Berkaycığım, gelen kişiler bahsettiğin kişiler değil, saksıyı çalıştır adam ben değilim diyor, adminler zaten maske'den bulurlar
Ayrıca Misterio'cuğum, benim alakam yok diyorsun, kişisel kavgalı (savaş mı dersiniz bilmem) olduğumuz birliğin R19'usun? Sence bu durumda seni ilgilendiren bir durum yok mu? Tehlikeli bölgede gelip size ateş açıyoruz, gece tam 11'de, Rk'lı kimse yoktu belirtmek istiyorum bu arada. Gelip ateş açıyoruz, ve direkt kaçıyoruz, bu durumda yapacağınız şeyi size söyleyeyim, isterseniz IC'de gelip bize aynı şekil karşılık verirsiniz, ya da ne bileyim uzlaşmaya gideriz, iki tarafta barışır. Ama sen bu durumu benimle olan ooc kinine döküyorsun, discorddan bana küfür ediyorsun be kanka, bunları biliyoruz değil mi? Kanıt sayılmasa da koyacağım, kinin ve seviyen belli olsun isterim sadece. Şimdi, kısa bir özet geçmek gerekirse; Ic'de savaş gibi bir şeydeyiz, silahlı çatışmalara giriyoruz, ortada DM yok, ooc kinini foruma ve oyuna yansıtıyorsun bu kadar. Daha fazla savunma yapmaya gerek duymayacağım, gerekli ssleri spoiler olarak koyarım.
Bugün zaten olaylıydık, gece böyle bir şey olacağı belliydi kuzen, dmlik bir durum yok.