Öncellikle merhabalar, yapılan rolün açıklamasını alt kısıma yazacağım, oradan detaylıca okuyabilirsiniz fakat bu yazdıklarımdan sonra MG gibi durumlara başvurmamanızı diliyorum.
Öncellikle rol sırasında Joey karakterine " Bu herif beni 5 haftadır takip ediyor." derken o 5 haftalık süreçte senden bahsetmiyorum, zaten takip edildiğimizi öğreneli 5 gün oldu. 5 gündür birlik olarak paranoyak durumdayız ve her üst kıdemli diyebileceğimiz kişilerin yanlarında sürekli birilerini gönderiyoruz. Peki sizin bizi takip ettiğiniz kanıya nasıl vardık?
@Hammarskjold 'un rol yaptığımız sırasında bize"Kasparov sizi en başından beri takip ettiriyor." demesi sonucunda bizim kafamıza takıldı bu olay. Maalesef kimse MG yapmasın diye forumda yaptığımız diğer birliklerle olan özel rollerimizin sslerini alıp atmıyoruz fakat
@Hammarskjold böyle bir şey dediğini onaylayacaktır. Ardından Gemini'yi açtığımız sırada bir serserinin sürekli bizi gözetlediğini farkettik, kendisiyle konuşmayı denedik o size kaçmayı denedi, sonrasında onu bıraktık. O sırada da dedik ki cidden bu konu doğruymuş, tedbirlerimizi daha sıkı hale getirelim. O günden sonra her dakika etrafımızı kollar olduk. Bar kısmındaki yere geldiğimizde ise orada Derek Porter, Kane Myers ve ben vardım zaten oraya Derek'i korumak için Kane ile gelmiştik. Ardından o sırada benim rol içinde IC olarak sıkıntılarım vardı ve bunları Joey ile paylaştım. Joey ise bana dertlerini anlatırken nereden baksak 1-2 saat boyunca onunla orada deskin orada rol yaptık. Senin ise oradan hiç ayrılmaman ve sohbetimize bile katılmaman dikkatimizi çektiği için ben gitmeden önce Joey'e "Bu herif beni 5 haftadır takip ediyor." dedim fakat bu lafı mecazi anlamda söyledim, beni takip eden birisinin olup olmadığını bilmiyordum hatta senin Kasparov'dan olduğunu bilmiyordum fakat orada hiçbir şey yapmadan 2 saat boyunca bizim yanımızda bizi dinleyip sohbete bile dahil olmaman sence de biraz şüphe çekici değil mi? Afk olman umrumda değil, aktif rolün döndüğü bir yerde AFK bırakabilmen için sana ayrıcalık sunmuyorlar, afk bırakacaksan oyundan çıkmalısın. Joey ise bana eğer seni cidden takip ediyorsa o halde içeri gelsin, girerse vururuz demesiyle içeri giriyoruz. Sonrasında sen içeri girmediğin vakitte ben kendisine "Bence bu adam bizim dışarı çıkmamızı bekliyor, içeri girerse bir şeyler döndüğünü ayıkır." gibisinden bir söz söylüyorum ve ikimizde çıkıyoruz, senin halen AFK olup olmadığını bilmiyoruz. Ardından ilk Joey çıkıyor ardından ben çıkıyorum ve otoparkta buluş kendisi bana evime kadar eşlik ederek gidiyoruz.
Rol tamamen böyle gelişiyor, senin Kasparov'dan olduğunu IC'de bilmiyorum, sadece tahmin yürütüyorum. Seninle IC'de tanışıklık yapmam için bir sebep yok fakat seni beni takip etmen için güzel bir sebebin var. Sen belki oraya beni takip etmek için gelmemiş olabilirsin fakat bize IC'de söylenen şey Kasparov tarafından takip edildiğimiz hem de uzun zamandır. Her adımımızı takip ettiren bir insana karşı tedbir almak zorundayız. Bunları öğrendiğimiz için rollerimizi IC'de şekillendiriyoruz. Burada bir MG yok ve Mix'de yok. Senin oradan iki saat boyunca ayrılmaman ve orada sadece ben, Joey ve senin kalman ve seninde ısrarla rolde yanımızdan ayrılmaman dikkat çekiyor. "Ermeni p*çlerinden" lafı tamamen bir varsayım orada. Takip edildiğimi düşünüyorum ve beni ve dostlarımı takip eden bir tek ekip var o da Kasparov, takip edildiğimiz kanısına da zaten Gemini'de yaptığımız rol aracılığı anlıyoruz. Ben takip edildiğimi biliyorum, senin takip edip etmemen umrumda değil. Ben tedbirimi aldığım için öyle hareket ediyorum. Burada takip edilmemek için neler yaptığımı yazmak isterdim fakat insanların ne kadar dürüst rol yaptığını bilemediğimden dolayı yazmıyorum.

Tanımadığı arkadaşa bayağı kinlenmiş anlaşılan Aureus. 
Rolün döndüğü saatler sabahın 5'i biz orada nereden baksan 1-2 saat takılmışız, her dakika bir şeyler içiyorum çünkü derdim var, kendim unutmam gerekiyor, sarhoşluk var, seni tanımamam sana küfür etmeme engel değil çünkü ben kaldırımlarda büyümüş bir insanım, beyaz yakalı değilim. Sana kinlendiğim yok yani anlayacağın.
Son olarak yazmak istediğim bir şeyler var; iki gün öncesinde karakter tanıtımı linki atıp "Yorum atar mısın?" "Yorum at la gardaş" gibi tavırlar takınıp sonrasında forumdaki ssleri gördükten sonra şikayet açman biraz tuhaf olmuş Beko'cuğum. Umarım bu tavırlarını bir kenara bırakırsın ve benimle aranda bir sıkıntı olduğunda foruma başvurmak yerine bana gelirsen ben sana olayı direk izah ederim.
Yukarıda bahsettiğim Gemini rolüne Canterino the DEEV , Kasparov'un bizi takip ettiğine dair bilgiyi sağlayan Hammarskjold ve ballantine dir. Kendileri zaten bu yaptığımız rollerin net tanıklarıdır.
Umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur, iyi forumlar.