Dostum, şikayete Stephano Pellegrini Aimbot diyorsun. Karakteri başka yere bakarken bana mermi attı diyorsun. Fakat Aimbot'un ne olduğunu bilmiyorsun, Aimbot sana kitlenir, karakterde sana kitlenir, Stephano'nun attığı videoda da sana kitlendiği belli olur, fakat böyle bir şey olmadığı gözüküyor. Sonradan berkayinho'nun attığı video'yu yavaşlatıp şu cümleyi kuruyorsun. ( Buna da silent-aim hilesi deniyor. ) Slient aim hile diye bir şey yoktur, Sobeit denen bir hile'nin içinde bulunun bir ayardır. berkayinho'nun videosun'da slient aim diyorsun, fakat slient aim olsa size karşı hiç bir mermi kaçırmaz, ama size ilk sıktığı mermi kaçıyor, onun dışında araçtan indikten sonra yine mermi kaçırıyor. Slient aim kullanan kişilere sorabilirsiniz, yada ben istediğiniz kadar video atabilirim. Slient aim açık olduğu sürece hiçbir şekilde mermi kaçması söz konusu olamaz. Arkadaşım berkayinho'nun slient aim olmadığı bu şekilde'de ortaya çıkmış oluyor. Sana sıktığı üçüncü mermide crosshair'i senin üzerinde değil bunun sebebide sunucuda Lag olma sebebidir, Lag shot'a sen slient diyorsun bunuda anlayışla karşılıyorum bilmediğinden dolayı kaynaklanıyor. Gözünü kin bürüdüğü için ne bulursan sallıyorsun. Ben buraya senin içinde video bırakıyorum.
Lag shot örnek :
Selam, artık konunun ilgili kişisi dışında lütfen ama lütfen başkası yazmasın, rica ediyorum. Bu lag shot dediğin muhabbet, SA:MP 0.3x versiyonuna kadar olan bir sorundu, 2014 yılında SA:MP 0.3z versiyonuyla birlikte düzeltildi. 0.3.7 ve DL sürümleriyle birlikte de tamamen ortadan kalktı. Attığın videonun tarihi de 2013, bu da dediklerimi kanıtlar nitelikte. Yine de için rahat etsin diye SA:MP'ın güncelleme notlarını atıyorum.

Ayrıca, arkadaşınız üç atış yaptı ve üçünü de kaçırmadı, videoda da açıkça görünüyor. Ayrıca, lütfen
@xberkayinho dışında kimse konuya yorum atmasın, yalvarma derecesine geldim artık. Konunun sayfası dördü geçecek neredeyse, gereksiz uzuyor.
Cahilliğinize vermenize gerek yok, bilmediğiniz şeylerle insanları suçlamayın yeter. Size karşı hiçbir saygısızlık eğiliminde bulunmadım, bulunmak istemiyorum. İki mermimde kafanızda, son mermide lag shota düşüyor. Fakat orasıda kafaya isabet ediyor. Dediği gibi 6 merminin hepsi bir anda sizi bulmuyor, silent olsa bulur. Savunmayı bekleyin artık, ek bir şey yazmasın iki tarafta.
Saygısızlık eğiliminde bulunmadım diyorsunuz, fakat "OOC kin kapmışsın" diye ithamda bulunuyorsun bana karşı. Neyse, bunların hepsini bir kenara çekelim. Savunmanızı bekliyorum, teşekkürler.