Konu: Emmanuel Parker  (Okunma sayısı 465 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.08.2021 15:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Lucinoxer Emmanuel Parker

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Realin Ryan , Mei Ruby @villano

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss-vşdeo

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PM üzerinden rol, yetersiz rol bilgisi, force rp, yaralı kural ihlali, Rol bölmek, ortak nezaket, OOC kin

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi birkaç gündür saçma roller yapıyor, ne bir fear rp yapıyor ne bir şey. İlk videoda kişinin aracını alacağımı söylüyorum ve bankaya ben süreyim diyorum. Oradan sonra almayacağımı (kmsi fazla) geri döndüğümü söylüyorum. Geri döndüğümde kişinin aracını çalma girişiminde bulunuyorum ve bunu yapıyorum. Sonra PM'den ne yapıyorsun falan diyor. Ic üzülerek aracı geri bırakıyorum sonra hey diyor. Bana laf edeceği, vuracağı belli kişi kafa atma emotesi veriyor ve dövüyor. Dövüyor demek yanlış olur, vuruyor sonra ben onu dövüyorum sistemsel yaralıya düşüyüorum. Kişi sistemsel yaralıdan düştüğünde bana pm'den niye yaralı rpsi yapmıyorsun ben sana kafa attım emote takip diyor fakat ben sistemsel yaralıya düşmedim ne diye bu rolü gerçekleştireyim ki? Her neyse kişinin aracına düzkontak atarken kişi birden diriliyor koşturarak gelip beni araçtan atıyor aracı kitliyor. Zaten videoda her şey mevcut. SS'lerdeyse birtakım olaylar oluyor, sonra kişi beni yaralıya düşürmüyor gidiyor araçla ezme rpsi yapıyor sonra NOSla yakıyor falan anlamadım. Burada zaten karakterin pişmiş olduğunu belirttim.  Bugün ise kişi beni görüyor aracın kilidini açtığım gibi aracı kaçırıyor, ardından polislere yakalatıyor çünkü aracın bagajında ak olduğunu biliyor. Mantıklı bir insan buffalo model araçla kaçarken dümdüz kaçar.  Çünkü araç PD araçlarına göre hızlı. Arkadaşımız ise direklere duvarlara çarpa çarpa aracı hasara çıkartıyor, benim AK gidiyor. Bu arada kşi onaylı birlikte silah basıp burnouta gidiyor. Kontrol edilmesini isterim, bunun yasak olduğunu düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin en ağır cezayı almasını ve rol eğitimi alması ekstra olarak silah iadesi

#1 - 02.08.2021 15:45
Kişi Buffalo markalı araçta silah bulunduğunu biliyordu, daha öncesinde Lewy Herman karakteri beni korumak adına yalnızca silahı gösterdi ve Emmanuel'in yanında silahı aracın bagajına koydu. Bir arkadaşım Emmanuel'i darp edip RK'lı duruma düşürdü(Ne yazık ki ScreenShoot'u bulunmuyor.) ve Lewy karakterine konum yolladım, yanımıza geldi. Bu sırada Emmanuel emote hazırlayıp aracın kilidi açıldığı gibi atladı ve kaçtı. Lewy'nin dediği gibi mantıklı bir insan buffalo ile dümdüz basarak kaçar fakat kişi  bilerek departman üyeleri ile kovalamacaya girdi ve aracı perte çıkarttı, yol boyunca her yere çarptı. Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 02.08.2021 15:52
Merhaba, şahitliğimi onaylıyorum.
Araç ile ezme rollerindeki SS'lerinde ben de bulunuyorum, bu yüzden açıklama gereği duydum. Eğer SS'lere ve videoya bakarsanız kişinin sürekli PM üzerinden rol yapma gibi bir takıntısı olduğunu görebilirsiniz.
Öncelikle, ilk SS'de kişi ve arkadaşları ile rol yaparken Lewy karakteri bana mesaj atıp beni olay yerine çağırıyor ve gidiyorum. Oradaki kişinin adını hatırlamıyorum ancak olay yerinde birisi üzerinde sistemsel bıçak olmamasına rağmen aksesuar olarak bıçağı eline almış ve Lewy'e saplama rolü yapmıştı, ancak bu rolün tamamen ForceRP olduğu göz önünde. Kişi PM üzerinden bıçaklandın yazmış olsa da sistemsel olarak Lewy karakteri RK'a düşmedi, hatta kavgada Emmanuel'in safında bulunan iki karakteri döverek RK ettik. Birisi arkada dikilen Rony karakteri, diğerinin adını Edward diye hatırlıyorum. Bunlara rağmen kişi aracına atlayıp kapıları kitliyor ve SS'lerde mevcut olan rolü yapıyor, kişiye karşı ne kalıcı hasar ne de başka bir şey sorarak emote ile Lewy karakterinin ayaklarını eziyor ve ona NOS üflüyor, bir de "/do" 'dan "kişinin yüzünde ve ellerinde yanıklar oluşması muhtemel" yazmak da cabası.

Dediğim gibi, kişi bu tür rollerde hep PM kullanıyor, yaralı rolü yapmayı bilmiyor, karşıdaki kişinin rol bilgisini sorguluyor ve en önemlisi yaptığı her rolde karşı tarafı zorla kendi yaptığı role ayak uydurtmaya çalışıyor.
Kişinin rol desteği alması gerektiğini düşünüyorum, iyi forumlar.

#3 - 02.08.2021 16:38
Gece savunmamı yapacağım.

#4 - 02.08.2021 17:02
Eklemeyi unuttuğum iki önemli yer var;
1. Burnoutta kişi beni ezme rpsi yaparken hiç bir şekilde sistemsel yaralıya düşmedim
2. Son Ssde kişi aracimi çalıyor bundan öncede sistemsel rkya düsüyorm Yani kalktiği gibi araci. çaliyor diyebiliriz. Döven kişilerde ss yok fakat log kayitlarina bakılabilir iyi oyunlar

#5 - 03.08.2021 01:08
Silah olayında ben kişinin aracını kaçırdım, ihbar verdim kovalamaya girdim. Silahtan haberim yoktu, silah yakalamışlar.
Burnoutda silah basıp hoover geçme fln da yok, iki birlik arasında rollerimiz var, loglara bakılırsa da görülür 3 4 defa oldu bu olay.
Ezme falan 2 gün önce ki konudan şimdi mi şikayet açıyorsun?

#6 - 03.08.2021 07:53
Kişi ihbar verdiğinde illegal bir birlikte bulunuyordu sunucu kuralları gereği illegal illrgali ihbar edemez bu da bir hata. Ekstra olarak 2gün öncrki olayi da sikayete eklemek normal bir şey. Savunman bu kadarsa yömetim kararı bekleyebiliriz.

#7 - 03.08.2021 18:53

02/08/2021, 13:57 saatinde yaşanan rolde Emmanuel ile East Los Santos'da ATM'den para çekerken karşılaşıyoruz, bunun üzerinde Lewy karakteri araçtan silahını alıyor. Emmanuel ile bir süre sözlü münakaşa yaşadıktan sonra Lewy karakteri sinirlerine hakim olup arabasına biniyor ve silahı araca yerleştiriyor. Silahta aracın bulunmadığını bilmediğini söylemen garip değil mi? :garip:

#8 - 05.08.2021 23:00
Yetkili kararı bekleniyor.

#9 - 07.08.2021 01:23
Yetkili kararı alabiliriz.