Merhaba, şahitliğimi onaylıyorum.
Araç ile ezme rollerindeki SS'lerinde ben de bulunuyorum, bu yüzden açıklama gereği duydum. Eğer SS'lere ve videoya bakarsanız kişinin sürekli PM üzerinden rol yapma gibi bir takıntısı olduğunu görebilirsiniz.
Öncelikle, ilk SS'de kişi ve arkadaşları ile rol yaparken Lewy karakteri bana mesaj atıp beni olay yerine çağırıyor ve gidiyorum. Oradaki kişinin adını hatırlamıyorum ancak olay yerinde birisi üzerinde sistemsel bıçak olmamasına rağmen aksesuar olarak bıçağı eline almış ve Lewy'e saplama rolü yapmıştı, ancak bu rolün tamamen ForceRP olduğu göz önünde. Kişi PM üzerinden bıçaklandın yazmış olsa da sistemsel olarak Lewy karakteri RK'a düşmedi, hatta kavgada Emmanuel'in safında bulunan iki karakteri döverek RK ettik. Birisi arkada dikilen Rony karakteri, diğerinin adını Edward diye hatırlıyorum. Bunlara rağmen kişi aracına atlayıp kapıları kitliyor ve SS'lerde mevcut olan rolü yapıyor, kişiye karşı ne kalıcı hasar ne de başka bir şey sorarak emote ile Lewy karakterinin ayaklarını eziyor ve ona NOS üflüyor, bir de "/do" 'dan "kişinin yüzünde ve ellerinde yanıklar oluşması muhtemel" yazmak da cabası.
Dediğim gibi, kişi bu tür rollerde hep PM kullanıyor, yaralı rolü yapmayı bilmiyor, karşıdaki kişinin rol bilgisini sorguluyor ve en önemlisi yaptığı her rolde karşı tarafı zorla kendi yaptığı role ayak uydurtmaya çalışıyor.
Kişinin rol desteği alması gerektiğini düşünüyorum, iyi forumlar.