Konu: [12.08.2021 - Derek_Porter] RFBL  (Okunma sayısı 192 defa)

#0 - 14.08.2021 01:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Derek Porter @Canterino the DEEV
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gerek yok.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/08/21, 00:31.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
aktif rol içeriğinde /b, rfbl.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Baskın ve karşılıklı çatışma sonrası Derek Porter karakteri yaklaşık yetmiş kişinin içerisinde bulunduğu rolü /b kanalından bölüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
Cezalandırılmasını istiyorum, birlik lideri ve ek olarak yüksek levelli bir oyuncu. :thumbsup:

#1 - 14.08.2021 01:58
Baskın yaptığınız ev sahilde ve güvenli bölgede, yaptığınız açık bir şekilde ihlal. Burada sizi ihlal yaptığınız için uyarıyorum, burada ne aşağılayıcı bir içerik, ne bir spam, ne de rolü bölmek söz konusu bile değil. SS'leri inceleyen kişi ''spam'' atmadığımı ve sizi ''ihlal'' yaptığınız için uyardığımı gayet net bir şekilde anlar. Tüm bunlara rağmen sürekli roleplay kavramına uydum ve rolü her hangi bir şekilde bölmeden devam ettim. Rolün devamında @Allen @Bonsly @SALVO180KM ve aklıma gelmeyen 20+ kişi ile role kaldığı yerden her hangi bir ihlal yapmadan devam ettim. Etiketlediğim kişiler arasında bunun aksi olduğunu iddia eden birisi varsa konuya mesaj bırakabilir.

İhlal yapan taraf siz olmanıza rağmen role uydum, üstüne ''ortak nezaket'' kavramında ilerleyerek affedici davrandım ve beni ihlal yaparak yakaladığınız halde şikayet açmadım, açmak istemedim çünkü IC de yaşanan düşmanlığı OOC'ye taşıyarak kırgınlık olmasını istemedim. Fakat tüm bunlara rağmen seni yalnızca ''ihlal'' yaptığın için uyardım diye bana şikayet açıyorsan bende affedici olmayacağım. Kafa yapını ve amacını az çok anladım. Bu doğrultuda normal şartlarda şikayet ''açmayacağım'' halde sırf bu kötü niyetin yüzünden sen, olduğun birlik ve orada olan tüm arkadaşlar için ''güvenli bölge ihlali'' adı altında bir şikayet hazırlıyorum.

Açılmak için açılmış bir şikayet. Buradan anladık ki, yapıcı olunca sen kaybediyorsun. Fakat tüm bunlara rağmen yapıcı olmaya, başkaları gibi toxic ve kindar olmamaya devam.

#2 - 14.08.2021 02:06
Kapatıldı.