Konu: Silah Tüccarı BUG K&A  (Okunma sayısı 275 defa)

#0 - 20.08.2021 10:23
Böyle bir konuyu buraya açtığım için öncelikle yönetimden kusura bakmamalarını diliyorum, bunu konuyu Ticket olarak da yollamıştım ancak Ticket'ıma 1 haftadır bakılmıyor o yüzden bu konuyu açma gereği duydum. Birliğin içinde bize özel olarak gelmiş olan Silah Tüccarından, geçen hafta polise kaptırdığım silahlarımı tekrar sipariş vermek istiyorum. Prosedür basit;

1-Silah tüccarının yanına gidip "Y"ye basıyoruz,
2-Menü açılıyor,
3-"Polis Zimmetindeki Silahlar"'ı seçiyoruz,
4-Açılan menüde polisin el koymuş olduğu silahların listesi geliyor ve istediğimiz silahımızı buradan geri alabiliyoruz.

En azından sunucunun %95'inde(?) böyle oluyor. Bu işlemi ben yapmaya çalıştığımda ise 2. adımdan sonra menü kendi kendini kapatıyor. Peki böyle alamıyorum, baştan yapayım silahları diyorum. Silah üretim ekranına geliyorum, basıyorum kaptırmış olduğum silaha, bu tip silaha zaten sahipsiniz yazıyor.

1 haftadır bunun için uğraşıyorum, Discord üzerinden destek ticket'ı açtım, oyuna her girdiğimde rapor attım, dün sağolsun @Nyarko dönüş yaptı, Ticket açmam gerektiğini söyledi ama daha önce de bahsettiğim üzere, halihazırda açtığım bir ticket var. Spam olmaması için ekstra bir tane daha açmadım.

Spoiler: GösterGizle

Sorun umarım en kısa sürede düzeltilir. Herkese iyi forumlar, iyi oyunlar.  :sampanya:
« Son Düzenleme: 24.08.2021 12:57 gunesilhan9 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 23.08.2021 17:27
Selam,

Destek biletinin yanıtlanmasını beklemen gerekiyor, bu tür konular açarak destek biletinin çözümlenmesini hızlandırmayacağın gibi, ilgili bölümde de konu kalabalıklığı yapmış oluyorsun. Destek biletine detaylı bir şekilde aldığın hatayı ve kanıtları eklediysen eğer, sadece beklemen gerekiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 24.08.2021 09:11
Selam,

Destek biletinin yanıtlanmasını beklemen gerekiyor, bu tür konular açarak destek biletinin çözümlenmesini hızlandırmayacağın gibi, ilgili bölümde de konu kalabalıklığı yapmış oluyorsun. Destek biletine detaylı bir şekilde aldığın hatayı ve kanıtları eklediysen eğer, sadece beklemen gerekiyor.

Sana da selam @Fulwyn ,

Zaten başıma gelen her şeyi detaylı bir şekilde anlattım, ekran görüntüleri ile destekleyebileceğim bir şey değil çünkü ortada gözüken bir şey yok ne yazık ki, konu kalabalığı yapmışsam yetkililer gerekli yaptırımı yapar, bu konuyla ilgili ekstra uyarıya veya yoruma ihtiyacım yok ama yine de sağ ol, konunun açık olduğunu hatırlatmış oldun bana. Ben sadece sorunuma cevap arıyorum çünkü 1+ haftadır denemediğim yöntem kalmadı, oyun içinde raporumu da yolladım, DC sunucusunda desteğe de başvurdum, Ticket'ımı da yolladım, yetkililere özelden yazıp darlamak dışında yapabileceğim son şey de bu konuyu açmaktı, ben de açtım.

Ticket'ıma da @yutoalpha dün baktı, üzerinde çalışıyorlarmış sorunun.

K&A
« Son Düzenleme: 24.08.2021 09:14 gunesilhan9 »
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Fulwyn,