Dostum. Mesajları büyüttüğün zaman haklı ya da doğru olmuyorsun. Çatışma bölgesi değil dediğin yerde yaklaşık yarım saat çatıştık. Yetkililer de bunu biliyor, sürekli roleplay olarak çatışma bölgesinde daha önce çatıştığımız adamlarla aynı model araba ile geliyorsunuz. Karşıma çıkıyorsunuz ya da beni takip ediyorsunuz. Orasını bilemem, RK'lı bir şekilde araba kullanıp/araçla çatışma bölgesinde durup hiçbir şekilde yaralı rolü yapmayarak kaçmaya, /silah kurtarmaya çalışıyorsunuz/. Ben de çatışma bölgesinden yeni çıktığımdan dolayı aynı model arabaya ateş etttim. Sürekli Roleplay, yetkililer bunu anlayacaktır. Daha fazla bir şey yazmayalım, siz yazsanız da ben cevapvermeyeceğim. Yetkililerin işini zorlaştırmak istemem, iyi geceler.
Sana açılan şikayet YKİ hakkında, sen araç modeli aynı diyorsun. Son attığım iletide bizi net bir şekilde göreceğini kanıtladım ki ayrıca aracımızın rengi bile farklı. Bir savaş anında önüme geleni vurayım, araçlar aynı diyeyim. Araç renkleri, sürücü ve yolcuların skinleri bile farklı...
Sürekli Roleplay ne alaka? Rol zaten devam ediyor, çatışma aktif olabilir ancak bizi sürekli (RK) vuramazsın dostum. Üstelik 3-4 kez anlattığım "Çatışma bölgesinden uzağız, bizi vurduğun bölgede sen ve arkadaşın dışında kimse yok." cümlesinden ya anlam çıkarmıyorsun ya da anlam çıkarmak istemiyorsun.
Yaralı rolü yapmadan? 12 Dakika olduğumuz yerde durmuşuz, baygınım. Kurt ve Celia karakteri bizi sürüklüyor ve araca alıyor, Ronald karakteri tedavi uyguluyor (Fast geçildi.) hâla bizi suçluyorsun, tekrar ediyorum eğer bir şikayetin varsa ayrı konu aç. Bu konuda şikayet edilen sensin, düzgünce savunma yapmanı rica ediyorum.
Şikayeti ben açtım ancak sen kendini savunmak yerine beni suçluyorsun, daha düzgün olması için büyük yazıyorum ki sana sormam gerekmiyor. Seni ilgilendirmez. Savunmanı yap, hâla yalan söylüyorsun.