0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: N0SY - 14.08.2021 17:55Alıntı yapılan: puesty - 14.08.2021 16:24Alıntı yapılan: N0SY - 14.08.2021 13:20Spoiler: GösterGizleAlıntı yapılan: Schizophrene THE INVICIBLE - 14.08.2021 01:58Olayla ilgili bir bağlantım bulunmuyor fakat haksızlık söz konusu olduğunu görünce müdahale etmek istedim. Şahsın kendisi bizzat bu hareketi yapıyor. Bu tarz bir şikayetle başka bir oyuncunun emeğine saygısızlık yapıldığı kanaatindeyim. Bahsettiğim şeyleri SS'ler ile delillendirmek isterim.Sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin Fatih, bunu unutmayalım. Yanımdaki adama kinlendin diye benimle de kinlenen sensin, hatırlatırım. Ayrıca bir tek "Cache Mining" yapan da bizmişiz gibi konuşuyorsun ya işte bu daha da çok komiğime gidiyor. Spoiler içerisine bakarsın.Spoiler: GösterGizleDaha dün Midio'dan para dilenen sen konuşma. Kendi oynadığın sunucunun cachesini karıştıracak ezik bir adamsın dikkat et seni çok harcarlar. Yılmaz bey'e selamımı ilet anlar o Ooc rolcü Shade ve ekibi Güldürmeye devam et Kendi oynadığım sunucunun cachesini karıştıracak kadar düşmedim. Aynen
Alıntı yapılan: puesty - 14.08.2021 16:24Alıntı yapılan: N0SY - 14.08.2021 13:20Spoiler: GösterGizleAlıntı yapılan: Schizophrene THE INVICIBLE - 14.08.2021 01:58Olayla ilgili bir bağlantım bulunmuyor fakat haksızlık söz konusu olduğunu görünce müdahale etmek istedim. Şahsın kendisi bizzat bu hareketi yapıyor. Bu tarz bir şikayetle başka bir oyuncunun emeğine saygısızlık yapıldığı kanaatindeyim. Bahsettiğim şeyleri SS'ler ile delillendirmek isterim.Sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin Fatih, bunu unutmayalım. Yanımdaki adama kinlendin diye benimle de kinlenen sensin, hatırlatırım. Ayrıca bir tek "Cache Mining" yapan da bizmişiz gibi konuşuyorsun ya işte bu daha da çok komiğime gidiyor. Spoiler içerisine bakarsın.Spoiler: GösterGizleDaha dün Midio'dan para dilenen sen konuşma. Kendi oynadığın sunucunun cachesini karıştıracak ezik bir adamsın dikkat et seni çok harcarlar. Yılmaz bey'e selamımı ilet anlar o Ooc rolcü Shade ve ekibi Güldürmeye devam et Kendi oynadığım sunucunun cachesini karıştıracak kadar düşmedim.
Alıntı yapılan: N0SY - 14.08.2021 13:20Spoiler: GösterGizleAlıntı yapılan: Schizophrene THE INVICIBLE - 14.08.2021 01:58Olayla ilgili bir bağlantım bulunmuyor fakat haksızlık söz konusu olduğunu görünce müdahale etmek istedim. Şahsın kendisi bizzat bu hareketi yapıyor. Bu tarz bir şikayetle başka bir oyuncunun emeğine saygısızlık yapıldığı kanaatindeyim. Bahsettiğim şeyleri SS'ler ile delillendirmek isterim.Sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin Fatih, bunu unutmayalım. Yanımdaki adama kinlendin diye benimle de kinlenen sensin, hatırlatırım. Ayrıca bir tek "Cache Mining" yapan da bizmişiz gibi konuşuyorsun ya işte bu daha da çok komiğime gidiyor. Spoiler içerisine bakarsın.Spoiler: GösterGizleDaha dün Midio'dan para dilenen sen konuşma. Kendi oynadığın sunucunun cachesini karıştıracak ezik bir adamsın dikkat et seni çok harcarlar. Yılmaz bey'e selamımı ilet anlar o Ooc rolcü Shade ve ekibi
Spoiler: GösterGizleAlıntı yapılan: Schizophrene THE INVICIBLE - 14.08.2021 01:58Olayla ilgili bir bağlantım bulunmuyor fakat haksızlık söz konusu olduğunu görünce müdahale etmek istedim. Şahsın kendisi bizzat bu hareketi yapıyor. Bu tarz bir şikayetle başka bir oyuncunun emeğine saygısızlık yapıldığı kanaatindeyim. Bahsettiğim şeyleri SS'ler ile delillendirmek isterim.Sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin Fatih, bunu unutmayalım. Yanımdaki adama kinlendin diye benimle de kinlenen sensin, hatırlatırım. Ayrıca bir tek "Cache Mining" yapan da bizmişiz gibi konuşuyorsun ya işte bu daha da çok komiğime gidiyor. Spoiler içerisine bakarsın.Spoiler: GösterGizle
Olayla ilgili bir bağlantım bulunmuyor fakat haksızlık söz konusu olduğunu görünce müdahale etmek istedim. Şahsın kendisi bizzat bu hareketi yapıyor. Bu tarz bir şikayetle başka bir oyuncunun emeğine saygısızlık yapıldığı kanaatindeyim. Bahsettiğim şeyleri SS'ler ile delillendirmek isterim.
Alıntı yapılan: Serenity_ - 15.08.2021 15:42Alıntı yapılan: N0SY - 14.08.2021 17:55Alıntı yapılan: puesty - 14.08.2021 16:24Alıntı yapılan: N0SY - 14.08.2021 13:20Spoiler: GösterGizleAlıntı yapılan: Schizophrene THE INVICIBLE - 14.08.2021 01:58Olayla ilgili bir bağlantım bulunmuyor fakat haksızlık söz konusu olduğunu görünce müdahale etmek istedim. Şahsın kendisi bizzat bu hareketi yapıyor. Bu tarz bir şikayetle başka bir oyuncunun emeğine saygısızlık yapıldığı kanaatindeyim. Bahsettiğim şeyleri SS'ler ile delillendirmek isterim.Sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin Fatih, bunu unutmayalım. Yanımdaki adama kinlendin diye benimle de kinlenen sensin, hatırlatırım. Ayrıca bir tek "Cache Mining" yapan da bizmişiz gibi konuşuyorsun ya işte bu daha da çok komiğime gidiyor. Spoiler içerisine bakarsın.Spoiler: GösterGizleDaha dün Midio'dan para dilenen sen konuşma. Kendi oynadığın sunucunun cachesini karıştıracak ezik bir adamsın dikkat et seni çok harcarlar. Yılmaz bey'e selamımı ilet anlar o Ooc rolcü Shade ve ekibi Güldürmeye devam et Kendi oynadığım sunucunun cachesini karıştıracak kadar düşmedim. Aynen Shade mod paylaşım öyle deme
Alıntı yapılan: puesty - 15.08.2021 16:17Alıntı yapılan: Serenity_ - 15.08.2021 15:42Alıntı yapılan: N0SY - 14.08.2021 17:55Alıntı yapılan: puesty - 14.08.2021 16:24Alıntı yapılan: N0SY - 14.08.2021 13:20Spoiler: GösterGizleAlıntı yapılan: Schizophrene THE INVICIBLE - 14.08.2021 01:58Olayla ilgili bir bağlantım bulunmuyor fakat haksızlık söz konusu olduğunu görünce müdahale etmek istedim. Şahsın kendisi bizzat bu hareketi yapıyor. Bu tarz bir şikayetle başka bir oyuncunun emeğine saygısızlık yapıldığı kanaatindeyim. Bahsettiğim şeyleri SS'ler ile delillendirmek isterim.Sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin Fatih, bunu unutmayalım. Yanımdaki adama kinlendin diye benimle de kinlenen sensin, hatırlatırım. Ayrıca bir tek "Cache Mining" yapan da bizmişiz gibi konuşuyorsun ya işte bu daha da çok komiğime gidiyor. Spoiler içerisine bakarsın.Spoiler: GösterGizleDaha dün Midio'dan para dilenen sen konuşma. Kendi oynadığın sunucunun cachesini karıştıracak ezik bir adamsın dikkat et seni çok harcarlar. Yılmaz bey'e selamımı ilet anlar o Ooc rolcü Shade ve ekibi Güldürmeye devam et Kendi oynadığım sunucunun cachesini karıştıracak kadar düşmedim. Aynen Shade mod paylaşım öyle deme Shade mod paylaşım deme eğeğe o skini bulmam 1 dakikamı bile almadı
Alıntı yapılan: N0SY - 15.08.2021 19:01Alıntı yapılan: puesty - 15.08.2021 16:17Alıntı yapılan: Serenity_ - 15.08.2021 15:42Alıntı yapılan: N0SY - 14.08.2021 17:55Alıntı yapılan: puesty - 14.08.2021 16:24Alıntı yapılan: N0SY - 14.08.2021 13:20Spoiler: GösterGizleAlıntı yapılan: Schizophrene THE INVICIBLE - 14.08.2021 01:58Olayla ilgili bir bağlantım bulunmuyor fakat haksızlık söz konusu olduğunu görünce müdahale etmek istedim. Şahsın kendisi bizzat bu hareketi yapıyor. Bu tarz bir şikayetle başka bir oyuncunun emeğine saygısızlık yapıldığı kanaatindeyim. Bahsettiğim şeyleri SS'ler ile delillendirmek isterim.Sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin Fatih, bunu unutmayalım. Yanımdaki adama kinlendin diye benimle de kinlenen sensin, hatırlatırım. Ayrıca bir tek "Cache Mining" yapan da bizmişiz gibi konuşuyorsun ya işte bu daha da çok komiğime gidiyor. Spoiler içerisine bakarsın.Spoiler: GösterGizleDaha dün Midio'dan para dilenen sen konuşma. Kendi oynadığın sunucunun cachesini karıştıracak ezik bir adamsın dikkat et seni çok harcarlar. Yılmaz bey'e selamımı ilet anlar o Ooc rolcü Shade ve ekibi Güldürmeye devam et Kendi oynadığım sunucunun cachesini karıştıracak kadar düşmedim. Aynen Shade mod paylaşım öyle deme Shade mod paylaşım deme eğeğe o skini bulmam 1 dakikamı bile almadı Senin skinlerini bulmam 1 saniyemi almadı discord beklerim tek tek relliyeceğim hepsini :PP kendini bir şey sanıyorsun .dddd
Alıntı yapılan: puesty - 15.08.2021 20:48Alıntı yapılan: N0SY - 15.08.2021 19:01Alıntı yapılan: puesty - 15.08.2021 16:17Alıntı yapılan: Serenity_ - 15.08.2021 15:42Alıntı yapılan: N0SY - 14.08.2021 17:55Alıntı yapılan: puesty - 14.08.2021 16:24Alıntı yapılan: N0SY - 14.08.2021 13:20Spoiler: GösterGizleAlıntı yapılan: Schizophrene THE INVICIBLE - 14.08.2021 01:58Olayla ilgili bir bağlantım bulunmuyor fakat haksızlık söz konusu olduğunu görünce müdahale etmek istedim. Şahsın kendisi bizzat bu hareketi yapıyor. Bu tarz bir şikayetle başka bir oyuncunun emeğine saygısızlık yapıldığı kanaatindeyim. Bahsettiğim şeyleri SS'ler ile delillendirmek isterim.Sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin Fatih, bunu unutmayalım. Yanımdaki adama kinlendin diye benimle de kinlenen sensin, hatırlatırım. Ayrıca bir tek "Cache Mining" yapan da bizmişiz gibi konuşuyorsun ya işte bu daha da çok komiğime gidiyor. Spoiler içerisine bakarsın.Spoiler: GösterGizleDaha dün Midio'dan para dilenen sen konuşma. Kendi oynadığın sunucunun cachesini karıştıracak ezik bir adamsın dikkat et seni çok harcarlar. Yılmaz bey'e selamımı ilet anlar o Ooc rolcü Shade ve ekibi Güldürmeye devam et Kendi oynadığım sunucunun cachesini karıştıracak kadar düşmedim. Aynen Shade mod paylaşım öyle deme Shade mod paylaşım deme eğeğe o skini bulmam 1 dakikamı bile almadı Senin skinlerini bulmam 1 saniyemi almadı discord beklerim tek tek relliyeceğim hepsini :PP kendini bir şey sanıyorsun .dddd tm en iyi sensin abi