Konu: @TAGUcuk @Ted_Walter [CAR JACKING - TROLLİNG]  (Okunma sayısı 66 defa)

#0 - 22.08.2021 20:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    
Jimmy Toch = @Furkan0880
Ted Walter  = @TAGUcuk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jimmy_Toch
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.08.2021 20:00 & 21:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Jacking & Trolling

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araçtan Atması ( Car Jaking ) + Durduk yere arabadan atıp arabayı da alıp arabayı denize atması ve yüzerek kaçmaya çalışması ( Trolling & Retarted RP )

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
Olay : Ben Trucker mesleği yapıyordum, hatta kaç dakikada ne kadar kazanıyorum diye telefondan dakika tutuyordum ( 8.37dk )  daha sonra çalıştığım mekaniğe reklam verimek için motoruma binecektim chat'daki konuşmaları duydum, konuşmalar yanımda oluyordu zaten, birisinin aracı bozulmuş, tamirciyi çağırabilirsiniz falan diyorlardı bende role dahil olmak istedim, ben tamirciyim buyrun ben yardımcı olayım dedim, kişinin aracı saçma biryerde kalmış ordan çıkması imkansız gibiydi kişiye söyledim çekici aracını almamız gerekiyor isterseniz buyrun benimle gelin dedim o da taibiki geleyim dedi, gidip çekici aracını alıp bozulan aracın yanına döndükten sonra bozulan aracın oradan çıkarılamsı çok zordu çekicinin kancasını tutar ve çekiştirir diye bir emote attım daha sonra çekicinin kanca halatını araca bağlar diye bir emote daha attım ve aracı tamir kiti ile tamir ettim. Daha sonra aracı çektim Trucker mesleğinin tam önünde; aracı kontrol amaçlı garaja çekelim isterseniz gerekli muayneyi yaparız dedim aracı buraya bırakabilirsiniz fazla param yok dedi bende tamam dedim. Aracı yanaştırırken arabadan attı ( C J ) [Ten_Walter] diğer yanımdaki arkadaş [Jimmy_Toch] o troll yapan şahsın peşinden koştu daha sonra boşuna peşinden koşma diye Jimmy_Toch 'a pm attım, böyle bir rol olmaz diye hemen /soru ile destek attım, oyuncu şikayeti oluşturmamı söylediler, hatta ondan önce Ticket açtım, ticket'ı ilgilenen yetkili oyuncu şikayeti açmamı söyledi ve bende açtım

Bu diğer kişi Jimmy_Toch adlı kişininde onunla beraber olduğundan şüpheleniyorum, çünkü şikayet oluşturduğum zaman önce, neden beni şikayet ettin dedi, daha sonra yanlış kişiyle karıştırıyorsun diyip olaydan sıyrılamya çalıştı iki şahıstanda şikayetçiyim

Gereğinin yapılmasını arz ederim..

« Son Düzenleme: 23.08.2021 22:01 CybeRose »

#1 - 23.08.2021 13:18
Jimmy Toch = @Furkan0880

23.08.2021 13:10'da özürünü dilemiş bulunup, rolü tekrarlandı ve kendisi hakkında şikayetçi değilim, ancak Ted Walter  = @TAGUcuk Hakkında şikayetimi geri çekmiyorum, Ted Walter'ın daha önce ic ve ooc sicilinin olduğunuda göz önüne alarak gereğinin yapılmasını arz ederim, şimdiden teşekkürler

#2 - 24.08.2021 18:50
Yetersiz kanıt.