Konu: Adriano_Marino Türkçe terim kullanımı.  (Okunma sayısı 108 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.08.2021 18:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @iKaansiz Adriano_Marino

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.08.2021 18.21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim kullanımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:VCPD binasının önünde 10km/h hızlarında giderken alt-tab atmak zorunda kaldım ve bu kişinin sanırım önüne kırmışım izlenimi vermiş. Kişi ise arkamdan sürekli kornaya basarak ic bir şekilde rahatsız ediyor bir kere uyardıktan sonrasında tekrardan devam edince araçtan inip kişiye agresif bir rol sergilemeye gidiyorum ve rol sırasında şahıs türkçe terim kullanıyor. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa):Kişi karşı tarafı ic olarak tanımamasına rağmen direkt agresif rol sergiliyor, daha öncesinde ic olarak küfür etti. Karakterimin üzerinde tabanca bulunuyor, biliyorum kişi bunu bilmiyor ama ic olarak tanımadığı kişiye bu tarz rollere girmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Kişinin ceza almasını talep ediyorum, iyi günler. <3 ((Kişinin forum profil linki https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=22675)) 

#1 - 04.08.2021 18:48
Selam, ilk önce "Hayırdır" kelimesinin Türkçe Terim olduğu hakkında bir fikrim yoktu. İkinci olarak ilk küfürü siz ettiniz. Üçüncü olarak orada bağırmamdaki sebep etrafımızdan polisler geçiyordu ve durması için biraz bağırarak söyledim fakat duymadılar ya da gelmediler. İyi Günler Dilerim..

Kişinin Bu Tarz Yarı Doğru, Yarı Yanlış Şikayetler Açmasını Doğru Bulmuyorum.
« Son Düzenleme: 04.08.2021 18:56 iKaansiz »

#2 - 04.08.2021 20:23
Selam, ilk önce "Hayırdır" kelimesinin Türkçe Terim olduğu hakkında bir fikrim yoktu. İkinci olarak ilk küfürü siz ettiniz. Üçüncü olarak orada bağırmamdaki sebep etrafımızdan polisler geçiyordu ve durması için biraz bağırarak söyledim fakat duymadılar ya da gelmediler. İyi Günler Dilerim..

Kişinin Bu Tarz Yarı Doğru, Yarı Yanlış Şikayetler Açmasını Doğru Bulmuyorum.

Yetkili kararı beklemeliyiz, çok bilgili arkadaşım.

#3 - 05.08.2021 00:39
Evet Türkçe Terim kullanımı söz konusu ancak kişinin leveline istinaden rol desteği alması daha uygun olacaktır, kişiye rol desteği verilecek, uyarılacak.