William_Maxwell olarak savunmam şu şekilde;
Ek olarak, şahitliğimi onaylıyorum. Ocean ortasında bizim ckmızı nasıl verebiliyor anlamış değilim.
Birincisi Fear RP ihlali yapıyorsunuz iki kişisiniz ve sizden fazla olan kişilere karşı rolde "Nasıl siktim?, Nasıl soktum?, Annesine soktum, orospu" tarzında ithamlarda bulunuyorsunuz. Rolden sonra kalkıp koşarak gidiyorsunuz ki burada da YKİ var bunu saymadım bile. Normalde yaptığınız rolden dolayı sizden şikayetçi olmayacaktım üşendiğimden. Ancak böylesine gerçekten uzak bir şikayet konusu açtığınız için üşenmedim videoyu youtube'a atıyorum. Uzuncana bir video geliyor dostum oradan kendin de izleyebilirsin.
Sopayı yere koyma emojisini biz seni orada dövdükten sonra vermişsin dostum. Aldığın ss bile olay sonrasında çocuk mu kandırıyorsunuz kardeşim? Yok ss almış da rol öncesinde Sistemsel eline sopayı almıyacaksın o halde hadi aldın yok araçtaydı falan diye burada admin kandırmayacaksın, sırf oyunda düştün diye millete ooc kin yapmayacaksın 9 10 Kişi orada yaptığımız rolü gördü.
Ayrıca "Gelmiş kimin yanında kimin dostlarıyla sikişmeye kalkışıyorsun." tarzında şeyler söylüyorlar. Ben 100% eminim ki orada düşen taraf biz olsak alay edip rollerine devam ediceklerdi ne bir şikayet ne de bu tarz bir olay yaşanacaktı. IC olarak düştüğünüz için bu kadar çamura yatmaya gerek yok dediğim gibi.
Detaylı videoyu yüklüyorum izleyerek işlemi sonuçlandırır yetkililer. Sen gelip IC olarak benim kardeşim gibi olan bir kadına ki belki IC karım? Tanıyıp etmeden güzelim dersen rolün devamı da bu şekilde gelişir. Rolün başlarında ocean barda yürüyün gidin dediğimde kusura bakma dostum vesaire deseydiniz. Alttan alıp olayı uzatmasaydınız, bela çıkartmayıp rolünüze devam etseydiniz ne IC brawl rolüne girerdik ne de böyle bir şey olurdu. Yaralı kural ihlallerini ve şahısın hatalı emotelarını kapsayan bir video paylaşacağım.
Yere düşen herkes şikayet açsın ne güzel rol be. Ayrıca rolde sizi güvenli bölgeden uzaklaştırmaya çalıştım bana aynı şu şekilde tepki verdin "Topuklarım ağrıdı nereye yürüyoruz ne yapacaksın?" Ayrıca güvenli bölgede arabadan Istaka çekmek de gayet başarılı. Umarım tüm rolleriniz böyle değildir.
Ayrıca ıstakayı aldığını oradaki brawl rolünü izleyenlerden birisi de söylemiş videonun en başında admin kandırmaya yeltenme yani.
Brawl rolünü bir kaç saniye öncesini ve sonunu iyi ki kaydetmişim yoksa 95 Azerbaycan darbesini de üzerime yıkacaktınız şikayeti açarken. Ayrıca kalıcı hasarlık sopayla gözlerini oymadım kanka. Sopayla sana bir şey de yapmadım sadece sopayı elime aldım baktım çok fazla kişi izliyor rencide etmemek için rolü bitirdim gitmenizi istedim.Olaya şahit olan diğer kişiler: @Mikaurux @AziloTr İyi forumlar.