Konu: MetaGaming - OOC kin - Emma Moncada +  (Okunma sayısı 354 defa)

#0 - 05.08.2021 01:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Emma Moncada - @whalter
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lukas Dorotheos

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.08.2021 - 01 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Araba içerisinde rol dışı konuşmalar (/aw) METAGAMING kapsamında değerlendirilir ve bu ihlali yapan kullancılar ağır cezalara maruz kalır.

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

Oyun içerisinde /PM kanallarından ya da /B kanallarından yapılan bilgi paylaşımları, bir mal alıp satma, herhangi bir rol değeri taşıyan paylaşım ise /b ve /PM gibi kanallar OOC kanallar olduğu için kişi Metagaming kuralını ihlal etmiştir, bu durumda yüksek bir cezaya tabii tutulabilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kübalıların olduğu birlikten bana söylediklerine göre yetersiz rol seviyem olduğumdan ooc olarak atıldım, (ki başta oyuna yeni başlamamı söylememe rağmen) Arkadaşım Lukas ile yolda giderken kendileriyle çarpıştık ve bana sarf ettikleri laf bu. Ayrıca chatlogu da bıraktım. Galiba arkasında başka sebepler varmış ki arkadaş bana lavuk falan diyor. Metagaming ve ooc kin yaptığı açık görülüyor. (Aynen kanka lafını osvoldo'nun lafı üzerine söyledim)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/872604880936792064/872605022284812338/sa-mp-014.png
https://s5.dosya.tc/server4/gun7gc/chatlog.txt.html

Ek açıklamalar(varsa): Meta ve OOC kin

#1 - 05.08.2021 03:25
Seni tanımıyorum, sana söylediğim bile mâlum değil. Uzatmaya gerek yok, cevap versen bile uzatmayacağım. Sadece "Kaza rolünü gerçekleştirmemizi söyledim, devam etme dedim ki bunun Metagaming olacağını sanmam devam etseydik ihlal olacaktı." iyi roller.

#2 - 05.08.2021 10:00
Merhaba.

Emma orada bana pm atıyordu, kaza yaptık rol fastı için /do'dan belirttim hemen gittik, orada ise Emma pmden rolü bekleyelim yazmıştı kötü bir art niyet yok.
« Son Düzenleme: 05.08.2021 10:02 Tivorlu »

#3 - 05.08.2021 14:01
Kazayı bizle yaptınız, arkadaşımı birlikten yeni atmadığınıza göre bana bu lafı söylüyorsunuz.
İkimizde çocuk değiliz ooc kinlenip yazdığın şey ortada.
Devam etmeme olayını da pmden değil do dan sorasın fast rp? şeklinde.

#4 - 05.08.2021 14:04
Bana yazdığında chatlogdan açık şekilde belli oluyor. Şikayet açma sebebim bana lavuk demen zaten 'Emma pmden rolü bekleyelim yazmıştı' bu yazıyla bi sorunum yok.

#5 - 05.08.2021 16:00
Bana yazdığında chatlogdan açık şekilde belli oluyor. Şikayet açma sebebim bana lavuk demen zaten 'Emma pmden rolü bekleyelim yazmıştı' bu yazıyla bi sorunum yok.

Sana dediğim nasıl belli oluyor dostum? Kendi üstüne alınman senin sorunun. Lütfen daha fazla uzatma, yetkili kararını bekleyelim.

#6 - 05.08.2021 17:50
Çünkü kazayı benimle yapıyorsun açık değil mi? sanki sen durduk yere lavuk diyorsun ben üstüme alınıyorum  :garip:
Yetkili kararı.

#7 - 06.08.2021 00:11
Çünkü kazayı benimle yapıyorsun açık değil mi? sanki sen durduk yere lavuk diyorsun ben üstüme alınıyorum  :garip:
Yetkili kararı.

Kazayı seninle yaptığımın bile kanıtı yok dostum, açılmak için açılmış bir şikayet. Tekrar diyorum, üstüne alındıysan senin sorunun.

Edit: Kazayı seninle yaptığımı inkar etmiyorum, yanlış anlama. Sadece üstüne alınman senin sorunun.

#8 - 06.08.2021 10:06
Selam, şikayeti değerlendiren admin bu attığım eki de görmeli, ceza almamak adına kişisel yorum yapmayacağım.
Argo mu yoksa değil mi bunun hakkında bir yorum yapmayacağım dediğim gibi

Lavuk'un kelime anlamı:
« Son Düzenleme: 06.08.2021 10:08 Myrtle »

#9 - 11.08.2021 00:57
sıkayet aktif