Konu: [11.08.2021] Stephano Pellegrini - Aimbot kullanımı  (Okunma sayısı 1062 defa)

#0 - 11.08.2021 05:06
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stephano Pellegrini @ @xberkayinho 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Ryan Phelps @Rousseau
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.08.2021, 04:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır. Kullanılan hile ise, aimbot.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 11.08.2021 tarihi, saat 04.14 civarında Sunshine Auto önündeyken, Stephano Pellegrini karakteri silahını çekti ve çok hızlı bir şekilde tek başına, beni ve partnerim Ryan Phelps'i sistemsel düşürdü. Bunu çok hızlı bir şekilde gerçekleştirdi. Tüm vuruşları kafaya gittiği için çelik yeleğin HP'si oynamadı, sadece can barı HP'si sıfırlandı -videoda da görülüyor-. Hareket halindeki bir aracın şöförüne üç kere art arda kafa hiti vurması neredeyse imkansız, ki Stephano karakterinin baktığı yer farklı, merminin gittiği yer farklı -bu da videoda görünüyor-.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Üçüncü parti yazılımlar sayesinde diğer oyunculara karşı ekstra bir avantaj sağladı. Sunucudan yasaklanmasını arz ediyorum, teşekkürler.

sonradan gelen edit: Arkadaşın forum profilini inceledim de, daha önceden de @Nyarko tarafından, hile ve hileye göz yummaktan yasaklanmış.
https://cdn.discordapp.com/attachments/847628429364559902/874837665978130442/hile_kanit.jpg

sonradan gelen edit2: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=111783.0 konusunda da aimbot kullandıkları için oluşumundaki bazı arkadaşları ve kendisi yasaklanmış. Hile kullanımına hâlâ da devam etmekte.
« Son Düzenleme: 11.08.2021 05:20 Fulwyn »

#1 - 11.08.2021 05:16
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 11.08.2021 05:32
Araba sürdüğünüz için tüm mermiler zaten kafaya geliyor, SAMP'ın özelliği. Bu benim yapabileceğim bir durum değil. Sabit yerde ileri geri yapıyorsun seni vurmam gayet normal. Yan bakma olayına gelecek olursak SAMP'ın genel olarak animasyonları laglı ve delaylı olabiliyor. O sıradada biraz lag durumum mevcuttu, videolu savunmam şimdi geliyor.

Video:

Tüm mermilerim zaten size gelmiyor. Sırasıyla size 6 mermi atıyorum üçü tutuyor. Yavaşlatıpta izleyebilirsiniz.

19 saniye ile 34 saniye arası belli. Orada tek ateş açan bende değilim, videodada belli oluyor. Larry Pellegrini ve Thomas Giovanni'de orada, sizi düşüren benim. Diğer arkadaşı düşürürken yardımcı olanlar onlar (yanlış anlaşılmasın diye söylemek isterim, yardımcı olmaktan kastım dikkatini bakarsanız bana düzgün veremiyor.) Önceki yaşadığım olayları burada vurmanıza gerek yok.

Savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 11.08.2021 05:43 xberkayinho »

#3 - 11.08.2021 05:35
0.25'de izlerseniz sevinirim.

#4 - 11.08.2021 12:53
Araba sürdüğünüz için tüm mermiler zaten kafaya geliyor, SAMP'ın özelliği. Bu benim yapabileceğim bir durum değil. Sabit yerde ileri geri yapıyorsun seni vurmam gayet normal. Yan bakma olayına gelecek olursak SAMP'ın genel olarak animasyonları laglı ve delaylı olabiliyor. O sıradada biraz lag durumum mevcuttu, videolu savunmam şimdi geliyor.

Video:

Tüm mermilerim zaten size gelmiyor. Sırasıyla size 6 mermi atıyorum üçü tutuyor. Yavaşlatıpta izleyebilirsiniz.

19 saniye ile 34 saniye arası belli. Orada tek ateş açan bende değilim, videodada belli oluyor. Larry Pellegrini ve Thomas Giovanni'de orada, sizi düşüren benim. Diğer arkadaşı düşürürken yardımcı olanlar onlar (yanlış anlaşılmasın diye söylemek isterim, yardımcı olmaktan kastım dikkatini bakarsanız bana düzgün veremiyor.) Önceki yaşadığım olayları burada vurmanıza gerek yok.

Savunmam bu kadar.

Selam,

Bizzat attığınız videoda hile kullandığınız apaçık ortada, benim için ekstra bir kanıt attığınız için de teşekkür ederim size. Attığınız videoda da gördüğümüz üzere, arka cama sıkıyorsunuz, fakat sürücü koltuğunda olmama rağmen benim HP gidiyor. Buna da silent-aim hilesi deniyor. Aşağıya da sizin videodan alınan bir kesiti bırakıyorum.

https://cdn.discordapp.com/attachments/874844357935657010/874844594863484978/unknown.png

Kesitten de görüldüğü üzere, arka cama sıkmanıza rağmen, Oliviero Diaz oyuncusunun HP'si gidiyor ve kafasında HP'sinin gittiğine dair bilgilendirme yazısı çıkıyor. Zaten sizin videonuza gerek bile yok, benim attığım kanıt videosundan da bariz bir şekilde silent-aim adı verilen hileyi kullandığınız açıkça ortada.

Bana sıkanın yalnızca siz olmadığını, yanınızdaki arkadaşlarınızın da bana sıktığını söylüyorsunuz. Kusura bakmayın ama, bir insana çok ama çok az 'yalancı' dediğim olmuştur. Siz yalancısınız, direkt olarak söylüyorum size. Benim videodan da, sizin videodan da görülüyor, arkadaşlarınız bize hiçbir şekilde hit vermemiş, yalnızca sizin hitleriniz var. Sırf bunun için de videonun sonuna benim -Oliviero Diaz- ve Ryan Phelps'in aldığı hasarları -/hasarlar- koydum, nedense hepsi de kafaya gitmiş. Şaşırtıcı.

Araba sürdüğümüz için de tüm mermilerin kafaya geldiğinden bahsetmişsiniz, böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum. Kız olmama rağmen, SA:MP platformunun eski oyuncularındanım, [Z]Group-Xtreme -eski bir sunucu ve şu an pasif olduğu için yazdım- zamanlarının oyuncusuyum, bilmem bilir misin? O yıllarda bile böyle sync bug'ı bulunmuyordu, nedense şimdi mi ortaya çıktı? SA:MP'ın yıllardır çözülmeyen iki bugı var. Birisi PIT manevrasını, atan oyuncu önden attığını görürken, yiyen oyuncu ise arkadan kendisine çarpıldığını görür. Diğer bug ise, dövüş bug'ı, iki oyuncu dövüşürken, sync bug'ı olur ve ikisi de kendi ekranlarında karşı oyuncuyu dövdüğünü görür.

Zaten bu bugları açıklamama gerek yok, hile kullandığınız kendi attığınız videoda da açıkça bariz bir şekilde belli oluyor. Arka koltuğa sıkıyorsunuz, hatta ateş ettiğiniz kıvılcımlar bile arka camın oraya denk geliyor -paylaştığım fotoğrafta görünüyor-, fakat orada hit nedense bana geliyor. Hile olduğu çok bariz ortada. Neyse, savunmanı yapmışsın zaten, hile olmadığını iddia ediyorsun, yöneticiler ilgilenir. Burada art arda yazışarak gereksiz polemik çıkarmayalım, yönetici kararını bekleyelim. Keyifli günler.
« Son Düzenleme: 11.08.2021 13:01 Fulwyn »

#5 - 11.08.2021 14:19
Merhaba, tek sıkan kişi değil arka taraftan Larry Pellegrini karakteri sıkıyor. Sürücüye son attığı hiti Stephano atmıyor, hasar buglu oldugu için onu gosteriyor. Detaylı incelenebilir.
« Son Düzenleme: 11.08.2021 15:52 schurty the monarch »

#6 - 11.08.2021 14:34
Merhaba, tek sıkan kişi değil arka taraftan Larry ve Thomas karakterı sıkıyor. Sürücüye son attığı hiti Stephano atmıyor, hasar buglu oldugu için onu gosteriyor. Detaylı incelenebilir.

Arkadaşlar,  basit bir oyun için yalan söylemek bu kadar kolay mı ya? Lütfen, bakın şikayeti geçtim, yasaklanmayı geçtim, bir oyun için kendinizi bu kadar düşürmeyin. Ben şikayetimi geri çekerim hiçbir sorun yok, yeter ki bir oyun için -2005 yapımı çok basit bir oyun- karakterinizi ayaklar altına almayın. Rica ediyorum sizden.

Stephano'nun ilk hiti;

Stephano'nun ikinci hiti;

Stephano'nun üçüncü hiti ve onu da kendisinin vurduğuna dair -silent aim ile- iki farklı kanıt;

Siz üç kişiden bahsediyorsunuz, videoda iki kişi mevcut. Birisi maskeli Sultan sürücüsü, diğeri ise Stephano karakteri. Bahsettiğiniz üçüncü şahış -Thomas veya Larry- videoda dahi yok. Artı olarak, partnerimin geniş açı çektiği video da mevcut, istenmesi halinde onu da atarım buraya. Stephano ilk iki atışını kaçırmıyor, üçüncüyü de vururken o sırada maskeli karakter Sultan'dan daha yeni iniş yapıyor, inene kadar da Stephano, üçüncü hitini de vurarak Oliviero Diaz'ı sistemsel düşürüyor.

Zaten daha önceden de hile sebebiyle eski oluşumunuzdaki çoğu üye yasaklandı, ki yasaklandığı hile de aimbot. Hâlâ da arkadaşlarınızı savunmaya, hileye göz yummaya devam ediyorsunuz. Bu çok üzücü, ciddi manada çok üzücü. Hileyle avantaj sağlamak size hiçbir şey katmaz, hileyi geçtim, bir oyun için yalan söyleyerek karakterinizi küçültmek size hiçbir şey katmayacağı gibi, yerin dibine sokacaktır. Lütfen daha fazla yazarak konuyu tartışmaya çevirmeyin, yönetici kararını bekleyelim. Cidden tartışmak istemiyorum. Ne yazsanız, yazdıklarınızı çürütecek bir delil bırakıyorum, lütfen yeter.

edit: Sunucunun hasar sisteminde de hiçbir şekilde bug bulunmuyor, birçok kere çatışmaya girdim -pd olarak-, hiçbirinde de hasar sisteminin bugını görmedim. Yaptığınız hileyi göz ardı etmek için, sunucu developerlarının da  - @Flaviano -  emeğine laf atıyorsunuz, çok yanlış. Flaviano'yu da etiketledim, kendisi belki hasar sistemi hakkında birkaç şey yazar.
« Son Düzenleme: 11.08.2021 14:38 Fulwyn »

#7 - 11.08.2021 15:07
Birincisi bana yalancı demeye hakkınız yok, ikincisi hareket halinde olan bir sürücüye SAMP üzerinde ateş açarsanız mermiler sadece kafaya gider. Hasarlarında gecikmeli geldiğini görebilirsiniz. Savunmam bu kadar. OOC kininizi bir yana bırakın bütün mermilerim stabil şekilde sizin üzerinizde lagımdan ve sizin stop yemenizden kaynaklı bende olan videoyuda izlerseniz bir ileri bir geri yapıyor. Size ateş ettiğim esnada düştüğünüz halde geciken hasardan silent gibi göstermeye çalışıyorsunuz çok yazık. Ben ve ekibime hileci damgası vurmaya hakkınız yok. Daha önce yediğimiz cezalarda sizi bir gram ilgilendirmez. Ek olarak eklemek isterim araç süren bir insanın başka bir yerine hasar atmayı deneyip test ederseniz göreceksiniz. Aracın içinde olan kişilere hasar kafadan gider.
« Son Düzenleme: 11.08.2021 15:13 xberkayinho »

#8 - 11.08.2021 15:12
Birincisi bana yalancı demeye hakkınız yok, ikincisi hareket halinde olan bir sürücüye SAMP üzerinde ateş açarsanız mermiler sadece kafaya gider. Hasarlarında gecikmeli geldiğini görebilirsiniz. Savunmam bu kadar. OOC kininizi bir yana bırakın bütün mermilerim stabil şekilde sizin üzerinizde lagımdan ve sizin stop yemenizden kaynaklı bende olan videoyuda izlerseniz bir ileri bir geri yapıyor. Size ateş ettiğim esnada düştüğünüz halde geciken hasardan silent gibi göstermeye çalışıyorsunuz çok yazık. Ben ve ekibime hileci damgası vurmaya hakkınız yok. Daha önce yediğimiz cezalarda sizi bir gram ilgilendirmez.

Teşekkür ederim savunma için, yönetici kararını bekleyelim. İki taraftan da hiçbir oyuncu müdahale etmesin daha konuya lütfen, teşekkürler. Tartışma çıkmaması adına, doğruluğunu ispatlayamadığınız iddialarınızı da yanıtsız bırakıyorum -ooc kin iftirası dahil-.

#9 - 11.08.2021 15:43
Evet, fotoğrafta ben ateş etmiyorum. Larry Pellegrini karakteri ateş ediyor çatı tarafından, hasar log kayıtlarına bakılabilir. Hilelik bir durum yok, iyi forumlar.