Konu: Cornelius_Harrington - Retarded RP  (Okunma sayısı 255 defa)

#0 - 05.08.2021 23:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cornelius Harrington @Tokol

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dericia Pollard

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.08.2021 - 23:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
bulamadım

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sadece rol yapmak için arkadaşların yanına gittim. Saçma sapan bir şekilde, yanımda mermi taşıyorum, mermiden hızlı değilsen koş falan filan işte. Okursunuz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 05.08.2021 23:51
Şaka olduğunu düşünüyorum, gerçekten

Bulamadığın ihlale savunma yapıyorum, nereden geldin bilmem fakat şöyle ki; Veteran bir karakter, veteran ne olduğunu araştırıp bulabilirsin. Hood sınırlarımız içindesin ve kadınla rol yapıyorum. Karakterim o an çok sinirli olabilir, kadına hava atmak isteyebilir ki mermi olarak kadını kastettim çünkü g-banger rolü yapan birisi. Seni istediğim şekilde tersleyebilirim bu tamamen karakterimin o anki psikolojisine bağlı. Kırmızı bölgeye girdiğin de "tehlikeli bölge" uyarısı veriyor. Günümüz de ki bir gerçek dövmeli çeteci seni mahallesinde o an vurabilir, genelde lügatları ağır ve küfürlüdür. Cornelius karakterinin geçmişi bayağı var, bir çok savaşa dahil oldu, bir çok kişi öldürdü veya yanında öldürüldü. Burada bir ihlal göremiyorum, kim ile rol yapsan aynı tepkiyi alırsın. Umarım kısa ve öz anlatabilmişimdir.
« Son Düzenleme: 05.08.2021 23:54 Tokol »

#2 - 06.08.2021 00:01
Şaka olduğunu düşünüyorum, gerçekten

Bulamadığın ihlale savunma yapıyorum, nereden geldin bilmem fakat şöyle ki; Veteran bir karakter, veteran ne olduğunu araştırıp bulabilirsin. Hood sınırlarımız içindesin ve kadınla rol yapıyorum. Karakterim o an çok sinirli olabilir, kadına hava atmak isteyebilir ki mermi olarak kadını kastettim çünkü g-banger rolü yapan birisi. Seni istediğim şekilde tersleyebilirim bu tamamen karakterimin o anki psikolojisine bağlı. Kırmızı bölgeye girdiğin de "tehlikeli bölge" uyarısı veriyor. Günümüz de ki bir gerçek dövmeli çeteci seni mahallesinde o an vurabilir, genelde lügatları ağır ve küfürlüdür. Cornelius karakterinin geçmişi bayağı var, bir çok savaşa dahil oldu, bir çok kişi öldürdü veya yanında öldürüldü. Burada bir ihlal göremiyorum, kim ile rol yapsan aynı tepkiyi alırsın. Umarım kısa ve öz anlatabilmişimdir.
G-BANGER'sin, birçok savaşa dahil oldu... Karşındakinin polis olacağını düşünemiyor mu? Basbayağı RetardedRP işte.

#3 - 06.08.2021 00:03
Yazdığımı okumadığın çok belli, g-banger yanımda ki kadın karakter. Polis tek başına hooda girmeyecek kadar rolü bildiğini düşünüyorum. Çünkü PD rolleri böyle ilerliyor, bir kişi giremeyeceklerini onlarda biliyor. Hatta iki gün önce tek başına giren bir memur CK edildi. Savunmam bu kadar, çete sokağı.

#4 - 06.08.2021 00:07
Yazdığımı okumadığın çok belli, g-banger yanımda ki kadın karakter. Polis tek başına hooda girmeyecek kadar rolü bildiğini düşünüyorum. Çünkü PD rolleri böyle ilerliyor, bir kişi giremeyeceklerini onlarda biliyor. Hatta iki gün önce tek başına giren bir memur CK edildi. Savunmam bu kadar, çete sokağı.
Sivil Polis
FBI
DEA
Muhbir
okumaya gerek duymadım, haklısın. Gerek yok çünkü. 2000 doğumlu Veteran değişik:D Daha fazla yorum atmayacağım.

#5 - 06.08.2021 00:09
Sivil Polis
FBI
DEA
Muhbir
okumaya gerek duymadım, haklısın. Gerek yok çünkü. 2000 doğumlu Veteran değişik:D Daha fazla yorum atmayacağım.
Zaten Muhbir, DEA falansan diye yeni görülen tiplere atar yapılır, sert yapılır. Kendinle çelişmeyi lütfen bırakır mısın? Sürekli para vererek doğum tarihimi değiştiremem, eğer bir komut varsa beni bilgilendirebilirsin. Sunucunun ilk başından beri olan karakter, emotelerimde yaşlandığımı belirtiyorum. Teşekkürler, savunmam temelli bu kadar.

#6 - 06.08.2021 10:16
Şahitliğimi onaylamıyorum, açılmak için açılan bir şikayet. Ortada Retarted RP yok.  :minigun: O:-)

#7 - 22.08.2021 13:53
Bulunduğunuz bölge Tehlikeli Bölge. O çetenin rütbelisi ile FearRP yaparak konuşmalısınız. Şikayet açmak için Şikayet açmayın.

Şikayet kapatıldı.