Konu: DM ŞİKAYET  (Okunma sayısı 417 defa)

#0 - 07.08.2021 23:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @xberkayinho Stephan Pellegrini, @HypreionX Lucas Changretta

Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 7.08.2021 Saat:18.48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Bisiklet ile şehirde geziyordum willowfield'dan geçerken bu iki arkadaş önümü kesip ateş açtılar  arkadaşlarla rolümüz dahi yok araçtan inip ateş açtılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Van Ness alakam olmayan bir birlik, hoodunuz içinde bile değilken ve oraya doğru bile ilerlemiyorken önümü kesip vurma cesaretine sahip olmanız garip, isterseniz DM sunucusu IP lerini paylaşabilirim. Gerekli Cezayı almalarını istiyorum.

#1 - 07.08.2021 23:12
VannNess'i de olaya kattım çünkü savaşta olduklarını biliyorum, büyük ihtimal bunu bahane edicekler. Ama her yolda bisiklet süren karaktere ateş mi edicekler? Kimsenin rol zevkini lütfen bozmayın.

#2 - 07.08.2021 23:32

Olayın olduğu esnada gördüğünüz gibi /id kane myers yazıyor, oradan sonra ID'sine PM atıyor. Ne hikmetse olayla hiç ilgisi olmamasına rağmen aktif çatışma ortamına gelip sürekli bizi peşliyor. Q atıp girdiğide belli canı fullensin diye. Kişi aktif çatışma ortamındaydı. Birlik savaşı dönüyordu.

@Hammarskjold @Thoros olay yerinde savaştığımız kişilerdi. Onlarda duruma katılacaktır. Eğer ki katılmazsalarsa aktif çatışma ortamının görüntülerini atacağım.

DİPNOT: Yaptıkları SS'in orijinal halini atmasını istiyorum. Karalanmış shoplu SS atmış arkadaş. Yaptıkları mix görülsün.

#3 - 07.08.2021 23:34
Ek olarak açılmak için açılmış bir şikayet olduğuda buradan belli, kişilerin arasında OOC samimiyet mevcut. İnsiyatif uygulayıp kişiye ateş açıldığı için özür dileği yazdım. Ve kimse yaralıya düşmedi, boşa vurulan bir kişi ortada yok.

Hasar kaydının atılmasını istiyorum ve yaralıya düştüğü esnanın.

#4 - 07.08.2021 23:35
Son olarak vurulduğuna dair hiçbir SS kanıtı yok. Ortada sunulan bir kanıtta mevcut değil.

Aktif çatışma ortamında olduğumuzu FM'lerde onaylayacaktır. OOC samimiyeti için IC olaya müdahale edip OOC hata yaptırmaya çalışan insanları görmüş olmak üzücü.

#5 - 07.08.2021 23:37
Kane falan beni bağlamaz, pellegrini ve karakterimin arasında bir savaş vs. yok dolaşıyordum ve olan bu, savunman bu kadarsa sonuçlanabilir

#6 - 07.08.2021 23:38
Kane beni bağlamaz diyorsun OOC bir şekilde PM atıp yerimizi söylüyorsun. Burası seni bağlar işte. Karalanmamış halini atar mısın SS'in?

Chattemizle ve öncesinde yaptığın mixleride atabilirsin istersen.

İlk defa şikayet açıyorsunuz sanırım, şablonda pek olmamış. Düzenlerseniz sevinirim.
« Son Düzenleme: 07.08.2021 23:41 xberkayinho »

#7 - 07.08.2021 23:45
kanıt gayet net araç ile önüme kırıp ateş açıyorsunuz on numara kanıt.

PM atıp yerinizi söylüyorum? Gerçekten dediğini anlamadım adamım. Her neyse şikayet sonuçlanabilir, arkadaş savunmasını yapmış.

#8 - 08.08.2021 00:00
Bu fotoğrafta sadece doğrulttuğum gözüküyor. Fazlası yok.

#9 - 08.08.2021 00:07
Bu fotoğrafta sadece doğrulttuğum gözüküyor. Fazlası yok.