Konu: Thomas Rexha ve Corey Connell şikayet  (Okunma sayısı 470 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.08.2021 17:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Corey Connel @Dukkha / Thomas Rexha @Rexha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Wolf_Huso Azhad Muzayev @Jesswyn Norhad Ohanian

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: İki farklı ss olduğu için belirli bir zaman yok

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKİ kural ihlali ve Emotesiz Silah Çekme

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Conrey Connell yaralıya düştükten sonra kalkıp normal bir şekilde geziyor.
Thomas Rexha emotesiz bir şekilde silahını çekip beni vuruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/875071870209237062/875390167786065950/sa-mp-246.png

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli Cezayı almalarını talep ediyorum.

#1 - 12.08.2021 17:59
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 12.08.2021 18:11
kardeşim yapacak savunmayı  :D

#3 - 12.08.2021 18:17

Videoda görüldüğü üzere Thomas Rexha karakteri de ben de silah emotelerimizi veriyoruz.

Benim kalkıp normal bir şekilde gezmem olayına gelirsek, düştükten sonra yaralı rolümü sonuna kadar yaptım bu da onun kanıtı.

Yaptığınız YKI ihlallerini net bir şekilde videoya alabilmek için orada eğilip bekledim fazla uzaklaşmadım veya koşa koşa gitmedim, kendi bölgemdeyim zaten bunu neden yapayım? Savunmam bu kadar, kanıtların net olduğunu düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 12.08.2021 18:30 Dukkha »

#4 - 12.08.2021 20:02

Videoda görüldüğü üzere Thomas Rexha karakteri de ben de silah emotelerimizi veriyoruz.

Benim kalkıp normal bir şekilde gezmem olayına gelirsek, düştükten sonra yaralı rolümü sonuna kadar yaptım bu da onun kanıtı.

Yaptığınız YKI ihlallerini net bir şekilde videoya alabilmek için orada eğilip bekledim fazla uzaklaşmadım veya koşa koşa gitmedim, kendi bölgemdeyim zaten bunu neden yapayım? Savunmam bu kadar, kanıtların net olduğunu düşünüyorum.

Benim emoteyi vermiyor dediğim yer burası : https://cdn.discordapp.com/attachments/875352060156059681/875367949697966230/unknown.png

Yaralı rolünü bizim gözümüzün önünde /hurt çekerek ya da başka bir yere yatma komutu yazarak yapmalısın.

#5 - 12.08.2021 21:03

Benim emoteyi vermiyor dediğim yer burası : https://cdn.discordapp.com/attachments/875352060156059681/875367949697966230/unknown.png

Yaralı rolünü bizim gözümüzün önünde /hurt çekerek ya da başka bir yere yatma komutu yazarak yapmalısın.

/hurt veya her hangi bir şey sadece bir animasyon, fark ediyorsan eğiliyorum ayağa kalkıp gezmiyorum.Siz orada arabaya binip kaçmak ile meşgul iken video kaydını açıp şikayet oluşturmak için sizi videoya almakla meşguldum, sizden sonra yaralı rolümü yaptım.Ayrıca öbür dediğin yere gelirsek elinde kanıt var ise atabilirsin.

#6 - 12.08.2021 21:39
Süre bittiği gibi kalkıp direk bizi çekmen çok saçma, biz ihlal yapıyorsak sende buna ihlalle karşılık veremezsin  aynı zamanda kalktığın gibi normal gezerek bizi çekiyorsun. Sen o yaralı rolünü  saldırının üzerinden 20-30 dakika geçtikten sonra yaptın bu bizi ilgilendirmiyor bizi ilgilendiren bu rolü bizim yanımızda yapman.
« Son Düzenleme: 12.08.2021 21:40 Wolf_Huso »

#7 - 12.08.2021 21:39
Rolünü bizim yanımızda yapmak zorundasın sonrası bisi ilgilendirmiyor realistik açıdan bakarsan sen vurulduktan sonra kalkıp geziyor musun normal bir şekilde ha?

#8 - 12.08.2021 22:07
Rolünü bizim yanımızda yapmak zorundasın sonrası bisi ilgilendirmiyor realistik açıdan bakarsan sen vurulduktan sonra kalkıp geziyor musun normal bir şekilde ha?

Vurulmuş halde araba kullanmaya çalışıp kaçmaya çalışmasanız yaralı rolümü yaptığımı görebilirdiniz .d ? Şaka yapıyor olmalısın dostum, cidden güldüm. Düştükten sonraki 180 saniye bittiği gibi yaralı şekilde arabaya atlayıp gittin hiç bir şekilde yaralı rolü yapmadan. İnsan önce dönüp kendi yaptıklarına bakmalı. Yaptığım yaralı rolünün sslerini attım. Arabaya atlayıp kaçıp ihlal yapmak yerine bekleyip yaralı rolünü yapsaydın benim yaptığım rolü de görebilirdin.

Yaptığın ihlalin kanıtını tekrardan aşağı bırakıyorum.

Şikayet için daha fazla bir şey yazmayacağım, admin kararı bekleyelim.

« Son Düzenleme: 12.08.2021 22:17 Dukkha »

#9 - 12.08.2021 22:38
Senin  bana açtığın şikayette kullandığın kanıtları atman bir şey değiştirmiyor. Senin yaptığın ihlal yüzünden şikayet açıldı zaten, biz sana bu şikayeti yaptığın rol yüzünden açtık, o kanıtlarla ilgili gerekli savunmamı açılan şikayette yaptım göze sokmana gerek yok. Senin yaptığın rol bu şikayetin açılacağını bildiğin için 20-30 dakika sonra oldu. Ratko adlı karakter zaten ihlal yaptığını kabüllendi, ihlale ihlalle karşılık verdiğin için bu şikayet açıldı, lütfen daha fazla uzatmayalım. Admin kararı bekleyelim.
« Son Düzenleme: 13.08.2021 12:52 Wolf_Huso »