Öncelikle iyi forumlar,
Şunu belirtmek isterim ki belli bir süredir bir bölgede faaliyet gösteren oluşumun bölgesine gelip de
"Burası artık bizim ahbap." diyip o oluşumun liderlerinden birine sopa gösterdikten sonra o kişinin sana tamam diyip gitmesini bekleyemezsin.
Olay şundan ibaret, sokağıma geliyorum. Kanepemde oturan yabancıları görüp olayı öğrenmeye çalışıyorum, karşı taraf bu bölgenin artık kendilerine ait olduğunu söylüyor ve beni sopayla tehdit etmeye kalkıyor, bölgeme el koyduğunu söylüyor. Ben ise o anlık kişi sayısı üstünlüğünden dolayı tepkisiz kalıp uzaklaşıyorum.
Gerçekçi olarak düşündüğünüzde gerçekte bir sokak çetesinin bölgesinde takılıp onlara tehditvari konuşursanız orada sizi vurup öldürürler. Buna ek olarak ben de aynısını yapıyorum. Maskemi takıp, emote'umu verip birliğimin bölgesinde tehdit oluşturan kişileri vurarak bölgeden gönderiyorum.
Kanıtlar;

Bölgemdeki yabancıların kim olduğunu öğrenmeye çalışıyorum.

Sert çıkışlarda bulunuyorlar. Sakinlik gösteriyorum, malum kişi üstünlükleri var.

Bana sopa çekiyorlar, dalga geçercesine tavırlarda bulunuyorlar. Açıkça bölgemde tehdit oluşturuyorlar.

Emote verildiğine dair kanıt.
Görüldüğü gibi tüm roller gerçekçilik dahilinde yapılmıştır. Sizin de aynı hassasiyeti göstererek bölgeden silahlarla kovulduktan sonra bir daha gözükmemenizi tavsiye ediyorum. Fear-RP kuralını biliyor olmalısınız.
Söyleyeceklerim bu kadar, iyi forumlar.