Konu: [13.08.2021 - Vice Roleplay] Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 282 defa)

#0 - 13.08.2021 23:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yosef Behrmann @jonlakow

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Maddox Geoffrey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:
13.08.2021 - 20:30 kişinin biz tarafından vurulması.
13.08.2021 - 22:44 kişinin çatışmaya dahil olup bize ateş açması.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yosef Behrmann karakteri birlikler arasında bulunan savaş durumu sebebiyle 20:30'da karakterlerimiz tarafından, bölgeleri içinde vuruldu. Çatışmadan 2 saat sonra farklı bir yerde birlikler arasında dönen çatışmaya dahil olarak bize ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Yosef Behrmann'ın vuruluşu iddiasının kanıtı, (Biz tarafından vurulduğu görüntüde gayet açık)
Spoiler: GösterGizle

Yosef Behrmann'ın çatışma kurallarını ihlal ederek tekrar çatışmaya dahil olmasının kanıtı, (Hasarlar listesinde adını görebilirsiniz)
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 14.08.2021 00:10
Dostum, 2 kişi savaşta olduğunuz bir derneği basıyorsunuz ve beni afk iken RKlıyorsunuz bana mantıklı gelmesede rolümü yapmaya devam ettim. Sonrasında 1 saat aralıklar ile gelip tekrar bana ateş ediyorsunuz karşılık vermeyip kaçıyorum yani RKmı ihlal ediyorsunuz. En sonunda da üçüncü defa gelip bana ateş ediyorsunuz karakterimin tekrar vurulmasını istemediğim için karşılık veriyorum olay bundan ibaret. İlk siz Rklı durumumu ihlal ediyorsunuz. Çatışmaya dahil olma gibi bir durum söz konusu değil. RK'lı karaktere ikinci kez gelip hiçbir şey yapmamışsınız gibi sıkmanızı artık normal karşılayacak değilim. Madem RK'lı olduğumu biliyorsunuz, neden ikinci kez gelip sıkıyorsunuz? Merak konusu. İki kere saldırıda bulunarak asıl Yaralı Kural İhlali yapan siz oluyorsunuz.

Kanıtlar aşağıdaki ektedir. Ek olarak artık tarafımdan daha fazla yanıt gelmeyecektir.

ek-2 ss'ine @sukut şahitlik yapabilir

« Son Düzenleme: 15.08.2021 04:20 jonlakow »

#2 - 14.08.2021 00:12
RK'lı olan bir karaktere ateş açmak değildi amacımız, yanınızda bulunan karakterlere ateş açmaktı. Spesifik olarak sizi hedef almadık. RK'lı karakterlerin tekrar vurulamama kuralanın getirilme sebebi rol baltalamamak içindir. Biz size bu kuralın engellemeyi hedeflediği hiçbir ihlalde bulunmadık. Siz zaten çatışmaya geri dahil olmaya çalışıyordunuz. Kuralda belirtildiği gibi kendinizi savunmak içinde bir çatışmaya dahil olamazsınız, böyle bir istisna yazmıyor. Tek olsanız hadi neyse, sizin bulunduğunuz ortamda  tekrar çatışma başladığında birliğinizden silahlı bir grubun yanındaydınız. Bunun yerine RK'lı olduğunuzun bilincinde kalıp çatışma bölgesinde hedef tahtası gibi gezmeyi bırakırdınız. O yüzden lütfen... :sampanya:
« Son Düzenleme: 14.08.2021 00:17 Sentez »

#3 - 14.08.2021 00:17
EK-2'ye bakarsak bana ateş ettikleri belli. Sonrasında eğer amacın beni vurmak değilse, ben sana ateş ederken karşılık vermez, sadece şikayet açardın. Ve ilk sen bana sıkıyorsun. Böylelikle de yaralı kural ihlalini yapmış oluyorsun.

Son olarak hoodumu basıyorsun, çatışma bölgesi diyorsun. Beni hoodumdan başka nerede görmüş olacaksın ki?

#4 - 14.08.2021 00:22
Ek 2'de sizi değil, yanınızda bulunan birlik üyenizi hedef aldığımız daha çok belli sanki.

Bunun dışında belirttiğim gibi A kişisi X kişisini vurduktan sonra, A kişisinin X'i aynı gün içerisinde sürekli şekilde vurup rollerini baltalamaması için var olan bir kuraldan bahsediyorsunuz. Sonra RK'lı olduğunuz halde silahlanmış birlik üyelerinizle beraber geziyorsunuz. Böyle bir çatışmada taktir ederseniz aman bu RK'lı bir arkadaş, bunu vurmayın şeklinde davransaydık vurmamız gereken adamların önüne geçebilir, onlara etten kalkan olarak destek çıkabilirdiniz. Ya da zorla sizi vurmamızı sağlayabilirdiniz. Ancak dediğim gibi, eğer RK'lıysanız ve vurulmak istemiyorsanız bir süre ortalıktan çekilin ya da çatışmanın olduğu bölgeden hemen ayrılın. Bu zor bir şey değil, savunmanız inanılmaz mantıksız geldi bana. Yönetici kararı bekleyelim.

#5 - 14.08.2021 00:26
Ekleme yapayım o halde, EK-2'de iki arkadaş ben ve Yosef karakterine ateş açıyor ikimize de sıkmaktan çekinmiyorlar bunu ekleyebilirim.

#6 - 14.08.2021 00:39
Eklemeyi kanıtlarla yaparsanız sevinirim. Yalan söylemenin lüzumu yok. Çok iyi hatırlıyorum orada kime nişan aldığıma, RK'lı olduğunu bildiğim birini öncelik almadığıma eminim. Elinde silah tutan kimse ona ateş açtık. Zaten arkadaşınızın orada bulunması ayrı mantıksız.

#7 - 14.08.2021 00:53
Eklemeyi kanıtlarla yaparsanız sevinirim. Yalan söylemenin lüzumu yok. Çok iyi hatırlıyorum orada kime nişan aldığıma, RK'lı olduğunu bildiğim birini öncelik almadığıma eminim. Elinde silah tutan kimse ona ateş açtık. Zaten arkadaşınızın orada bulunması ayrı mantıksız.

aynen kardeşim birliğimden birinin yanımda bulunması mantıksız onu çöle bırakıp 8 saat orada durmasını söylemeliydik daha fazla uzatmada sonuçlansın istersen, yoksa daha fazla yalan söylemek lüzumunda kalıcam  :)

#8 - 14.08.2021 00:54
Sokak ağzına dönmeyin şurada, yeter. Çocuk değil kimse. Üslubunu düzgün tutacaksın, bu kadar basit. Tartışmaya argüman sunuyorsan, cevabını alırsın.

#9 - 14.08.2021 00:57
Sokak ağzına dönmeyin şurada, yeter. Çocuk değil kimse. Üslubunu düzgün tutacaksın, bu kadar basit. Tartışmaya argüman sunuyorsan, cevabını alırsın.
ok, benim tarafımdan ekleyeceklerim bu kadar
« Son Düzenleme: 14.08.2021 01:01 sukutt »