Konu: 14.08.21 / 13.38 MetaGaming / Deiondre_Morris  (Okunma sayısı 138 defa)

#0 - 15.08.2021 17:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Deiondre_Morris @Ninext2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.08.21 / 13.38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araç içi fısıltı kanalını role aykırı kullanmak, rol dışı konuşmak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yaptığımız en ufak hatada hiç insiyatif tanımadan hakkımızda şikayet açıyorlar ancak kendileri ooc rol yapıyor. Cezalandırma talep ediyorum. Adalet mülkün temelidir.

#1 - 15.08.2021 21:24
Yanlış veya hatalı bir şey göremiyorum. OOC olarak önemli bir durum oluyor, ona bakmam gerektiği için afk kalacağımı söylüyorum. Tek tek PM atmak yerine /aw kullanıyorum çünkü acelem var. Bu durum aşırıya kaçmamış, bir şeyi etkilememiş. Burada uğradığınız zarar ne ki şikayet açıyorsunuz? Açık aramayı bıraksanız mı?

#2 - 15.08.2021 23:52
Boşuna ic kanal değil, ne olursa olsun kullanmaman gerekiyor, sürücüye PM atabilirsin "2 dk alttab söylersin" yazıp gidebilirsin. Yapmak istersen her şeyi yaparsın. Ben toplu bir rolde ic kanaldan "2 dk alttab" yazamıyorsam senin de araç içinde yazmaman gerekiyor.

#3 - 18.08.2021 03:36
Merhaba. Sunucu içerisinde /aw komutunu ooc konuşmak için kullanmanızı istemiyoruz, bu olay karşısında tutumluyuz. Karakter ceza alacak.