Konu: Maske_18189.  (Okunma sayısı 214 defa)

#0 - 16.08.2021 20:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_18189

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.08.20 - 09.53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz. (bir eve sığınıp, içeride AFK bırakmak gibi.)
a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece saatlerinde IC hapse girdim, silah siparişimin süresinin ilerlemesi adına ve hapis süremin geçmesi adına AFK bıraktım. Daha sonra saat biraz ilerleyince uyudum. Öğlen saatlerimde uyandığımda ise karakterime daha önceden gelebilecek SMS, arama vesaire olabileceği için chatlogu yukarı kaydırdım. Canım zaten azalmıştı ve chatlogu yukarı kaydırınca bahsi geçen maskeli kişinin " Hey! " deyip ben AFK iken emotesiz bir şekilde karakterimi bir silah aracılığıyla yaralıya düşürdüğünü gördüm. Bildiğim kadarıyla AFK oyuncularla etkileşime geçmek yasak ve hapishaneden çıktığımız bölgede bu tarz bir role girişilemez. Çünkü orası IC ve OOC jaillerin çıkış bölgesi, genellikle orada olan oyuncular gözlemlediğim kadarıyla AFK oluyor, emotesiz ateş etmesi de cabası. Karakterini bilmediğim için DM üzerine pek konuşmayacağım, IC karakterimin düşmanlarından birisi olabilir, savunma yaparsa yönettiği karaktere göre şikayetime DM ihlalini de ekleyeceğim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Emotesiz işlemden, AFK oyuncuyla etkileşime geçmekten ve yetkililer de uygun görürse orada bana ateş etmesinden ceza almasını istiyorum. Yaptığı hoş değil.

#1 - 17.08.2021 04:05
@Defend Savunmanızı yapın.

#2 - 17.08.2021 11:15
sıkan kişi ben değilim, sadece sıkan kişinin yanında bulundum. Sıkan kişi Cascio Baronyan ben sadece yanında bulundum, loglara bakılırsa görülebilir

#3 - 17.08.2021 13:02
@EmreHakan0 Savunma yaparsanız müteşekkir olurum.

#4 - 19.08.2021 01:26
Haklısın kardeşim, yaptığımın hatanın farkındayım bunun için kusura bakma.

#5 - 19.08.2021 01:31
Şikayeti geri çekiyorum, hatasını anlaması ceza yemesinden daha önemli. İyi forumlar.

#6 - 20.08.2021 13:23
Kilit&Arşiv