Konu: [20.08.2021 - William_Maxwell, Vito_Carter] GBİ, NON-RP, K.H, O.N  (Okunma sayısı 277 defa)

#11 - 20.08.2021 15:40
Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

Sistemsel üzerinde olan şey yok gibi rol yapamazsın.

Alıntı
Sen gelip IC olarak benim kardeşim gibi olan bir kadına ki belki IC karım? Tanıyıp etmeden güzelim
Böyle bir savunmaya karşılık söyleyecek bir şeyim yok, güvenli bölge ihlali apaçık ortada arkadaşın ekstra olarak yetersiz rol bilgisinden ceza almasını istiyorum.

Her ne kadar bu konuyu belirtmek istemezsem de;

Böyle bir rolün isteyerek yapıldığına inanamıyorum ve arkadaşı oyun için kanallardan uyarıyorum, normal bir dille uyarmama rağmen inatla devlet işini çok iyi yapıyorsa vesaire diyip yönetime tutum sergiliyor.

Devlet dediğim sunucu yönetimi değil dostum oyunda admin yerine Tanrı diyenler gibi rol yapmıyorum. Devlet dediğim mevcut IC Yönetim ve VCPD. Zenci mahallelerinin yanından geçerken adamlar sırf can sıkıntısından adam düşürüyor ben aile üyelerimden birisine laf edildiği için rol döndürüyorum.
Ayırca kaldı ki böyle bir olay oldu IC olarak göz altına alınmam veya hapise atılmam gerekirdi kavgaya karışmaktan vesaire. Polislik zımbırtılarından pek anlamıyorum ancak dediğim gibi adamın birisi gelip tanımadığı birine ters düz laflar ederse IC olarak rolümü sergilerim.

Güvenli bölgede kolluk kuvveleri (VCPD) sürekli vardır ve siz onları gözünüzle göremesenizde varmış gibi rol yapmanız gerekiyor. Ayrıca CCTV kameralarıda var. Güvenli bölgede hiç bir şekilde brawl rolü, war, klasik çatışma ve aklınıza gelebilecek tüm sistemsel yere düşürme rolleri yapılamaz.

#12 - 20.08.2021 15:43
@Batyouone Şahitliğimi onaylıyorum. :garip:

Şikayetin şahit bölümüne sizi yazdığımı hatırlamıyorum. Konuda bir ilgisi olmayıp yazı yazan kişiler forumda cezalandırılıyor. Bilginiz olsun.

Hayır roldekilerin ismini pek yazmamışsınız, yegane amacınız ooc kin olduğundan sanırsam sadece kendi tanıdıklarınızı yazmaktan fırsat bulamadınız galiba. Bir daha gözden geçirir misiniz?

Ayrıca konu gözden geçirilerek ihlali olan tüm kullanıcıların ceza almasını istiyorum şikayetin kime açıldığına bakılmaksızın.

OOC bir kin beslesem inan böyle bir konuşma yapmam ve ayrıca OOC kinin cezasıda sınırsız yasaklanma. Oyun kurallarında ihlal yaptınız ve size şikayet açtım. Bunu size pm yoluyla bildirip pişman olup olmadığınızı sorsam pek iç açıcı şeyler duymazdım, ki pm'den şikayet açacağımı belirtseydim bu seferde şantaj yaptığımı düşünüp bunu yine bu şikayette/konuda belirtirdiniz ve bana yine OOC kin suçunu atardınız.

#13 - 20.08.2021 15:47
@Batyouone Şahitliğimi onaylıyorum. :garip:

Şikayetin şahit bölümüne sizi yazdığımı hatırlamıyorum. Konuda bir ilgisi olmayıp yazı yazan kişiler forumda cezalandırılıyor. Bilginiz olsun.

Hayır roldekilerin ismini pek yazmamışsınız, yegane amacınız ooc kin olduğundan sanırsam sadece kendi tanıdıklarınızı yazmaktan fırsat bulamadınız galiba. Bir daha gözden geçirir misiniz?

Ayrıca konu gözden geçirilerek ihlali olan tüm kullanıcıların ceza almasını istiyorum şikayetin kime açıldığına bakılmaksızın.

Herhangi bir ihlal yapmadık, yapmış olsak zaten bunun farkında olurduk. Uzun zamandır bu platformdayım ve hiç bir zaman bir hata yaptığımda farkına varmamazlık yapmadım. Ayrıca, eğer ki bir ihlal yaptıysak da zaten yetkililer gereken cezayı bizede verir. Bunu söylemenize gerek yok.