Konu: GERİ ÇEKİLMİŞTİR.  (Okunma sayısı 417 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 12.08.2021 11:42
Selamlar, kendi aleyhime olan savunmamı detaylı bir şekilde yapacağım. öğlen saatleri.
« Son Düzenleme: 12.08.2021 11:43 QuaLong »

#11 - 12.08.2021 12:03
Maske_29196 bendim, bölgenize gelip size ateş açmamızın bir nedeni vardı elbette. Kimseye boşu boşuna sıkıp, DM arayacak kadar düşmedik,

Attığım SS'te R20'niz Cox Diaz bana ateş açtı, aramızda olan savaşı bitirmiştik halbuki. Sıkmamızın nedeni bu.

#12 - 12.08.2021 12:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_29196 Maske_34406

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alexander Dustin {Doktor)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mahallemde iki müşteri ile rol yapıyordum, ardından maskeli kişiler SS'te görünüyor TEC9 ve DEAGLE model silahlarla rolümüzü bozuyor, kişiler ile uzaktan yakından alakam bile yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1. BASKIN:
Spoiler: GösterGizle

DÜŞTÜĞÜM AN:

2. BASKIN VE SİVİLLERİ DÜŞÜRDÜKLERİ AN:

3. BASKIN:

Dikkatli bakarsanız, karşı evlerinde çatısında.

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler net DM arıyor, sosisli rolünün ortasında ne diye DM atarsın, buradan o arkadaşlara diyorum "SAVAŞI SİZ KAZANDINIZ ROLLERİMİZİ BALTALAMAYIN! CEZA ALMALARINI TALEP EDİYORUM.

Uzaktan yakından alakam yok derken? Çatışma öncesi IC olarak bana darp girişimin de bulunuyorsun, peki. Atacağım bu SS'te pek yabancı gelmez umarım. ((çatışmadan önce kalan bir SS))

Üstelik /b kanalından böyle bir şey yazman ne kadar doğru?

« Son Düzenleme: 12.08.2021 12:23 QuaLong »

#13 - 12.08.2021 12:32
Olayla pek alakam yok VCFMD'a çalıştığım için oraya gidip destek çağırdım ve şahısa ilk yardım yaptım. Fakat arkadaşlar önceden gelmemiş gibi tekrar gelip "Emote'suz" bir şekilde yeniden dm attılar. Şahitliğimi onaylıyorum gerekli cezayı almalarını istiyorum.

Emote'suz bir şekilde demişsin, doğrusunu söylemek gerekirse güldüm :DDDD,

Her üç shootout durumunda da emote vermişim zaten, chatlog kısmında mevcut. Artı olarak seni düşürmemizin de bir sebebi var, olası çatışma çıkabilecek bir bölgedesin, doktor olduğunu zaten bilmiyoruz. Cox'un birliğiyle IC olarak alıp veremediğimiz var, sence seni de düşürmemiz normal değil mi? Neyse ne, kendi aleyhime olan savunmam bu kadardı. Yetkili kararını bekliyebiliriz.

#14 - 12.08.2021 12:34
Olayla pek alakam yok VCFMD'a çalıştığım için oraya gidip destek çağırdım ve şahısa ilk yardım yaptım. Fakat arkadaşlar önceden gelmemiş gibi tekrar gelip "Emote'suz" bir şekilde yeniden dm attılar. Şahitliğimi onaylıyorum gerekli cezayı almalarını istiyorum.

Emote'suz bir şekilde demişsin, doğrusunu söylemek gerekirse güldüm :DDDD,

Her üç shootout durumunda da emote vermişim zaten, chatlog kısmında mevcut. Artı olarak seni düşürmemizin de bir sebebi var, olası çatışma çıkabilecek bir bölgedesin, doktor olduğunu zaten bilmiyoruz. Cox'un birliğiyle IC olarak alıp veremediğimiz var, sence seni de düşürmemiz normal değil mi? Neyse ne, kendi aleyhime olan savunmam bu kadardı. Yetkili kararını bekliyebiliriz.
Savunmanı yapmışsın tamamdır, yönetici kararını bekleyebiliriz.

#15 - 12.08.2021 14:20
Dm yok anlında Ben hastane çalışanıyım yazmıyor canım benim :)

#16 - 12.08.2021 14:23
Dm yok anlında Ben hastane çalışanıyım yazmıyor canım benim :)
Daha fazla kirletme, admin kararını bekleyelim güzel kardeşim.

#17 - 12.08.2021 14:24
Kardeşimmi? Kanka yaşına veriyorum bu konuşma tarzını.

#18 - 12.08.2021 15:30
Arkadaş bir daha hood bölgemize gelip DM atmayacağına söz verdi, şikayeti tarafımca geri çekiyorum.