Konu: Garcia Diaz Multiaccount @mertg1925  (Okunma sayısı 255 defa)

#0 - 13.08.2021 15:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Garcia Diaz | @mertg1925  @GARSİ

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Spoiler: GösterGizle
Alıntı
13-) MULTIACCOUNT

Vice platformu üzerinde oyun ve forum hesabı olarak her hesabın tek bir kullanıcısı olmalıdır. Forum ve oyun hesaplarını birden fazla kişi kullanamaz. Hesaplarınızı bir başkasına devredemez, aktif bir oyun hesabınız varken yeni bir hesap oluşturamazsınız. Forum hesabınız yasaklandığı zaman SAMP üzerindeki hesabınızda benzer şekilde yasaklanacaktır. Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.

Alıntı
— Aynı ağ üzerinden bağlanan kişiler, ticket yoluyla bunu bildirerek onay geldiği taktirde giriş yapabilirler. Aksi taktirde çoklu hesap kullanımından yaptırım uygulanır.
— Çaldırılan hesapların sizlerin sorumluluğu olduğunu unutmayın.
— Aynı adres üzerinden iki ya da üç kişi katılım sağlayacaksa, ticket üzerinden yetkililere bunu bildirmelisiniz.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, iyi forumlar arkadaşın iki tane forum hesabı kullandığını düşünüyorum, discord ismi GARCİ#2177 Banlanan karakterinin ismi, şimdiki karakterinin ismide GARCİA, forum hesaplarına giriş yapan kullanıcıların ip adreslerine bakılmasını talep ediyorum, kendisinin multiaccount olduğunu düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ek açıklamam yok, kontrol edilmesini istiyorum.

#1 - 13.08.2021 15:29
Kendisi şikayet açıldıktan sonra birlikten ayrılmıştır. Loglardan bakılabilir.

#2 - 13.08.2021 15:31
.

#3 - 13.08.2021 15:33
Zaten yedek olarak kullanıyorum en son ne zaman giriş yaptığıma bakabilirsiniz herhangi bir ihlal yapmıyorum nedeni ne bilmiyorum ama son zamanlarda bana bu tarz şikayetler açılması canımı sıkıyor multi falan da yapmıyorum o hesabı da kullanmıyorum zaten hem bunu gizli yapıcak olsam sürekli kullandığım Nick olan GARCİ adını kullanmam o kadar salak değilim ikinci farklı bir hesabım var adminler isterse o hesabı banlayabilir ben ne olur ne olmaz bu forumuma bir şey olursa diye o hesabımı yedek tutuyorum herhangi bir ihlal de yapmıyorum IC olarak açıklarımı bulamayıp DC adresime kadar bakıp farklı yerlere bakarak bana şikayet açmanız saçma o hesabı gizli kullanmak istesem zaten adını GARCİ yapmam :) artı olarak pasif olarak bulunan bir karakterimi birliğe alıp almamamın önemi yok eski zamanlardan olan OOC kinin var ege biliyorum ama bunu farklı yönlerde denemelisin.

#4 - 13.08.2021 15:33
.
Kendiside kabul ediyor, bu yaptığın kural ihlalidir.  ;)
Mesajını silip aktif kullandığın forum hesabından kopyala yapıştır yaptın, savunmam bu kadarsa yetkili kararı bekleyelim, ortada ooc kin gerektirecek bir durum yok, bu yaptığın bir kural ihlali.
« Son Düzenleme: 13.08.2021 15:39 egeahinbey »

#5 - 13.08.2021 15:41
Bana DC den attığın link Expoler üzerinden açılıyor ve Expoler hesabım bu foruma bağlıymış aktif hesabım sanıp savunmamı buradan yapmışım üstelik bunun bir ihlal olduğunu bilmiyordum yönetici kararı bekliyorum yasaksa ban atılabilir diğer heasbıma başka savunmam yok hesabımı da baya önceden açmıştım  :)
« Son Düzenleme: 13.08.2021 15:52 mertg1925 »

#6 - 13.08.2021 15:45
İki tane hesap kullandığını kabul ediyorsun, daha fazla şikayeti kirletmeye gerek yok, gerekli kararı adminler verir, iyi forumlar.

#7 - 13.08.2021 16:04
Umarım aklınızdaki şüphe gitmiştir yasak olduğunu öğrendim ve ban atılması için ticket açtım oyun içinden admine sorarak başka yanıt gelmeyecek iyi günler diliyorum.

#8 - 13.08.2021 17:32
Kanıt olarak bırakıyorum

#9 - 22.08.2021 22:59
Şikayet incelendi.

MultiAccount politakımızı bilmeme gibi bir lüksünüz bulunmuyor. Bu platformda oynayan her oyuncunun bilmesi ve ona göre hareket etmesi gerekiyor. Bu sefer insiyatif kullanarak yüksek miktarda ceza işlemi uygulanacak. Daha sonrasında tekrarlarsanız bütün hesaplarınız kalıcı olarak yasaklanır.

Şikayet kapatıldı.