Üstünlük sağlar, sağlamaz bu pek önemli değil ki sağlamışta. Ortada, o bölgede olan tüm oyuncular tarafından yapılan bir bug abuse söz konusu ve çatışmanın seyirini %100 değiştirdi, bunu inkâr edebileceğinizi pek sanmıyorum.
Dostum aiminin o dakikada kötü olması benim suçum değil, %100 seyrini değiştiren bir şey yok. Q E yaptım fakat bunun sayesinde kimseyi vurmadım, Q E yapmadan önce sadece Quavean Lovell'i vurdum, olayda Q E nin işe yaradığı bir şey yok. Yaptığım doğrudur ve bundan dolayı da pişman olduğumu söyledim zaten.
Hem suçlusun, hem de bu kadar rahat konuşabiliyorsun. Madem bu kadar suçsuzsun neden kanıt olarak sunduğum DM videonu kaldırdın? Yedeklediğimi söylemiştim, şikayete tekrar ekledim. Ayrıca Q-E yaptığın yerden sonra Lance Colhaun ile çatışıp onu düşürüyorsun ve söylediğine göre bu üstünlük sağlayıcı bir şey değilmiş? Sunucu kurallarında "çatışmada üstünlük sağlamadan Q-E yapabilirsiniz" yazmıyor, "Q-E bug yapamazsınız." yazıyor ve siz bariz bir şekilde Q-E bug, C-bug yapıyorsunuz.
25 saniyelik çatışmada 3 saniyelik bir kısmı kesip kanıt olarak sunuyorsunuz, bunu savunma olarak kanıt niteliğinde sunuyorsunuz, asıl ironik olan kısımda burası.