Konu: Birden fazla kişi DM-TROLL-CJ [11.08.2021]  (Okunma sayısı 583 defa)

#0 - 12.08.2021 02:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Kane_Myers | (NC atmış) - Felix_Ferreiro | @sipeace  - Hectorde_Salvo @Berkay09x  |  - Maske_28596  -Cox_Diaz | @mertg1925  - Arsen_Babayan | @Junior

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @bengrasso @Tokuc

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11/08/2021, 00:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Merhabalar arkadaşlar bizi kasparov birliginden zannedip vurduklarını söylüyorlar.
DM'den ceza almalarını istiyoruz. Kane_Myers karakteri Nc atmıştır vede bu  karakteride şikayetede dahil edemedim maskeli olduğu için Maske_28596 
Ek olarak Arsen_Babayan karakterinin Car Jack'den ve PM üzerinden yaptığı TROLL'dende  ceza almasını istiyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  Rollerimizi baltadıkları için  ağır ceza almalarını talep ediyoruz.

#1 - 12.08.2021 03:20
Şahitliğimi onaylıyorum, ekran resimlerinde görünen şahıslar ile hiçbir rolümüz bulunmamasına rağmen ateş etmeye başladılar. Rastgele ateş açtıklarınıda itiraf ettikleri ekran görüntüleri mevcut bu açıkça DM’dir, en ağır şekilde cezalandırılmalarını talep ediyorum. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 12.08.2021 03:21 bengrasso »

#2 - 12.08.2021 03:30
Maddox Geoffrey karakterinin IC de sana sıktığını öğrendim, yolda seni görünce ateş etmeye başladım, her hangi bir ihlal yok. Daha önce birliğimde bir kişiyle çatışmışsın.

#3 - 12.08.2021 04:17
Maddox karakteriyle herhangi bir rolüm yok.

#4 - 12.08.2021 10:18
ıc de karakterimden yardım istendi ve bende yardıma gittim bana sadece baskına gideceğimiz ve yardım etmem söylendi bu yüzden DM yapmadım Vann Ness birliğindeki karakterlerin yardım istemesi sonucu yardıma gittim sonrasında size de bunu pm den açıkladım orada ytkili biri değildim sadece benden yardım  istendi bende onlara uydum benlik herhangi bir durum yok açıkcası

#5 - 12.08.2021 10:31
Admin bey DM atmıyorum :vice: :garip:

#6 - 12.08.2021 11:16
IC'de yardım istendi, benden rütbeli kişiler kime sıktıysa bende onlara sıktım, Trolling ile alakam yok.

#7 - 12.08.2021 11:22
Maddox Geoffrey karakterinin IC de sana sıktığını öğrendim, yolda seni görünce ateş etmeye başladım, her hangi bir ihlal yok. Daha önce birliğimde bir kişiyle çatışmışsın.

IC olarak Kane Myers karakterine hiçbir şekilde Lazar karakterine sıktığımı söylemedim, sanırım youtube’a attığım videodan yola çıkarak böyle bir karar almış. Aramızda öyle bir rol gerçekleşmedi.

#8 - 12.08.2021 11:40
Kimden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama iki karakterde yeni açıldı ve onaylı birliğe katılmadıklarından dolayı hiçbir zaman silahları olmadı. Yani birliğinizden biri ile çatışmaları söz konusu bile olamaz.
« Son Düzenleme: 12.08.2021 12:22 bengrasso »

#9 - 12.08.2021 14:08

IC olarak Kane Myers karakterine hiçbir şekilde Lazar karakterine sıktığımı söylemedim, sanırım youtube’a attığım videodan yola çıkarak böyle bir karar almış. Aramızda öyle bir rol gerçekleşmedi.