Konu: [11.08.2021] Stephano Pellegrini - Aimbot kullanımı  (Okunma sayısı 1057 defa)

#10 - 11.08.2021 16:10
olayın içinde bende vardım, sol taraftaki çatının üstünden ateş ediyordum

#11 - 11.08.2021 16:51
Uzun ve detaylı ek bir savunma daha gelecek. Biraz bekleyin.

#12 - 11.08.2021 17:11
Arkadaşlar, iş artık gülme boyutuna geldi, lütfen ama, tüm platforma kendinizi güldürüyorsunuz. Hile kullandığınız bariz bir şekilde ortada. Bir savunmanız diğerini tutmuyor, ortaya bir iddia atıyorsunuz, bu iddiayı doğrulayacak en ufak kanıtınız dahi yok, ki her iddianızı çürütecek en az üçer tane kanıt paylaştım. Hâlâ da, "hilemiz yok", "o vurmadı, ben vurdum", "o çatıya çıkmış oradan ateş etti", "hasar sistemi buglı", "samp bugı", "lagım var", "araba içinde her zaman kafa atılıyor" vs. Geçin bunları arkadaşlar, lütfen uzatmayın artık. Tüm platform olaya şahit oldu, bariz belli yani, hilesiniz, nokta!

Silent-aim dışında trigger-bot kullanmanızdan da şüpheleniyorum, fakat bunu kanıtlayamıyorum, bu yüzden de şikayet içeriğinde trigger-bot yazmadım. Fakat, silent-aim olduğu açıkça ortada. Beni, Stephano karakteri vuruyor, kendi paylaştğı videoda da, benim paylaştığım videoda da bu açıkça görülüyor. Hâlâ neyini uzatıyorsunuz? Yasaklanacaksınız, hilesiz oynarsanız eğer, yeni karakterinizle de rollerinizde başarılar dilerim. Lütfen ama lütfen uzatmayın, eğer ki uzatacaksanız da lütfen somut kanıtlar ile iddia ortaya atın, öyle savunma yapın. Bu konuyu inceleyen yönetici de somut kanıt isteyecektir elbet, yok çatıdan sıkmış, yok sonradan gelip vurmuş falan bunlar hikaye. Açık açık söylüyorum, hikaye.

Hasar log kayıtlarına bakılsın diyorsunuz, e kardeşim /hasarlar log kaydını direkt videonun sonuna koydum, hepsinde Stephano Pellegrini karakteri kafadan vurmuş görünüyor. Bu sefer de, "hasar sistemi buglı" diyorsunuz. Bir karar verin artık, cidden can sıkmaya başladı bu muhabbet. Bir mesajınızda, "ben vurdum" diyorsunuz, diğer mesajınızda da, "ben vurmamışım, larry vurmuş". Tutarsızlığınız diz boyu, sizi de çok iyi anlıyorum. Kurtulmak için her yolu deniyorsunuz, ama kötü bir haberim var. Kurtulamayacaksınız.

Larry'nin çatıdan beni vurma hikayesini de hemen somut kanıtlarla yalanlayayım.

Fotoğraflarda da gördüğünüz gibi, olaydan on beş saniye öncesi. Çatılar bomboş ve kimse yok, isteyen de zoom-in yaparak bakabilir. Evet arkadaşlar, Larry'nin çatıdan sıkma hikayesini de çürüttüğüme göre, sıradaki hikayenizi alayım.

#13 - 11.08.2021 17:13
Uzun ve detaylı ek bir savunma daha gelecek. Biraz bekleyin.

Gönder gelsin diğer hikayeyi, bekliyorum. Yalnız, şu an Roll Call rolü olduğu için, anlatacağın -bana göre- hikayeye geç cevap verebilirim.

#14 - 11.08.2021 17:17
Hikaye yok ortada, senin gözünü kin bürümüş. Rahat ol yaptığım savunmadan sonra ortada yalanlayabileceğin bir şey kalmaz. Zaten şu ana kadarda hile olmadığım yeterince kanıtlı. Sadece üçüncü mermi için dediklerinizi savunacağım büyük ve detaylı bir kısım gelecek. Rolünüzü yapın, kin yapmayın. Savunma yapılacak. Bütün olaydada sizi vuran benim, sadece dikkat çeken onlar. Karıştırma, savunmayı yapan benim başkası değil.
« Son Düzenleme: 11.08.2021 17:19 xberkayinho »

#15 - 11.08.2021 17:22
Hikaye yok ortada, senin gözünü kin bürümüş. Rahat ol yaptığım savunmadan sonra ortada yalanlayabileceğin bir şey kalmaz. Zaten şu ana kadarda hile olmadığım yeterince kanıtlı. Sadece üçüncü mermi için dediklerinizi savunacağım büyük ve detaylı bir kısım gelecek. Rolünüzü yapın, kin yapmayın. Savunma yapılacak. Bütün olaydada sizi vuran benim, sadece dikkat çeken onlar. Karıştırma, savunmayı yapan benim başkası değil.

Rol hayatım boyunca bir kere seninle rol yapmadım, rollerini görmedim, ismini duymadım hatta oluşumunu bile sana şikayet açarken yeni görüyorum. Sana bu kısa süre içerisinde ne kini kapmış olabilirim? Kişi kendinden bilir işi diye bir söz vardır, cuk oturuyorsunuz. Neyse, polemiğe girmek istemiyorum. Savunmanızı yapın, cevabımı vereceğim.

#16 - 11.08.2021 17:25

Rol hayatım boyunca bir kere seninle rol yapmadım, rollerini görmedim, ismini duymadım hatta oluşumunu bile sana şikayet açarken yeni görüyorum. Sana bu kısa süre içerisinde ne kini kapmış olabilirim? Kişi kendinden bilir işi diye bir söz vardır, cuk oturuyorsunuz. Neyse, polemiğe girmek istemiyorum. Savunmanızı yapın, cevabımı vereceğim.

Rol hayatının kısa bir kısmında sanırım fazlasıyla gücenmişsin, stoplanan rolün ortasında siren yakıp bizi aramanda ayrı bir trajedi.

#17 - 11.08.2021 17:28
sanırım arkadaşların deyişine göre çatışmada yokmuşum kanıtı

#18 - 11.08.2021 17:29

Rol hayatının kısa bir kısmında sanırım fazlasıyla gücenmişsin, stoplanan rolün ortasında siren yakıp bizi aramanda ayrı bir trajedi.

Rol hayatıma 2009 yılında başladım. Eski tüm sunucuları da sayabilirim sana, tek tek. Anasınıfı çocuğuna anlatır gibi hem de. :) Rolün stoplanması diye bir terim yok, rol hayatında yeni olduğun için buna veriyorum, sürekli roleplay kavramı var. O villanın önündeki araçlar dikkatimizi çekti, hırsızlık şüphesi diye. Alvin Wilson isimli oyuncu, villaya girerek kontrol etti ve içerisi boştu. Daha sonrasında da vardiyayı bitirirken Verdant Bluffs'tan geçtik, oradan geçerken villanın önünde ekstra olarak Sultan model araç gördük. Bunun üzerine hırsızlık şüphesiyle kontrol etmeye geldiğimizde de birden oradan oraya koşuşturmaya başladınız. Maskeli şahsın sırtındaki AK-47'de gözümüzden kaçmadı. Bu anlattıklarımın da kanıtı var, dilersen direkt yollarım.

Rolü sorgulamak yerine mantıklı düşünmek her zaman en iyisi olmuştur, denemelisin. Neyse, bu konu buradan tartışmaya dönecek gibi. Sizin yüzünüzden de ceza almak istemiyorum. Savunmanızı yapın, karşılıklı atışmalara son veriyorum, savunmanızı bekliyorum.

#19 - 11.08.2021 17:29
sanırım arkadaşların deyişine göre çatışmada yokmuşum kanıtı

Göründüğü gibi araçta bende varım.