Konu: [16.08.2021 - Magar_Assarian, Margos_Bogosian] Birlik liderini aşağılayıcı rol  (Okunma sayısı 195 defa)

#0 - 16.08.2021 21:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Margos_Bogosian @thedaimonn , Magar_Assarian @bertukey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te görünmektedir.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hiçbir birlik liderine karşı utandırıcı, küçük düşürecek rol yapılamaz. (Yüzüne tükürmek, üzerine idrar boşaltmak, "ben şöyleyim, böyleyim" diye kendini aşağılatıcı şekilde zorla bağırmasını sağlamak ve tasma takmak gibi bir çok rol engeli vardır.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif çatışma üzerinde vuruldum ve arkadaşlar beni esir aldı. 4 saat boyunca dayak rolü yapılırken, 4 saat boyunca R20'i aşağılama rolü gerçekleştirildi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): 4 Saat boyunca esir rolü yaptığıma rağmen, 4 saat boyunca R20'i aşağılama rolü yapmak ne kadar mantıklı? Oyun oynadığınızı unutmayın arkadaşlar, karşınızda sadece karakter bulunuyor. Bu hırs, sinir, kin nereden geliyor? Arkadaşların gerekli cezayı almasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 16.08.2021 22:02 santet »

#1 - 16.08.2021 22:55
Magar Assarian karakterinin forum susturması olduğu için savunmayı onun ağzından ben ileteceğim

Ian Hall karakteri çöpcü skini giymiş, ekran görüntüsünde de görülüyor. Ben de yanına gidiyorum "Hey çöpcü, naber?" diyorum. Bunda pek bir şey yok açıkcası, rol ortasında kıyafetini değiştirdin. Buna devam etmedik, şikayet açmak için açıyorsun. Diğer rol için mentionladığın arkadaş savunma yapacaktır. İyi forumlar.

#2 - 17.08.2021 00:30
Savunmanız için teşekkürler ancak şöyle bir durum var. O skini giymiş olabilirim ama ben onun rolünü yapmıyordum. Neden R20 olupta öyle bir rol yapayım? Diyelim ki yapıyorum, R20 olduğum için yine de karakterimi aşağılayacak bir şey söyleme hakkı doğmuyor size. İyi forumlar dilerim.

#3 - 17.08.2021 02:32
Dostum o kadar basit emoteler veriyordun ki R20 olduğunu düşünemedim kusuruma bakma, haliyle hiç rol yapamadığın için bu adam r20'dir diye düşünme gereksinimi duymadım. Çünkü 30 dakikada sadece 1 kelime yazabiliyordun.

#4 - 17.08.2021 02:46
Dostum o kadar basit emoteler veriyordun ki R20 olduğunu düşünemedim kusuruma bakma, haliyle hiç rol yapamadığın için bu adam r20'dir diye düşünme gereksinimi duymadım. Çünkü 30 dakikada sadece 1 kelime yazabiliyordun.

Yirmi tane adamı ufacık bir yere sokup, hepsi bir yandan emote yazar ve aynı anda konuşurlarsa karşılık vermem zorlaşır. Bu çok normal bir durum. Savunman için teşekkürler. Yetkili bekleyebiliriz.

@Lia sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 17.08.2021 22:27 santet »

#5 - 18.08.2021 03:42
Magar karakteri için savunma geçerli. Margos karakteri ceza alacak.