Konu: [15.08.2021] Hans Trantes / OOC Küfür, Mix, RK İhlali  (Okunma sayısı 233 defa)

#0 - 15.08.2021 00:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @bloddsmell Hans Trantes

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.08.21 22.00 arası ile 00.00 arasına kadar.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC küfür, Mix, RK ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar 22.50 civarında barı bastılar ve içeride on dakika civarı bir rol gerçekleşti.

Ardından Ryan isimli arkadaş beni dışarıya çıkardığı vakit Eldar Eliyev @Ogru Eldar beni vurdu, arkadaşlık bir şey yok sanırsam avlandığı için beni kapının önünde gördüğü vakit direkt çekip vurdu, merminin nereden bile geldiğini görmedim zaten. Ardından ise Ryan isimli arkadaş sanırsam kendisine de ateş açılacağını düşündüğü için içeriye kaçtı ve diğer arkadaşlarda içeriden bana pm atmaya başladı. Hans isimli arkadaşın attığı pm'leri görüyorsunuz, öncelikle kimin vurduğunu hakaret ederek soruyor zaten bu bir ihlal. Olaya realistik yaklaşayım dedim hadi kapının önünden onlarda çıkarken benim vurulduğumu görsünler o yüzden infoyu vereyim dedim ama ardından arkadaş ısrarla maske id'sini falan sormaya başladı ki zaten sonrası mixe kaçacağı için maske id'sini falan vermedim. Maske ID'sini isteme sebebi de zaten ortada, muhtemelen müttefik oluşumlar olduğu için Ness ile Buffalo OOC Elgar'a yazılar yazacaktı. Aksi taktir de zaten maske ID'sini sorması için bir sebep olamaz değil mi?

Mekanın önünde yaralı olduğum için memurlar gelip beni alma rolü yaptılar vesaire ss'te görünüyor zaten memurlar istenirse onlarda şahitlik yapar. Daha sonra memurlar beni bara bıraktılar, bende yaralı rolü yapmaya başladım. Memurlar beni bıraktıktan yaklaşık bir dakika falan sonra Hans isimli arkadaş yanıma gelip böyle bir role kalkıştı. İki defa düştüğümü bile bile gelip hala vurma rolü falan yapıyor, birlik liderini aşağılama rolüne girer mi bilmiyorum ama arkadaş sanırsam kendini oyuna çok fazla vermiş çünkü bu durumun başka bir izahı yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Yukarıda bölerek ihlalleri tek tek anlattım.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın daha sebebini bilmediğim bir sebepten dolayı OOC kinli olduğu açık, tanımadığı kişiye karşı attığı random'dan ve kullandığı uslüpten arkadaşın nasıl bir profilde oyuncu olduğu ortada. Vice platformunun bu tarz toxic oyuncuları bünyesinde bulundurmadığını bildiğimden dolayı arkadaşın sunucudan banlanmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 15.08.2021 00:31 Lightnight »

#1 - 15.08.2021 01:16
Selam savunmamı yapmaya OOC küfürden başlayacağım, kişiye edilen herhangi bir küfür yoktur şaşırma ifadesi olarak onu kullanıyorum çünkü arkadaşlarım ile smsleşiyorum ve dışarıda kimsenin olmadığını söylüyorlar, kişiye edilen herhangi bir küfür yok kişi bu küfürden alındıysa yada rahatsız olduysa özürlerimi iletiyorum,

Mix konusuna gelince sadece meraktan soruyorum çünkü bizden birisi sıkmadı kimin size sıktığını merak ediyorum sadece ve sadece MERAK,

Rk ihlalı konusuna gelince herhangi bir ihlal gözükmüyor seni düşürmedim sadece tokat attım , admin kararı bekleyebiliriz.

İyi roller iyi oyunlar... :vice:

#2 - 15.08.2021 01:35
Selam savunmamı yapmaya OOC küfürden başlayacağım, kişiye edilen herhangi bir küfür yoktur şaşırma ifadesi olarak onu kullanıyorum çünkü arkadaşlarım ile smsleşiyorum ve dışarıda kimsenin olmadığını söylüyorlar, kişiye edilen herhangi bir küfür yok kişi bu küfürden alındıysa yada rahatsız olduysa özürlerimi iletiyorum,

Mix konusuna gelince sadece meraktan soruyorum çünkü bizden birisi sıkmadı kimin size sıktığını merak ediyorum sadece ve sadece MERAK,

Rk ihlalı konusuna gelince herhangi bir ihlal gözükmüyor seni düşürmedim sadece tokat attım , admin kararı bekleyebiliriz.

İyi roller iyi oyunlar... :vice:
Attığın randomdan, tavırlarından vesaire bunun anlık bir tepki olduğunu zannetmiyorum. Toxic bir oyuncu olduğun hal ve hareketlerinden belli, kanıtlarda ortada. Mix konusunda ise merak ile kurtulamayacağını kolaylıkla söyleyebilirim. Şikayete eklemiyorum ama Edgar ile eğer pm leştiyseniz ya da hiçbir haberiniz olmadan sms ile role döktüyseniz ekstra olarak yönetimden log kontrolü talep ediyorum. Ona göre daha ağır bir yaptırım yapılmalıdır. Rk konusunda ise kurallar çok açık içeride zaten size Fear-Rp yaptım ve tehdit rollerinizi vesaire yaptınız, tekrar gelmeniz için bir sebep yokken hala gelip sebebini bilmediğim şekilde OOC kin kustunuz, daha sonra da pm'den attığınız random da cabası. Hatta muhtemelen savunmanızı bile başkasının hazırladığını düşünüyorum, oyunda yaptıklarınızdan sonra iyi görünmek için buradan saf ayağına yatıyorsunuz ama yaptıklarınız ortada. İyi akşamlar.

#3 - 15.08.2021 02:12
admin kararı bekleyebiliriz.

#4 - 22.08.2021 13:17
Savunmamı yaptım bir admın tarafından sonuçlandırılırsa çok memnun olurum.

#5 - 22.08.2021 13:24
Ortak Nezaket'ten ceza verilecek bunun tartışılabilir bir tarafı yok ancak hakaret kişiye olmadığı için taban süreden cezalandırılabilir.

Mixing konusunda kanıtlar net değil log kontrolünü her şikayet için yapamıyoruz bu yüzden bu kısımdan ceza almayacak.

RK konusuna gelirsek düşürmenize gerek yok RKlı olduğunu, vurulduğunu, size karşı agresif rol yapamayacağını bildiğiniz birine gidip tokat atmanın onu vurup öldürmekten farkı yok sonuç olarak agresif bir rol sergilemiş oluyorsunuz ve o size karşılık veremiyor, yapmamanız gerekiyordu.

Ortak Nezaket ve RK'dan cezalandırılacak.