Konu: VICE CITY  (Okunma sayısı 126 defa)

#0 - 02.08.2021 13:39
Büyük harflerle yazınca hemen tıkladınız ama içinizi açar mı bilmiyorum. DESTEKLEMİYORUM falan yazarsanız üzülürüm, o nedenle kibar şekilde desteklemezseniz sevinirim.

EVET! Daha önce sesli bir kanalda Manifesto'ya söyledim ama, o hariç herkes duydu bunu. O nedenle buraya yazıp şansımı deniyorum.

Bilet alıp bildiğin Vice City'ye gidiyorsun. GTA Vice City olan.

Bileti nereden alırsın?
Marketten mi alırsın?
Gişeden mi geçerisin?
Starfish'in ardında mı olur?
**UÇAKLA MI GİDERSİN? UÇAK ÜCRETİ PAHALI MI OLUR?

Şu anda zaten Vice City'de olduğumuz için de, oraya farklı bir ad verilebilir. Ve Los Santos haritasına eklenen Vice City yapıları, orijinal Vice City'den kaldırılmış olur.

-Oğlum ana haritayı bırakıp insanlar orijinal Vice haritasında rol ya-...
Hayır arkadaşlar. Ufak tefek admin işletmeleri olur, belirli zamanlarda etkinlikler yapılır ve onun haricinde (birlik hoodları, birlik rol bölgeleri) başka da bir şey eklenmez.

-BENİM PC KASIYO', BEN N'ÖRECEM?
Adminler kod yazar bir şey yapar, belki giderir kasma sorununu. Orasını çok kurcalayasım yok, bilmiyorum da anlamam zaten.
SAMP değil de Vice Roleplay için konuşuyorum aslında.

Bu da dezavantajlarını düşünmeyip, güzel gözükeceğini ve ilgi göreceğini düşündüğüm değişik bir fikir. EN AZINDAN GİDER GEZERİK, BİLET ALIRIK HEHEHEHE.
En başta söylediğim şeyi unutmadan yazın, harbi küserim üzmeyin canımı.  :'(

BU ARADAAA, AYNI ŞEYİN LIBERTY OLANI DA OLABİLİR BAK!
Siz yine bir şeyler ekleyip çıkartın, ben ortaya attım öyle. Kabul olup olmaması farketmiyor, maksat düşünelim tartışalım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 02.08.2021 15:13
Vice City'nin etkinlik yapılabilecek bölgeleri zaten adminler tarafından şuanki oynadığımız haritaya bölge bölge eklendi ve eklenmeye devam ediyor. Şahsen arada kullanılacak birşey için koskoca haritayı getirmek uğraştırıcı ve saçma gibi, zamanında bununla alakalı daha geniş argeler vardı fakat hepsi red yedi. Üzgünüm ama desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 02.08.2021 15:20
Fikir güzel fakat işin teknik kısmında maalesef bazı sıkıntılar çıkıyor. Vice City haritası obje bakımından çok büyük bir harita, sunucuya eklenirse FPS düşüşleri, Performans kaybı gibi sorunlara sebebiyet verir. Ayrıyetten de tüm şehrin cache dosyasını indirmek de oyuncular için işkence olur.
Çok da gerekli olmayan bir durum için bunca zahmete girilmesini maalesef desteklemiyorum. Zaten sen de demişsin, Los Santos ve Vice City'nin karışımı bir şehirde rol yapıyoruz, etrafta Vice City'nin birçok objesi bulunuyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 02.08.2021 15:47
V1'de oynamış birisi olarak söylüyorum (evet, v1 başarımı yok çünkü kanıtım yok.) oyuna girdiğimizde büyük hype yaşadık. Fakat sonrasında Los Santos'a düşe düşe helak olduk.

Aşırı fazla bug vardı. Hem mapten kaynaklı hem taşımadan kaynaklı. Bazı objeler mesela bitkiler, içinden geçilemez durumdaydı. Bildiğiniz duvar gibilerdi. Bazı yollardan aşağı düşüyorduk. Eminim yine aynıları olacak. Bu tarz bir efora girmektense ekip daha iyi bir iş yaparak haritanın bazı kısımlarını zaten şehre taşıyor. Bence gayet de iş görüyor. Zamanında eklenen çoğu haritalar kullanılmadı bile(adalar vb.) Tüm haritayı taşımak hem yük olacaktır hem de performans kaybı yaşatacaktır.

Desteklemiyorum.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
zebercet,
Tepki yok