Konu: MAske_34035 DM  (Okunma sayısı 199 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.08.2021 12:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 34035

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Toplulukta bulunan kişiler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ana karakterimde savaş olduğundan dolayı sıkıldım ve alt karakterimle ocean'a rol yapmaya giderken kişiler aracıma ateş açtı. Ana karaktere yapıalcak şey alt karakterime yapıldı. Kişilere tamamen şans eseri denk geldim. Hatta Chatte bir kişiyi vercetti madenine bıraktığımı görebilirsiniz. 2 kişi sıktı fakat 1 kişinin adı var, arka tarafta bulunan kişinin nicki gözükmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almalarını istiyorum.

#1 - 12.08.2021 16:11
Şikayet açılan kişi ben değilim ama şöyle bir açıklama yapmak istiyorum. Attığın ekran görüntüsüne bakınırsak, aktif bir çatışma olduğunu görebiliyorsun. Ve sen o aktif çatışmanın içinden giriyorsun. Bu durumda arkada sıkan adamlar seni düşman zannedip orada vurmaları tamamen doğru. Ne de olsa aktif bir çatışma dönüyor öğle değil mi?. Aslın olay ise, sen o anki adamları görüp aralarına giriyorsun. Gerçekçi olarak düşünürsek, normal hayatta bir yerde çatışma olduğunda insanlar yolunu değiştirir ve oradan uzaklaşır. Çatışma oradan geçen bir insan olsa bile diğer insanlar seni düşman zannedip yine sıkabilirler. Yani bu da demek oluyor ki sana sıkan kişilerin bir hatası olmadığı belli. Tabii ki de bu benim görüşürüm. Gereken  neyse yöneticiler belirler. Ve bir şey fark ettim, attığın SS'de neden chattin bir tarafını sansürledin. Böyle bir şey yapmak yasak diye biliyorum. Tekrardan söylüyorum, şikayet açılan kişi ben değilim. Yanlış bir anlaşılma olmasın.

#2 - 12.08.2021 16:27
Güzel dedin de şöyle bir durum var oradan hızla geçiyorken bu yapıldi ve ekstra olarak herkes yerde yatıyordu ve çatışma bitmişti 1tane bile silah sesi yoktu. Ben nereden bilebilirim ki? Dolanıyordum ve tanımadığım birisini madene bıraktım. Oradan geçerken bir sorun yok uzaklaşırken bana ates edildi.

#3 - 12.08.2021 16:32
Güzel dedin de şöyle bir durum var oradan hızla geçiyorken bu yapıldi ve ekstra olarak herkes yerde yatıyordu ve çatışma bitmişti 1tane bile silah sesi yoktu. Ben nereden bilebilirim ki? Dolanıyordum ve tanımadığım birisini madene bıraktım. Oradan geçerken bir sorun yok uzaklaşırken bana ates edildi.
Selamlar, o tarafta çatışma hala devam ediyordu, kanıtını tam buraya atabilirim
Beyaz tahoma ile çatışma bittikten yaklaşık 20 30 saniye sonra o yerden tekrardan geçiyorsun, tekrardan birilerinin gelebileceğinden şüphelenip mecburen sıkıyoruz

#4 - 12.08.2021 16:56
Yoldan geçen herkese sıkacaksanız.. Ben oradan geçerken çatışma yoktu hızlıca geçerken geldiniz ve sıktınız diyeceklerim bu kadar sayenizde alt karakterle bile soğudum. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

#5 - 12.08.2021 17:08
Saat ve zamana dikkatli bakılmasına rica ediyorum. Oradan olayın ne olduğunu anlayaksınız.  ;)

#6 - 12.08.2021 23:32
Aktif çatışma alanı. Oradaki ortam hemen kurulmamış, siz gelmeden önce orada bir çatışma olduğunu anlayabiliyoruz. Oradan geçmeniz sizin hatanız, şikayette problem bulunmuyor.