Konu: geri çekildi  (Okunma sayısı 521 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 12.08.2021 00:31
Selam gerçekten o sıkanlar biz değiliz, oradaki maske id'li arkadaşlardan hiç biri değilim hatta şöyle göstericem. MASKE İD

Damian Layton adlı karakterin aracı ile geldiniz dostum, o arkadaşta Hoover'dan, sence tesadüf mü? lütfen gece gece yorma bizi, sonuçlanabilir.

#21 - 12.08.2021 00:46
Bak sen bunu anlamak istemiyorsun. Damian layton umrumda değil. Benim şikayetime ekleyemessin bunu geldiniz diyemessin benim olduğuma dair bir kanıtın yok.

#22 - 12.08.2021 00:47
Arkadaşlar artık yazmayın lütfen, yetkili kararı bekleyelim.

#23 - 12.08.2021 00:55
Arkadaşlar bakın, size sıkmayın diyen yok. Sıkın, kırın, parçalayın fakat bunu gün içinde 5 10 kere yapmayın, Hem kendi rolünüzü hemde bizim rolümüzü bozuyorsunuz, tamam ben ile IC'de bir olay yaşadınız, sıktınız düşürdünüz, eyvallah fakat bunu gün içinde 5 10 kere yapmanız gerçekten "Aciz" bir durum, DM tutkunuzu başka sunuculara taşıyın.
Spoiler: GösterGizle

Vice roleplay tarafından biçilmiş bir Rk süresi var, sıkmamızda hiç bir ihlal yok, karşılığını vermediniz, biz verdik dostum başka sorun?

#24 - 12.08.2021 01:08
Arkadaşlar bakın, size sıkmayın diyen yok. Sıkın, kırın, parçalayın fakat bunu gün içinde 5 10 kere yapmayın, Hem kendi rolünüzü hemde bizim rolümüzü bozuyorsunuz, tamam ben ile IC'de bir olay yaşadınız, sıktınız düşürdünüz, eyvallah fakat bunu gün içinde 5 10 kere yapmanız gerçekten "Aciz" bir durum, DM tutkunuzu başka sunuculara taşıyın.

Vice roleplay tarafından biçilmiş bir Rk süresi var, sıkmamızda hiç bir ihlal yok, karşılığını vermediniz, biz verdik dostum başka sorun?
Ve ayrıyetten oradaki sıkanlar ben değilim :) Arkadaş bak kendisi kabulleniyor @Misterio'

#25 - 12.08.2021 01:10
Bro, daha fazla kirletmeyin artık, kendim için şikayet açıyorum, sadece bana ateş edenler savunma yapsın.

#26 - 12.08.2021 02:03
Berkaycığım, gelen kişiler bahsettiğin kişiler değil, saksıyı çalıştır adam ben değilim diyor, adminler zaten maske'den bulurlar :)

Ayrıca Misterio'cuğum, benim alakam yok diyorsun, kişisel kavgalı (savaş mı dersiniz bilmem) olduğumuz birliğin R19'usun? Sence bu durumda seni ilgilendiren bir durum yok mu? Tehlikeli bölgede gelip size ateş açıyoruz, gece tam 11'de, Rk'lı kimse yoktu belirtmek istiyorum bu arada. Gelip ateş açıyoruz, ve direkt kaçıyoruz, bu durumda yapacağınız şeyi size söyleyeyim, isterseniz IC'de gelip bize aynı şekil karşılık verirsiniz, ya da ne bileyim uzlaşmaya gideriz, iki tarafta barışır. Ama sen bu durumu benimle olan ooc kinine döküyorsun, discorddan bana küfür ediyorsun be kanka, bunları biliyoruz değil mi? Kanıt sayılmasa da koyacağım, kinin ve seviyen belli olsun isterim sadece. Şimdi, kısa bir özet geçmek gerekirse; Ic'de savaş gibi bir şeydeyiz, silahlı çatışmalara giriyoruz, ortada DM yok, ooc kinini foruma ve oyuna yansıtıyorsun bu kadar. Daha fazla savunma yapmaya gerek duymayacağım, gerekli ssleri spoiler olarak koyarım.

Bugün zaten olaylıydık, gece böyle bir şey olacağı belliydi kuzen, dmlik bir durum yok.

« Son Düzenleme: 12.08.2021 18:05 japonaskeri »

#27 - 12.08.2021 02:05
Yanlış anlamanı istemem bu arada, bana dmci ya da ihlalci demeyi bırakır mısın lütfen? Bu beni üzüyor. https://www.vice-rp.com/forum/panel?arama=Cruz_Lee

#28 - 12.08.2021 03:37
Yanlış anlamanı istemem bu arada, bana dmci ya da ihlalci demeyi bırakır mısın lütfen? Bu beni üzüyor. https:/www.vice-rp.com/forum/panel?arama=Cruz_Lee
hahshahshq, ulan ne güldüm gece gece, bu discord konuşmalarını foruma atmak artık popüler oldu sanırım :D böyle ss'ler atarak daha çok kendini rezil ediyorsun, beni bilen bilir bro, dediğim gibi artık daha fazla kirletmeyin yetkili kararını bekliyelim, ha diyorsan ben kavga etmek istiyorum, o senin seçimin.

#29 - 12.08.2021 12:44
Şikayet sonuçlanmadan önce son bir ileti atacağım, adminlerden ricam;  bu birliğin üyelerinin şuan forumdaki aktif şikayetlerini inceleyip bu şikayeti yorumlarsanız sevinirim, çünkü kişilerle olan ic kinimizi ve kavgamızı diğer şikayetlerde arkadaşlarım ssler ile kanıtlamış. Herkese iyi forumlar dilerim.  https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=114326.10 :palmiye:
« Son Düzenleme: 12.08.2021 12:47 japonaskeri »