Konu: GERİ ÇEKİLMİŞTİR.  (Okunma sayısı 427 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2021 22:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_29196 Maske_34406

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alexander Dustin {Doktor)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mahallemde iki müşteri ile rol yapıyordum, ardından maskeli kişiler SS'te görünüyor TEC9 ve DEAGLE model silahlarla rolümüzü bozuyor, kişiler ile uzaktan yakından alakam bile yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1. BASKIN:
Spoiler: GösterGizle

DÜŞTÜĞÜM AN:

2. BASKIN VE SİVİLLERİ DÜŞÜRDÜKLERİ AN:

3. BASKIN:

Dikkatli bakarsanız, karşı evlerinde çatısında.

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler net DM arıyor, sosisli rolünün ortasında ne diye DM atarsın, buradan o arkadaşlara diyorum "SAVAŞI SİZ KAZANDINIZ ROLLERİMİZİ BALTALAMAYIN! CEZA ALMALARINI TALEP EDİYORUM.

« Son Düzenleme: 12.08.2021 15:31 Berkay09x »

#1 - 11.08.2021 23:45
savaşı biz kazandık diyorsunuz ama hala bize sıkmaya devam ediyorsunuz, güzel.  Bize gün içerisinde sıkıyorsunuz, sıktığınız için karşılık veriyoruz bu fazlasıyla normal. Rol yapıyorsun, bu güzel zaten rol sunucusundayız. Ortada dm yok, ıc düşmanlık var. Ic düşmanlığı ıc gelip bitirmiyorsunuz, forumdan siz kazandınız diyorsunuz ironik :P Düşmekten sıkıldık diye geziyorsunuz sıkmaya devam ediyorsunuz, siz sıkmazsanız biz zaten sıkmayız. Rol yapmak için buradayız, bu olaylarda rolün parçası. Her şeye dm adı altında şikayet açmayı bırakın artık.

#2 - 12.08.2021 00:01
savaşı biz kazandık diyorsunuz ama hala bize sıkmaya devam ediyorsunuz, güzel.  Bize gün içerisinde sıkıyorsunuz, sıktığınız için karşılık veriyoruz bu fazlasıyla normal. Rol yapıyorsun, bu güzel zaten rol sunucusundayız. Ortada dm yok, ıc düşmanlık var. Ic düşmanlığı ıc gelip bitirmiyorsunuz, forumdan siz kazandınız diyorsunuz ironik :P Düşmekten sıkıldık diye geziyorsunuz sıkmaya devam ediyorsunuz, siz sıkmazsanız biz zaten sıkmayız. Rol yapmak için buradayız, bu olaylarda rolün parçası. Her şeye dm adı altında şikayet açmayı bırakın artık.
Dostum bak, anlama kabiliyetininden şüphe duyuyorum, öncelikle sana gün içinde sıkmadım, sen ile IC tartışmaya girdiğim gün sadece sıktım, sen 4 5 gündür bize rol zevki vermiyorsun, RK'lı beni bile 4 5 kere düşürdün artık yeter, sunucuyu DM sunucusuna çevirdiniz.

#3 - 12.08.2021 00:03
Gerçekten aşırı komik ve üzücü bir durumdasınız. Çok kez karakterlerimize sizin tarafınızdan ateş açıldı. Ne zaman size karşılık versek, Discord/Forum/PM yoluyla ulaşmaya çalıştınız. IC çaresizliğinizi, OOC'e dökmeyin. Aşağıya da kanıt bırakıyorum, umarım gözle görülebilir kanıtları inkar etmezsiniz.
Her rolü kazanamayabilirsiniz, bunu benimsemelisiniz. Yaptığınız şu an Roleplay First Bitch Later kural ihlaline giriyor.
Ayrıca attığın sslerde, /do yoluyla "ooc izni" soruyorsunuz. /b'den üslupsuzluk yapıyorsunuz.  :haha:

İlk sizlerin (senin) ateş açtığınıza dair kanıt;

IC olan olayı, IC halledin.
« Son Düzenleme: 12.08.2021 11:13 yasinsagin »

#4 - 12.08.2021 00:09
Gerçekten aşırı komik ve üzücü bir durumdasınız. Çok kez karakterlerimize sizin tarafınızdan ateş açıldı. Ne zaman size karşılık versek, Discord/Forum/PM yoluyla ulaşmaya çalıştınız. IC çaresizliğinizi, OOC'e dökmeyin. Aşağıya da kanıt bırakıyorum, umarım gözle görülebilir kanıtları inkar etmezsiniz.
Her rolü kazanamayabilirsiniz, bunu benimsemelisiniz. Yaptığınız şu an Roleplay First Bitch Later kural ihlaline giriyor.
Ayrıca attığın sslerde, /do yoluyla "ooc izni" soruyorsunuz. /b'den üslupsuzluk yapıyorsunuz.  :haha:

IC olan olayı, IC halledin. Kendinizi rezil ediyorsunuz, gerçekten bu kadar çaresizseniz söyleyin. Yardım etmeye çalışırım.
Anlama kabiliyetinden şüphe duyuyorum dostum.  :D

#5 - 12.08.2021 00:14
Dostum bak, anlama kabiliyetininden şüphe duyuyorum, öncelikle sana gün içinde sıkmadım, sen ile IC tartışmaya girdiğim gün sadece sıktım, sen 4 5 gündür bize rol zevki vermiyorsun, RK'lı beni bile 4 5 kere düşürdün artık yeter, sunucuyu DM sunucusuna çevirdiniz.
Levelin yüksek olduğu için bu sunucuyu bildiğini düşünme hareketleri yapma lütfen.  :vice: :garip: :garip:

#6 - 12.08.2021 00:16
Levelin yüksek olduğu için bu sunucuyu bildiğini düşünme hareketleri yapma lütfen.  :vice: :garip: :garip:
Yoruyorsun beni ego kardeşim, son iletimdi, iyi forumlar.

#7 - 12.08.2021 00:33

IC olan olayı, IC halledin. Kendinizi rezil ediyorsunuz, gerçekten bu kadar çaresizseniz söyleyin. Yardım etmeye çalışırım.

Aynı şekilde bende senin. Üzgünsünüz, acınız büyük anlıyorum dostum. Yardımcı olabileceksem olayım, bunu foruma dökmenize gerek yok. IC'de yaşanabilmesi çok normal bir şey. Sen bana ateş açarsan, ben sana ateş açarım. Başta dm arayan taraf sizdiniz, beklemediğiniz bir sonuç aldıktan sonra forumdan toxiclemenin bir anlamı yok. Çok fazla rol istiyorsanız bulaşmayacaktınız. Kendiniz bulaştınız, ateş açtınız.

#8 - 12.08.2021 00:37

Aynı şekilde bende senin. Üzgünsünüz, acınız büyük anlıyorum dostum. Yardımcı olabileceksem olayım, bunu foruma dökmenize gerek yok. IC'de yaşanabilmesi çok normal bir şey. Sen bana ateş açarsan, ben sana ateş açarım. Başta dm arayan taraf sizdiniz, beklemediğiniz bir sonuç aldıktan sonra forumdan toxiclemenin bir anlamı yok. Çok fazla rol istiyorsanız bulaşmayacaktınız. Kendiniz bulaştınız, ateş açtınız.
Dostum, bak son kez ileti atıyorum iyi dinle, ben sana sık demiyorum sadece 4 5 kere art arda gelmeniz ve silahsız birlik üyelerimi düşürmeniz gerçekten bardağı taşıran son damla oldu, yeter artık, bıktım tamam anladım DM'cisin video çıkarmak için uğraşıyorsun sende kendince haklısın, forumda artistlik yapmanın lüzmu yok, sonuçlanabilir,iyi geceler.  :vice:

#9 - 12.08.2021 11:23
Olayla pek alakam yok VCFMD'a çalıştığım için oraya gidip destek çağırdım ve şahısa ilk yardım yaptım. Fakat arkadaşlar önceden gelmemiş gibi tekrar gelip "Emote'suz" bir şekilde yeniden dm attılar. Şahitliğimi onaylıyorum gerekli cezayı almalarını istiyorum.