeken sensin nasıl hikmetse o anda elektrik gidiyor. Birde ''Bilader'' değil    ''birader'' ayrıca biraderin değilim konuyla ilgili olduğu sürece istediğim kadar ileti atarım bu seni ilgilendirmez ileti falanda kasmıyorum ayağını denk al kendinle karıştırma beni...
« Son Düzenleme: 25.08.2021 16:30 Shikaru »

#14 - 25.08.2021 17:06
O telsiz bizim birlikle alakalı bir şey boş konuşma. Ek olarakSecren Shoot atma sebebim @Tivorlu 'nun partide bulunduğuna dair bir ss bulundurmak yani adamı desteklediğim  bilinsin diye . Merak etme zaten adam ss'in  devamını işten gelince atıcak. Boşuna boş konuşma adam gibi itiraf et sorun olmadığını ve biliyorsun ki oyun ortasında /q çeken sensin nasıl hikmetse o anda elektrik gidiyor. Birde ''Bilader'' değil    ''birader'' ayrıca biraderin değilim konuyla ilgili olduğu sürece istediğim kadar ileti atarım bu seni ilgilendirmez ileti falanda kasmıyorum ayağını denk al kendinle karıştırma beni...

BİLADER DEĞİL BİRADER HEH QweQeQweeQwe, Dostum senden ricam lütfen git google'dan araştır. Savunmanıda tek ileri halinde yap dahada ileti ile kirletme şu şikayeti. ROLÜN ORTASINDA /Q den zaten şikayet açıldı, o konuyu buraya taşımanda ki amaç ne şuan boş boş ileti atıyorsun.

#15 - 25.08.2021 17:18
Tekrar söylüyorum senin biraderin dostun falan değilim ve buraya konu ile ilgili olduğu sürece istediğim kadar ileti atarım boş konuşma yapmıyorum bu seni İLGİLENDİRMEZ. İlla ''birader'' gibi kelimelere takılacaksan ilk olarak sen bence  araştırmanı yap. Konuları birleştirme sebebim bir önceki konu ile bu konu alakalı olduğu için birleştiriyorum ikisi ayrı bir olay değil. Tutturmuşsun ileti kasıyorsun diyip duruyorsun ileti kassam ne işime yarıyacak? Hala boş konuşmaya devam ediyorsun çocukça random atıyorsun gereksiz cevaplamalarla yazı yazma buraya benide rahatsız etme ki böyle bir hakkında yok.
« Son Düzenleme: 29.08.2021 13:45 wildclawz »

#16 - 25.08.2021 19:28
Tekrar söylüyorum senin biraderin dostun falan değilim ve buraya konu ile ilgili olduğu sürece istediğim kadar ileti atarım boş konuşma yapmıyorum bu seni İLGİLENDİRMEZ. İlla ''birader'' gibi kelimelere takılacaksan ilk olarak sen bence  araştırmanı yap. Konuları birleştirme sebebim bir önceki konu ile bu konu alakalı olduğu için birleştiriyorum ikisi ayrı bir olay değil. Tutturmuşsun ileti kasıyorsun diyip duruyorsun ileti kassam ne işime yarıyacak? Hala boş konuşmaya devam ediyorsun çocukça random atıyorsun gereksiz cevaplamalarla yazı yazma buraya benide rahatsız etme ki böyle bir hakkında yok. Tekrar söylüyorum @croxzy  ayağını denk al akranlarınla muhabbet yap.

Ya bak arkadaşım bu yazdıklarının şikayete yaptığın savunma ile alakası yok. Lütfen artık boş ileti atmaya devam etme yeter.

#17 - 25.08.2021 20:41
Tekrar söylüyorum senin biraderin dostun falan değilim ve buraya konu ile ilgili olduğu sürece istediğim kadar ileti atarım boş konuşma yapmıyorum bu seni İLGİLENDİRMEZ. İlla ''birader'' gibi kelimelere takılacaksan ilk olarak sen bence  araştırmanı yap. Konuları birleştirme sebebim bir önceki konu ile bu konu alakalı olduğu için birleştiriyorum ikisi ayrı bir olay değil. Tutturmuşsun ileti kasıyorsun diyip duruyorsun ileti kassam ne işime yarıyacak? Hala boş konuşmaya devam ediyorsun çocukça random atıyorsun gereksiz cevaplamalarla yazı yazma buraya benide rahatsız etme ki böyle bir hakkında yok. Tekrar söylüyorum @croxzy  ayağını denk al akranlarınla muhabbet yap.

Ya bak arkadaşım bu yazdıklarının şikayete yaptığın savunma ile alakası yok. Lütfen artık boş ileti atmaya devam etme yeter.

Öncelikle burada şikayet açmışsın tamam eyvallah ama adamla neden dalga geçer gibi konuşuyorsun? Haddini aşmamayı öneririm kardeşim.

Kanıt malesef ss kanıtım yok fakat chat log ss'i bulunmakta

#18 - 25.08.2021 21:40

Öncelikle burada şikayet açmışsın tamam eyvallah ama adamla neden dalga geçer gibi konuşuyorsun? Haddini aşmamayı öneririm kardeşim. @Tivorlu Ek olarakda senin arkadaşın bana laf atıyor, Adam ol falan diyor.

Kanıt malesef ss kanıtım yok fakat chat log ss'i bulunmakta

"Tekrar söylüyorum @croxzy  ayağını denk al akranlarınla muhabbet yap". , bunu ben değil arkadaşın yazmış gördüğün gibi. Ben çocukla dalga geçmiyorum tam tersine çocuk bana laf atıyor. Sende etmişsin zaten. GBIDA ADAM kaçırılamaz. Ek olarakda ChatLog'da sen gelip arkadan tokat attın ordan kalk diye. Ben o yüzden küfür ettim. Şikayet aktif.
« Son Düzenleme: 25.08.2021 21:46 croxzy »

#19 - 26.08.2021 09:57
@yutoalpha Şikayet sonuçlanabilir, savunmam bu kadar.