Araba sürdüğünüz için tüm mermiler zaten kafaya geliyor, SAMP'ın özelliği. Bu benim yapabileceğim bir durum değil. Sabit yerde ileri geri yapıyorsun seni vurmam gayet normal. Yan bakma olayına gelecek olursak SAMP'ın genel olarak animasyonları laglı ve delaylı olabiliyor. O sıradada biraz lag durumum mevcuttu, videolu savunmam şimdi geliyor.
Video:
Tüm mermilerim zaten size gelmiyor. Sırasıyla size 6 mermi atıyorum üçü tutuyor. Yavaşlatıpta izleyebilirsiniz.
19 saniye ile 34 saniye arası belli. Orada tek ateş açan bende değilim, videodada belli oluyor. Larry Pellegrini ve Thomas Giovanni'de orada, sizi düşüren benim. Diğer arkadaşı düşürürken yardımcı olanlar onlar (yanlış anlaşılmasın diye söylemek isterim, yardımcı olmaktan kastım dikkatini bakarsanız bana düzgün veremiyor.) Önceki yaşadığım olayları burada vurmanıza gerek yok.
Savunmam bu kadar.
Selam,
Bizzat attığınız videoda hile kullandığınız apaçık ortada, benim için ekstra bir kanıt attığınız için de teşekkür ederim size. Attığınız videoda da gördüğümüz üzere, arka cama sıkıyorsunuz, fakat sürücü koltuğunda olmama rağmen benim HP gidiyor. Buna da silent-aim hilesi deniyor. Aşağıya da sizin videodan alınan bir kesiti bırakıyorum.
https://cdn.discordapp.com/attachments/874844357935657010/874844594863484978/unknown.png
Kesitten de görüldüğü üzere, arka cama sıkmanıza rağmen, Oliviero Diaz oyuncusunun HP'si gidiyor ve kafasında HP'sinin gittiğine dair bilgilendirme yazısı çıkıyor. Zaten sizin videonuza gerek bile yok, benim attığım kanıt videosundan da bariz bir şekilde silent-aim adı verilen hileyi kullandığınız açıkça ortada.
Bana sıkanın yalnızca siz olmadığını, yanınızdaki arkadaşlarınızın da bana sıktığını söylüyorsunuz. Kusura bakmayın ama, bir insana çok ama çok az 'yalancı' dediğim olmuştur. Siz yalancısınız, direkt olarak söylüyorum size. Benim videodan da, sizin videodan da görülüyor, arkadaşlarınız bize hiçbir şekilde hit vermemiş, yalnızca sizin hitleriniz var. Sırf bunun için de videonun sonuna benim -Oliviero Diaz- ve Ryan Phelps'in aldığı hasarları -/hasarlar- koydum, nedense hepsi de kafaya gitmiş. Şaşırtıcı.
Araba sürdüğümüz için de tüm mermilerin kafaya geldiğinden bahsetmişsiniz, böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum. Kız olmama rağmen, SA:MP platformunun eski oyuncularındanım, [Z]Group-Xtreme
-eski bir sunucu ve şu an pasif olduğu için yazdım- zamanlarının oyuncusuyum, bilmem bilir misin? O yıllarda bile böyle sync bug'ı bulunmuyordu, nedense şimdi mi ortaya çıktı? SA:MP'ın yıllardır çözülmeyen iki bugı var. Birisi PIT manevrasını, atan oyuncu önden attığını görürken, yiyen oyuncu ise arkadan kendisine çarpıldığını görür. Diğer bug ise, dövüş bug'ı, iki oyuncu dövüşürken, sync bug'ı olur ve ikisi de kendi ekranlarında karşı oyuncuyu dövdüğünü görür.
Zaten bu bugları açıklamama gerek yok, hile kullandığınız kendi attığınız videoda da açıkça bariz bir şekilde belli oluyor. Arka koltuğa sıkıyorsunuz, hatta ateş ettiğiniz kıvılcımlar bile arka camın oraya denk geliyor -paylaştığım fotoğrafta görünüyor-, fakat orada hit nedense bana geliyor. Hile olduğu çok bariz ortada. Neyse, savunmanı yapmışsın zaten, hile olmadığını iddia ediyorsun, yöneticiler ilgilenir. Burada art arda yazışarak gereksiz polemik çıkarmayalım, yönetici kararını bekleyelim. Keyifli günler.