Konu: 31.07.2021 West Taylor car jack  (Okunma sayısı 205 defa)

#10 - 31.07.2021 17:02
Bu gidişle bu döngü tekrarlanacak, anlatmak istediğimi anlamadın sanırım. Kısacası yetersiz kanıt sebebiyle ek bir savunma ihtiyacı duymuyorum.

Dipnot: Şikayetin ana karakteri şuanda müsait olmadığından dolayı hem rolde ve birliğin r19 rütbesinde bulunmamdan dolayı savunmayı ben üstlendim.

Yönetici kararı beklenebilir, bu yanıttan sonra ek bir ileti atılmayacak.

https://www.hizliresim.com/avdbqx1 Bu arada istediğin ss chat'de mor bir yazı göremiyorum.
Bende göremedim  :garip:

#11 - 31.07.2021 17:24
Yani, editlenmemiş bir ss denilince ne anladığınızı merak ediyorum.  :garip:

Full halini atarsanız kişi zaten cezasını alacaktır, hala oynanmış kanıt atmakla neyi amaçladığınızı pek anlayamıyorum, tuhafsınız.

#12 - 31.07.2021 17:30
Biraz dikkat edersen ss de sadece araç içi konuşmalar gizlenmiş, cezadan yırtmak için neden yalan söylersiniz anlamış değilim. Biraz dikkat, lütfenn.  :garip:

#13 - 31.07.2021 17:42
Cezadan yırtmak? O zaman yanıt atmayı bırakın da yetkililer işini daha rahat yapsın. Jail yiyip şikayet açmayız ama endişelenmeyin. :garip:

Eğer ayrı bir sorunun varsa discord adresim akaWarpector#3333 buradan bana ulaşabilirsin.

#14 - 31.07.2021 17:46
Yani, editlenmemiş bir ss denilince ne anladığınızı merak ediyorum.  :garip:

Full halini atarsanız kişi zaten cezasını alacaktır, hala oynanmış kanıt atmakla neyi amaçladığınızı pek anlayamıyorum, tuhafsınız.
Bu arada kişi müsait değil diyorsun ama sabahtan beri tickete bakıyor . https://www.hizliresim.com/6gchyfy

#15 - 31.07.2021 17:51
Cezadan yırtmak? O zaman yanıt atmayı bırakın da yetkililer işini daha rahat yapsın. Jail yiyip şikayet açmayız ama endişelenmeyin. :garip:

Eğer ayrı bir sorunun varsa discord adresim akaWarpector#3333 buradan bana ulaşabilirsin.
Arkadaşım jail yemese yine açacağımız bir şikayetti çünkü ortada bir ihlal var, arkadaşımın jail yemesi ile bir alakası yok sadece rica ettim sen aç diye uğraşasım yoktu.
Artı olarak keşke arkadaş konuya bakacağına savunmasını kendi yapsaydı  ::) yetkili kararını bekleyelim

#16 - 31.07.2021 17:55
Sonunda yetkili kararı beklemeyi düşündünüz, teşekkür ederim. Daha ne kadar uzayacak diye bekliyordum.

#17 - 03.08.2021 16:31
Ceza verilecek.

Adınızın geçmediği şikayetlere ileti atmayın.