Konu: Theo Lorenzo-Üslup  (Okunma sayısı 160 defa)

#0 - 12.08.2021 22:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Theo_Lorenzo @TheoLorenzo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood tarafında aracımı sürerken bir anda arkamdan gelip bana çarptı ve doğal olarak bağırarak tepki verdim, kişinin yanındaki Tomy_Jefferson /b kanalından  "Pingi var." tarzı bir şey yazdı bende normal bir şekilde karşılayıp yoluma devam ettim ardından kişi bana PM yoluyla sslerde görüldüğü gibi şeyler yazdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): 15 seviye olmasına rağmen bu şekilde davranıyor, gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 12.08.2021 22:49
Pmden sonlara doğru belirttiğim gibi kuzenim yazmış şikayet açan şahışı rahatsız etmiş, elimden gelen pek bir şey yok geçmişi değiştiremem ama şikayet açan arkadaştan özür diliyorum gönlü razı olsun en azından savunmam bu kadar

#2 - 13.08.2021 00:36
Pmden sonlara doğru belirttiğim gibi kuzenim yazmış şikayet açan şahışı rahatsız etmiş, elimden gelen pek bir şey yok geçmişi değiştiremem ama şikayet açan arkadaştan özür diliyorum gönlü razı olsun en azından savunmam bu kadar
MultiAccount yapıyorsun yani?

#3 - 13.08.2021 03:15
Multiaccount birden fazla hesap kullanmaktır bilmiyorum biliyor musun yanısıra trucker yaparken 5 dakikalığına bilgisayar başından ayrıldım o sırada kuzenime verdim(kuzenimde aklısıra beni trollemeye çalışıyordu) ve bu ne yazık ki multiaccount olmuyor ama üzülerek söyleyeceğim ki keşke oyun kurallarını okusaydında gecenin 3'ünde sana bunu anlatmak zorunda kalıyor olmazdım, her şey savunmamda belirttiğim gibi iyi geceler.

#4 - 14.08.2021 03:27
Merhaba. İhlali yapan sizin karakteriniz, ihlal yapan karaktere bakıyoruz, karakteri yönetene değil. Ortak Nezaket kapsamında ceza alacak.