Konu: [15.08.2021] DM (Geri çekildi)  (Okunma sayısı 217 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.08.2021 02:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lance Calhoun @Trouble, Mark_Berlin @55selman55 ,Maske_33460, Maske_27982, Maske_29839 (silah çeker emoteu veren herkes)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'de görünen karakterler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.08.2021 / 02:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rolde karakterim bir telefon alıyor ve arkadaşını almak için yola koyuluyor, yol sırasında birçok silahlı adamla karşılaşıyor ve sebepsiz yere ateş alıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 15.08.2021 12:26 Tyriss »

#1 - 15.08.2021 02:56
Arkadaşlarımın ve benim (Maske_27892) adıma olarak direkt savunma yapıyorum. O sırada birden fazla oyuncu ile çatışma bölgesindeydik ve o sırada takip ettiğimiz araba ile dönüyordun. Ufak bir düşündükten sonra ateş ettik. Kaza kurşununa gittin diyebiliriz.

Aktif çatışma bölgesinin SS'i.
Spoiler: GösterGizle

Bana gelen kurşunun SS'i.

Spoiler: GösterGizle

Ekstra olarak Team75 ile rol yaptığını düşünüyoruz. SS'in tam halini atman lazım. Mesaj veya pmleri kapatmış olabilirsin. Daha güzel ve geçerli bir şikayet olması için karalanmamış halini atabilirsin.

#2 - 15.08.2021 03:12
 Olayla herhangi bir bağım yok, her yoldan geçene sıkıyor musunuz?

Ayrıca neden sansürlediğim kısımlara takıldınız onu da bilmiyorum, bu sizin haksız yere sıkıp/sıkmayacağınız anlamına gelmiyor sonuçta. Olayın heyecanı ve yanlış anlaşılma olmuştur diye şikayeti geri çekmek planlarım arasındaydı fakat  "Ekstra olarak Team75 ile rol yaptığını düşünüyoruz. SS'in tam halini atman lazım. Mesaj veya pmleri kapatmış olabilirsin. Daha güzel ve geçerli bir şikayet olması için karalanmamış halini atabilirsin." bu açıklamadan sonra düşünmüyorum.

Şikayet ile ilgilenen yetkiliye SS'in tam halini paylaşabilirim, burada paylaşmak istemiyorum.

#3 - 15.08.2021 12:25
Ne kadar düzgün bir savunma olmasa da.. Geri çekildi.