Arkadaşlar, iş artık gülme boyutuna geldi, lütfen ama, tüm platforma kendinizi güldürüyorsunuz. Hile kullandığınız bariz bir şekilde ortada. Bir savunmanız diğerini tutmuyor, ortaya bir iddia atıyorsunuz, bu iddiayı doğrulayacak en ufak kanıtınız dahi yok, ki her iddianızı çürütecek en az üçer tane kanıt paylaştım. Hâlâ da, "hilemiz yok", "o vurmadı, ben vurdum", "o çatıya çıkmış oradan ateş etti", "hasar sistemi buglı", "samp bugı", "lagım var", "araba içinde her zaman kafa atılıyor" vs. Geçin bunları arkadaşlar, lütfen uzatmayın artık. Tüm platform olaya şahit oldu, bariz belli yani, hilesiniz, nokta!
Silent-aim dışında trigger-bot kullanmanızdan da şüpheleniyorum, fakat bunu kanıtlayamıyorum, bu yüzden de şikayet içeriğinde trigger-bot yazmadım. Fakat, silent-aim olduğu açıkça ortada. Beni, Stephano karakteri vuruyor, kendi paylaştğı videoda da, benim paylaştığım videoda da bu açıkça görülüyor. Hâlâ neyini uzatıyorsunuz? Yasaklanacaksınız, hilesiz oynarsanız eğer, yeni karakterinizle de rollerinizde başarılar dilerim. Lütfen ama lütfen uzatmayın, eğer ki uzatacaksanız da lütfen somut kanıtlar ile iddia ortaya atın, öyle savunma yapın. Bu konuyu inceleyen yönetici de somut kanıt isteyecektir elbet, yok çatıdan sıkmış, yok sonradan gelip vurmuş falan bunlar hikaye. Açık açık söylüyorum, hikaye.
Hasar log kayıtlarına bakılsın diyorsunuz, e kardeşim /hasarlar log kaydını direkt videonun sonuna koydum, hepsinde Stephano Pellegrini karakteri kafadan vurmuş görünüyor. Bu sefer de, "hasar sistemi buglı" diyorsunuz. Bir karar verin artık, cidden can sıkmaya başladı bu muhabbet. Bir mesajınızda, "ben vurdum" diyorsunuz, diğer mesajınızda da, "ben vurmamışım, larry vurmuş". Tutarsızlığınız diz boyu, sizi de çok iyi anlıyorum. Kurtulmak için her yolu deniyorsunuz, ama kötü bir haberim var. Kurtulamayacaksınız.
Larry'nin çatıdan beni vurma hikayesini de hemen
somut kanıtlarla yalanlayayım.

Fotoğraflarda da gördüğünüz gibi, olaydan on beş saniye öncesi. Çatılar bomboş ve kimse yok, isteyen de zoom-in yaparak bakabilir. Evet arkadaşlar, Larry'nin çatıdan sıkma hikayesini de çürüttüğüme göre, sıradaki hikayenizi alayım.