Konu: [15.08.2021 - Maske_28596] Car Surfing - Non RP  (Okunma sayısı 203 defa)

#0 - 15.08.2021 16:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_28596

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @mardinmafya

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: screenshots

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Surfing - Non RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliklerimiz sanırım savaş içerisinde (?) Arkadaşlar çok güzel şekilde drive by ile dillimore üzerinde kaza yapmamıza sebep oldular, daha sonrasında tam bölgeden kaçacakken arkadaş aracın üzerine çıktı. Screenshotların birinde görüldüğü üzere aracın hızı 80 km/h bu hızda aracın üzerinden bizimle birlikte gelirken ateş açarak karakterimi yaralıya düşürdü. Car Surfing ve Non-rp davranışlar sergiledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Aracın hızı 79 km/h, arkadaş aracın üstünde hareket ederek vuruyor (?): GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 15.08.2021 16:29
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 22.08.2021 23:20
@Vito 24 saat içerisinde savunmanızı yapın.

#3 - 24.08.2021 02:04
Savunma hala gelmemiş. @Stance

#4 - 24.08.2021 11:15
Öncelikle özür dilerim, arkadaşım sağolsun bana haber verdi şuanda bu şikayetden haberim oldu, etiket mention olarak gelmedi, işte çalışıyorum, akşam savunmamı yaparım, iyi forumlar :palmiye:

#5 - 24.08.2021 21:22
Öncelikle merhabalar, şimdi aşşağıya spoiler ile bir video bırakacağım...
Spoiler: GösterGizle
=41

Videonun 0.40 saniyeden başlatınca göreceksiniz durumu, Ağaca çarpıyorsunuz, ardından hızınız kesiliyor hatta tam indiğim anda neredeyse duruyorsunuz. Aracın üzerine düşüyorum, Bunu kasıtlı yapmıyorum. Olayın öncesine dair hiç bir şey sunulmadan, kasıtlı bir şekilde duran arabanın üzerine bunny yapmışım gibi lanse etmeyin. Aracın üzerine çıkmadım, düştüm. O an yapabileceğim en sağlıklı şey şoförü vurmak ya da arabayı bozmak.

Bunun komik bir anı olarak kalması gerekirken, şikayet açılması -şikayetin de bu denli öncesinin gösterilmeden açılması- epey üzücü, şikayet sonuçlanabilir iyi forumlar :sampanya:

#6 - 25.08.2021 11:22
Şikayet incelendi.

Araçtan indiğinizde yaşanan bir bug da olsa normalde o tavana çıkamayacağınızı biliyorsunuz. İnmek yerine hırsınıza yenik düşüp kişilere tavandan ateş açmaya devam etmişsiniz.

Karakter powergaming ve car surfing sebebiyle cezalandırılacak.