Konu: FearRP / DM @Archery @chll  (Okunma sayısı 300 defa)

#10 - 14.08.2021 21:19
Zaten bişey diyim de, Deagle üç vuruş ile karşıdaki kişiyi indiriyor. Benim orada direkt olarak sana karşı bir saldırı yapmışlığım yok. Sen orada arkadaşım emoteyi verdiği anda SS alıyorsun, ss alan herkesin oyununa drop girer. Drop girdiği için vuracağım adama ve sana yanlışlıkla vurdum. Hasar kayıtlarına bakılabilir admin bey.  SS aldıktan sonra zaten düşmüşsün. Kanıtın bile yetersiz kanka. Bu şikayet düşer.

Bana yumruk atarken seni ss almaya çalıştım fakat ekranda gözükmedin bundan dolayı o ss'i koymadım. Öyle bir troll varsa ss atın lütfen bütün içtenliğim ile bekliyorum olan sadece silahıma ve 330 dakikama oldu, yetkililer silahımın geri getirme parasını veya direkt olarak silahımı tekrar elime verirse konu kapanabilir.

#11 - 14.08.2021 21:36
Dostum atsam bile bir şey değişmeyecek adam sizin birliğinizde değil. Zaten troll ile ugraşmadığım için bu tarz ss ler almıyorum

#12 - 14.08.2021 22:58
 :colt:
Dostum atsam bile bir şey değişmeyecek adam sizin birliğinizde değil. Zaten troll ile ugraşmadığım için bu tarz ss ler almıyorum
Ben hâla ortada troll bir kişinin olup olmadığını bilmiyorum. Kimseyi görmedim Fernando vardı bir tek onu hatırlıyorum o da zaten oturuyordu koltukta, troll bir kişinin olduğunun kanıtını atarsanız suçlamalarım düşecektir.

#13 - 15.08.2021 12:31
Arkadaşlar konu ile alakam  yok farkındayım, karşı taraf savunmasını S-S ler ile yaparsa daha iyi olur böyle bir şekilde iki tarafta ikilime düşer.  :vays: :nays:

#14 - 17.08.2021 15:40
HÂLÂ YETKİLİ KARARI

#15 - 17.08.2021 23:22
Öncelikle ekran görüntüm yok, belirteyim. Fakat arkadaşın yaptığı şey, kural ihlaline kural ihlali ile cevap vermek. Her ateş eden kişiye ateş mi ediyorsun? Eğer bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsan o kişiyi şikayet edeceksin, ona karşı atak yapmayacaksın. Rolün akışı bu şekildeydi, sıktığın için hapishaneye girdin ve silahını aldılar. Geri bir itirazda bulunamazsın.

#16 - 18.08.2021 01:49
Öncelikle ekran görüntüm yok, belirteyim. Fakat arkadaşın yaptığı şey, kural ihlaline kural ihlali ile cevap vermek. Her ateş eden kişiye ateş mi ediyorsun? Eğer bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsan o kişiyi şikayet edeceksin, ona karşı atak yapmayacaksın. Rolün akışı bu şekildeydi, sıktığın için hapishaneye girdin ve silahını aldılar. Geri bir itirazda bulunamazsın.
Bize sıktınız ve sizi düşmanlarım sandım ardından bunun üzerine size sıktım, sonra sizi sorduk soruşturduk kimse sizi tanımıyor. DM sebebi ile şikayetimi açtım, ne sizden kaçan birisi vardı ne`de size sıkan. Geldiniz ve sıktınız bu kadar basit sen ise dibimde bana yumrukla vurdun, kanıtınız bile yok.
Hala yetkili kararını bekliyorum. SİZİN YAPTIĞINIZ DM İLE SİLAHIM GİTTİ VE 330 DAKİKAM ÇALINDI, HEPSİNİ GERİ STİYORUM!

#17 - 19.08.2021 05:15
Yetkili kararı bekleniyor hâla.

#18 - 20.08.2021 13:26
Şikayet açarken oluşturduğunuz kanıtlar yeterli değil rolün öncesini bilmiyoruz ayrıca sizinde silahınızı çekmenizden anladığım kadarıyla karşılıklı bir çatışma durumu var ki bu varsa ya iki tarafta DM yapıyordur ya da karşılıklı bir rol vardır.

Karşılıklı rol olduğunu umarak şikayeti sonuçlandırııyorum, ceza verilmeyecek.