Konu: [08.06.2021 - Birden Fazla Kişi] C-bug, Q-E Bug  (Okunma sayısı 1060 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.08.2021 16:19
Selamlar, iyi forumlar. Maske_28801 benim. Aşağıya elimde ki kanıtı bırakıyorum. C bug olup olmadığına admin arkadaşlar karar verebilir. Savunmam bu kadardı teşekkürler. Tekrardan iyi forumlar.
Spoiler: GösterGizle

#11 - 06.08.2021 16:21
Maske_29190 benim, videoda herhangi bir oyun mekaniğini kötüye kullanmadığım belli oluyor, savunmam bu kadar.

#12 - 06.08.2021 17:16
Üstünlük sağlar, sağlamaz bu pek önemli değil ki sağlamışta. Ortada, o bölgede olan tüm oyuncular tarafından yapılan bir bug abuse söz konusu ve çatışmanın seyirini %100 değiştirdi, bunu inkâr edebileceğinizi pek sanmıyorum.

#13 - 06.08.2021 17:17
Maske_29190 benim, videoda herhangi bir oyun mekaniğini kötüye kullanmadığım belli oluyor, savunmam bu kadar.

Selamlar, iyi forumlar. Maske_28801 benim. Aşağıya elimde ki kanıtı bırakıyorum. C bug olup olmadığına admin arkadaşlar karar verebilir. Savunmam bu kadardı teşekkürler. Tekrardan iyi forumlar.

3 saniyelik bir video ile savunma yapamazsınız, iki mermi atmışsınız. Kendi videomda daha fazla ateş ettiğin kısımlar var ve c-bug Q-E yaptığınızda gözüküyor, videonun tam halini yükleyin.
« Son Düzenleme: 06.08.2021 17:20 quakeN »

#14 - 06.08.2021 17:22
Bunuda buraya bırakayım, senin Q-E bug yaptığın ekranıma düşmemişti, video'yu göndermen güzel olmuş.

#15 - 06.08.2021 17:49

3 saniyelik bir video ile savunma yapamazsınız, iki mermi atmışsınız. Kendi videomda daha fazla ateş ettiğin kısımlar var ve c-bug Q-E yaptığınızda gözüküyor, videonun tam halini yükleyin.

bütün video zaten toplasan 7 saniyedir, videonun başını kestim çünkü o dakikalarda silah kullanmıyordum.

#16 - 06.08.2021 17:52
Üstünlük sağlar, sağlamaz bu pek önemli değil ki sağlamışta. Ortada, o bölgede olan tüm oyuncular tarafından yapılan bir bug abuse söz konusu ve çatışmanın seyirini %100 değiştirdi, bunu inkâr edebileceğinizi pek sanmıyorum.
Dostum aiminin o dakikada kötü olması benim suçum değil, %100 seyrini değiştiren hiçbir şey yok. Q E yaptım fakat bunun sayesinde kimseyi vurmadım, çatışmanın seyrini değiştirmedim. Q E yapmadan önce sadece Quavean Lovell'i vurdum, olayda Q E nin işe yaradığı bir şey yok. Yaptığım doğrudur ve bundan dolayı da pişman olduğumu, sunuculardan gelen alışkanlık olduğunu söyledim.
« Son Düzenleme: 06.08.2021 18:16 Thomp »

#17 - 06.08.2021 17:52
bu videoda bile sadece bir kere gözükmüşüm ve herhangi bir şekilde Q-E veya cbug yapmıyorum.

#18 - 06.08.2021 17:59
Dostum aiminin o dakikada kötü olması benim suçum değil, %100 seyrini değiştiren bir şey yok. Q E yaptım fakat bunun sayesinde kimseyi vurmadım, Q E yapmadan önce sadece Quavean Lovell'i vurdum, olayda Q E nin işe yaradığı bir şey yok. Yaptığım doğrudur ve bundan dolayı da pişman olduğumu söyledim zaten.

Hem suçlusun, hem de bu kadar rahat konuşabiliyorsun. Madem bu kadar suçsuzsun neden kanıt olarak sunduğum DM videonu kaldırdın? Yedeklediğimi söylemiştim, şikayete tekrar ekledim. Ayrıca Q-E yaptığın yerden sonra Lance Colhaun ile çatışıp onu düşürüyorsun ve söylediğine göre bu üstünlük sağlayıcı bir şey değilmiş? Sunucu kurallarında "çatışmada üstünlük sağlamadan Q-E yapabilirsiniz" yazmıyor, "Q-E bug yapamazsınız." yazıyor ve siz bariz bir şekilde Q-E bug, C-bug yapıyorsunuz.

25 saniyelik çatışmada 3 saniyelik bir kısmı kesip kanıt olarak sunuyorsunuz, bunu savunma olarak kanıt niteliğinde sunuyorsunuz, asıl ironik olan kısımda burası.
« Son Düzenleme: 06.08.2021 18:01 quakeN »

#19 - 06.08.2021 18:01
Dostum aiminin o dakikada kötü olması benim suçum değil, %100 seyrini değiştiren bir şey yok. Q E yaptım fakat bunun sayesinde kimseyi vurmadım, Q E yapmadan önce sadece Quavean Lovell'i vurdum, olayda Q E nin işe yaradığı bir şey yok. Yaptığım doğrudur ve bundan dolayı da pişman olduğumu söyledim zaten.

Hem suçlusun, hem de bu kadar rahat konuşabiliyorsun. Madem bu kadar suçsuzsun neden kanıt olarak sunduğum DM videonu kaldırdın? Yedeklediğimi söylemiştim, şikayete tekrar ekledim. Ayrıca Q-E yaptığın yerden sonra Lance Colhaun ile çatışıp onu düşürüyorsun ve söylediğine göre bu üstünlük sağlayıcı bir şey değilmiş? Sunucu kurallarında "çatışmada üstünlük sağlamadan Q-E yapabilirsiniz" yazmıyor, "Q-E bug yapamazsınız." yazıyor.

25 saniyelik çatışmada 3 saniyelik bir kısmı kesip kanıt olarak sunuyorsunuz, bunu savunma olarak kanıt niteliğinde sunuyorsunuz, asıl ironik olan kısımda burası.
   :D Kanka o video benim değil ki, benim videom şu
Lance'i ben düşürmedim, videoyu izle.
« Son Düzenleme: 06.08.2021 18:04 Thomp »