Konu: KeyDoo_Lindanze / Stanislov_Mishenka - Brawl Kural İhlali  (Okunma sayısı 317 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.08.2021 18:33
Ben DM'ci değilim admin bey.  :'(
Kanka role bile gelmiyorsun ciddiyim sadece forumda ağlıyorsun seni bir kere gördüm ondada hatta size yardım etmeye çalıştım, seni bir kere bile vurmadım ama kendi ağzınla diyorsun OOC ARKADAŞLARIN ı için farumlara karışıyorsun, lütfen alakadar olmadığın olaylara karışma kendine açılan bir şikayet olursa forum u onun için kullan nedense her  düştüğünde admin bey bunlar dm ci :garip: :garip: :garip: :garip: :garip:
Sen ne dersen o kanka.  ;)
Van Ness den neden atıldığını öğrendim, ihlalcinin tekiymişsin kankacım. Kendini avutmaya devam et, senden bir isteğim var alakdar olmadığın forumlara yanıt verme

#11 - 11.08.2021 18:35
Ben DM'ci değilim admin bey.  :'(
Kanka role bile gelmiyorsun ciddiyim sadece forumda ağlıyorsun seni bir kere gördüm ondada hatta size yardım etmeye çalıştım, seni bir kere bile vurmadım ama kendi ağzınla diyorsun OOC ARKADAŞLARIN ı için farumlara karışıyorsun, lütfen alakadar olmadığın olaylara karışma kendine açılan bir şikayet olursa forum u onun için kullan nedense her  düştüğünde admin bey bunlar dm ci :garip: :garip: :garip: :garip: :garip:
Sen ne dersen o kanka.  ;)
Van Ness den neden atıldığını öğrendim, ihlalcinin tekiymişsin kankacım. Kendini avutmaya devam et, senden bir isteğim var alakdar olmadığın forumlara yanıt verme
Üslubuna dikkat et forum sayfasındasın haddini bil.

#12 - 11.08.2021 18:38
Sen sanırım anlamıyorsun? seni alakadar etmeyen şikayet kanalına karışma.

#13 - 11.08.2021 18:39
Adminlerden bu arkadaşın forum üzerinden rahatsız ettiği için susturulmasını istiyorum.+

#14 - 11.08.2021 18:40
 :D
Adminlerden bu arkadaşın forum üzerinden rahatsız ettiği için susturulmasını istiyorum.+

#15 - 11.08.2021 18:40
@Lia  @Heavenly @Nraxy İlgilenirseniz sevinirim arkadaşla.

#16 - 11.08.2021 19:34
Adminleri öylesine boş bir konuya etiketlemeni doğru bulmuyorum.

#17 - 11.08.2021 20:20
Adminleri öylesine boş bir konuya etiketlemeni doğru bulmuyorum.
Arkadaşım şu anda senin durduk yere şikayette gereksiz muhabbet çeviriyorsun, ondan dolayı.

#18 - 11.08.2021 20:23
Sonuçlandırılana kadar konu kilitlendi gereksiz yorumlar cezalandırılacak.

#19 - 11.08.2021 20:31
Olayın öncesinde karşı tarafın silah çekip çekmediğini bilemiyoruz kanıtlar bunu gösterecek yeterlilikte değil ceza verilmeyecek.