Konu: [07.08.2021] Jemarcus Caddell  (Okunma sayısı 125 defa)

#0 - 07.08.2021 20:02
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jemarcus Caddell @Thomp
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jevonne Hightower, Marlo Covington, Quavean Lovell
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.08.2021 gece 02:00 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi e-q ya da mermi hilesi kullanıyor. Saniye 01:06'dan 01:22'e kadar izlerseniz hiç bir şekilde reload yapmıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-
-

Ek açıklamalar(varsa):yok

#1 - 07.08.2021 20:46
Öncelikle merhaba, yine kinci arkadaşımız hiç araştırmadan etmeden sırf şikayet olsun diye şikayet açmış. Video çıkmayınca şikayetler çıkıyor tabii, her neyse savunmama geçeyim.

Aslında savunma yapmama bile gerek yok, bundan dolayı Q E şikayetim var, ben senin gibi NoReload.cs kullanmıyorum  ::) Orada video için efekt kullandım, hatta önceki toplu şikayette kanıt olarak kullandığınız videoda Q E yaptığım görülebilir, dediğim gibi bundan dolayı bir şikayetim var, ikinci ve kinlisine ihtiyacım yok. Kanıtı şöyle bırakayım canım kardeşim. Hatta elimde bir kanıt var, tam olmasa da ya Q E ya da NoReload.CS kullanıyorsun, bu kaçıncı kim bilir.

Burada 0:23 ile 0:26 yani Quavean Lovell düştükten sonra karakterimin eline bakın, Q E yapıyorum. Merak etme kanka ben senin gibi değilim, içimde ufak bir kin bile yok, sen kimsin ki ben sana kinleneyim zaten, tanımıyorum.
« Son Düzenleme: 07.08.2021 20:50 Thomp »

#2 - 07.08.2021 20:52
Şöyle aynı şikayetin linkini de yapıştırayım.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=114004.0

#3 - 07.08.2021 21:00
Kullanıyorsam şikayet açabilirsin,  ;) k$a