0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu yapılanın ruh haliyle veya oyundan eğlenmekle bir alakası yok. Hadi karakter tanıtımının altına arkadaşın şarkı atabilir ona bir şey diyemeyeceğim. Ancak tanıtım sahiplerinin 40 sayfa tanıtımının 20 sayfasının şarkıdan ve teşekkür ederim mesajlarından oluşturması bir sorundur. Karakter tanıtımının ne demek olduğunu bilmiyorsanız onun içinde bir şey diyemem. Bunu ne renk ve zevklerle bağdaştırabilirsiniz ne de oyundan keyif almakla. Sizin mantığınıza göre forumdaki alt bölümlerin hiçbir mantığı yok. Oluşum tanıtımlarına birlik üyelerinin sürekli şarkı paylaşarak sayfa atlatması da anlatmaya çalıştığım ihlale girer. Post kasma ve spam kuralından bihaber olup burada herkes keyfine baksın ayağı çekmeyin.
Alıntı yapılan: Janisty IV - 21.08.2021 15:25Bu yapılanın ruh haliyle veya oyundan eğlenmekle bir alakası yok. Hadi karakter tanıtımının altına arkadaşın şarkı atabilir ona bir şey diyemeyeceğim. Ancak tanıtım sahiplerinin 40 sayfa tanıtımının 20 sayfasının şarkıdan ve teşekkür ederim mesajlarından oluşturması bir sorundur. Karakter tanıtımının ne demek olduğunu bilmiyorsanız onun içinde bir şey diyemem. Bunu ne renk ve zevklerle bağdaştırabilirsiniz ne de oyundan keyif almakla. Sizin mantığınıza göre forumdaki alt bölümlerin hiçbir mantığı yok. Oluşum tanıtımlarına birlik üyelerinin sürekli şarkı paylaşarak sayfa atlatması da anlatmaya çalıştığım ihlale girer. Post kasma ve spam kuralından bihaber olup burada herkes keyfine baksın ayağı çekmeyin.Spoiler: GösterGizlehttps://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=640.0şarkı atılamaz diye bir kural göremiyorum, herkes keyfine baksın