En başta, video eğer 10 dakika önceden başlatılsaydı içeride dönen olayı da görecektiniz. İçeride durduk yere bize bulaştı, karakterimi aşağılayacak rollerde bulundu ve tehditler etti. Onu bir veya iki defa uyarmamıza rağmen böyle yapmaya devam etti, videoda zaten birbirimizi dışarıya çağırdığımız belli oluyor. Böyle bir role girişileceği belliydi, mekandan çıkmadan önce IC olarak Remko Neff karakterine aracını alıp gelmesini zaten fısıldadım, o da doğal olarak açıkta olduğumuz için bizi bulabildi. Amacının şikayet açmak olduğunu düşünüyorum, videoda çıkan rolde neden alttan aldığını tam olarak anlamamıştım zaten. İçeride agresif roller yaparken, dışarıda hiçbir şey söylemiyordu. Video başladığından itibaren amacının şikayet açmak olduğu belliymiş, yaptığım rolde zaten şaşırdığım belli oluyor. İlkinde "Bana sik kaldırmayacaksın" tarzı konuşuyorum, "Tanıtmamı ister misin?" diyorum ve "Evet." diyor, canının şikayet açmak istediği barizmiş. O evet dedikten sonra şaşırıyorum, istemsizce role döküyorum. "Sik kaldırıyorsun demek, pekâla." ona hatasını rolde defalarca söylüyorum zaten, ben buraya dm atmak için girmiyorum. Mekanın içerisinde fazlasıyla aşağılayıcı rol yapıp, tehditkar konuştuktan sonra dışarıda böyle bir rol yapmandan anlamalıydım.