Konu: Sisteme Satış Fiyatı Hk.  (Okunma sayısı 284 defa)

#0 - 16.08.2021 17:03
- Şimdi ben "Hızlı Giriş" paketi aldım, bu paketten de Uranus model araç talep ettim.
Hızlı Giriş paketinde araç hakkında "Bu paketten aldığınız araç sadece sisteme, %40 fiyatına satılır"  yazmakta.
- "Ekonomi Paketi" özelliklerinde "Sisteme satış fiyatlarında %60 geri ödeme alır." yazıyor.

- Şimdi ben ekonomi paketi aldıktan sonra, "Hızlı Giriş" paketinden çıkan arabamı sisteme satarsam parasının %100'ünü mü yoksa %64'ünü mü (Yanlış hesaplamadıysam %40 + %40'ın %60'ına denk geliyor) alacağım?

Eğer %100'ünü alıyorsak Ekonomi Paketi alacağım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 16.08.2021 21:07
Yazdığı gibi hızlı giriş paketindeki aracı sadece %40 fiyatına satabilirsin, bir şey değiştirmiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.08.2021 16:50
Kapanabilir bu arada.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 20.08.2021 10:29
Yazdığı gibi hızlı giriş paketindeki aracı sadece %40 fiyatına satabilirsin, bir şey değiştirmiyor.

Hızlı giriş paketinden alınan araçlar o anda sunucuda, sisteme geri satış oranı neyse ona göre çalışıyor. Sadece başka oyuncuya satılamadığı için ve sistemin varsayılan geri satış oranının %40 olmasından kaynaklı orada öyle yazıyor, deneyip kendim şahit oldum, Hızlı Giriş Paketi'nden aldığım 60bin dolarlık arabayı, birlikten gelen Diaz güçlendirmesi ile alış fiyatının %85'ine (51bin) satmıştım, (O anda sisteme geri satış oranı %80'di, %5'de Diaz güçlendirmesi.)

Uzun vadede ekonomi paketi daha avantajlı olacaktır. @Voltaire
« Son Düzenleme: 20.08.2021 14:04 gunesilhan9 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 22.08.2021 10:56

Hızlı giriş paketinden alınan araçlar o anda sunucuda, sisteme geri satış oranı neyse ona göre çalışıyor. Sadece başka oyuncuya satılamadığı için ve sistemin varsayılan geri satış oranının %40 olmasından kaynaklı orada öyle yazıyor, deneyip kendim şahit oldum, Hızlı Giriş Paketi'nden aldığım 60bin dolarlık arabayı, birlikten gelen Diaz güçlendirmesi ile alış fiyatının %85'ine (51bin) satmıştım, (O anda sisteme geri satış oranı %80'di, %5'de Diaz güçlendirmesi.)

Uzun vadede ekonomi paketi daha avantajlı olacaktır. @Voltaire
Bu bilgi çok işime yaradı, çok teşekkür ederim. Şu anda da %80 midir acaba? Nereden öğrenebilirim?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok