Konu: Vice Socialda gerçek fotoğrafların yasaklanması  (Okunma sayısı 672 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.07.2021 12:38
Bence socialda sürekli gerçek insanların fotoğraflarının paylaşılması genel atmosferi çok bozuyor. Elbette profil fotoğrafı veya belli başlı gönderiler  ara sıra gerçek hesaplardan alınıp paylaşılabilir fakat bunu alışkanlık haline getirip abartan oyuncular var. Kendimi bir oyunun sosyal medya platformunda değile Instagram içerisinde gibi hissediyorum.
« Son Düzenleme: 30.07.2021 12:46 Hammarskjold »
Like
24
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Jackal's, Rowe, zift in kift, jessyboss, VictoryTR, MiracC, kaostan besleniyorum, oflu,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 30.07.2021 12:42
Özellikle tanınan isimlerin fotoğraflarının paylaşılması tat kaçırıyor. Destekliyorum:o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 30.07.2021 12:46
Özellikle tanınan isimlerin fotoğraflarının paylaşılması tat kaçırıyor. Destekliyorum:o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 30.07.2021 12:47
Oyun içinden fotoğraf çekilip atılmasını daha uygun buluyorum, destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 30.07.2021 12:48
Oyun içinden fotoğraf çekilip atılmasını daha uygun buluyorum, destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 30.07.2021 12:48
Sevgili kaostan besleniyorum bunun üzerine son noktayı koymuştu; Kaos ta senin gibi IC fotoğrafların koyulmasını desteklese de bu tür ar-ge'ler kişisel düşünceden öteye geçemiyor ne yazık ki. Kendinizi bir yönetim ekibinin yerine koyun, OOC fotoğraf paylaşmak isteyen insanlar IC fotoğraf paylaşımı yapmak isteyenlerden daha fazla, kolayına geliyor kullanıcıların. Kimisi ise enb'si, reshade'i olamadığı için yakınmakta. Bu durumda elden bir şey gelemez. Genel kitleye hitap etmek için bu şekilde devam edecektir.

Piksel bir oyun için bu dediğin şeyin yasaklanması imkansız. Vicev'de görürüz anca oyun içi ss'leri.
« Son Düzenleme: 30.07.2021 12:53 Myrtle »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 30.07.2021 12:59
Sevgili kaostan besleniyorum bunun üzerine son noktayı koymuştu; Kaos ta senin gibi IC fotoğrafların koyulmasını desteklese de bu tür ar-ge'ler kişisel düşünceden öteye geçemiyor ne yazık ki. Kendinizi bir yönetim ekibinin yerine koyun, OOC fotoğraf paylaşmak isteyen insanlar IC fotoğraf paylaşımı yapmak isteyenlerden daha fazla, kolayına geliyor kullanıcıların. Kimisi ise enb'si, reshade'i olamadığı için yakınmakta. Bu durumda elden bir şey gelemez. Genel kitleye hitap etmek için bu şekilde devam edecektir.

Piksel bir oyun için bu dediğin şeyin yasaklanması imkansız. Vicev'de görürüz anca oyun içi ss'leri.

Evet, kaos haklı çünkü her oyuncunun IC fotoğraf atması mümkün değil. Fakat gel gelelim şöyle de bir durum var, yahu ben bu kadar fotoğraf görmek istesem zaten Instagram'a girerim. Şimdi şu an başlasam sociala her on dakikada bir fotoğraf atabilirim Insta'dan alıp. Mantıklı mı bu yani? Mevcut duruma insanlar fotoğraf çekemiyor diye bir düzenleme getirilmiyor fakat bu şu an yapılanı da mantıklı ve doğru kılmıyor.

OOC fotoğraf paylaşmak isteyen karakterine Instagram sayfası açsın diyorum, şahsi düşüncem de budur.

/salute yapıp 3-4 arkadaşla çekilmiş selfie > OOC fotoğraflar

Spoiler: GösterGizle

Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Wroxy, Hammarskjold, aquila the ripper, Rousseau,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 30.07.2021 13:00
İmkansız diye bir şey yok. Bana kalırsa şuan amacının oldukça dışında kullanılıyor, ben oraya arkadaş olduğum karakterlerin gün içerisinde ne gibi rol yaptıklarını paylaştıkları kadarı ilr takip etmeliyim. Instagramdan birebir izinsiz kopyalanmış sahte hayatları görmemeliyim. Evet oyun fizikleri ve görselleri pek çok şeye izin vermiyor ama daha tatlı ve samimi bir ortam oluşturacaktır. Senin verdiğin örneğe göre hepimiz SAMP'ı terkedip GTA V'ye geçelim o zaman?

Sistemi kaldırıp hala inatla GTA Vde rol yapmayan hatırı sayılır bir kitle var, bunlardan birisi benim. Yine verdiğin örnekten yola çıkarak GTA V skinlerini kullanalım, HD skinler kullanalım o zaman? Samp oynuyoruz. @Myrtle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 30.07.2021 13:02
++

Bazı arkadaşlar zamanında özel skinleri olmadığı gerekçesiyle bu AR-GE'yi desteklememişti. Evet, özel skininiz olmayabilir(ki bu bir tercih olabildiği gibi maddi durumun yetersizliği de olabilir, çok doğal.) Fakat şahsen benim özel skinim olmasa bile CodsMP tarzı modlarla sadece kendinizde görünen skinleri çok kolay ekleyebilirsiniz. (bugün kimde yok codsmp? o kadar yazdık https://vicegaming.com.tr/samp-addona-rakip-codsmp/)
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Hammarskjold,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 30.07.2021 13:02

Evet, kaos haklı çünkü her oyuncunun IC fotoğraf atması mümkün değil. Fakat gel gelelim şöyle de bir durum var, yahu ben bu kadar fotoğraf görmek istesem zaten Instagram'a girerim. Şimdi şu an başlasam sociala her on dakikada bir fotoğraf atabilirim Insta'dan alıp. Mantıklı mı bu yani? Mevcut duruma insanlar fotoğraf çekemiyor diye bir düzenleme getirilmiyor fakat bu şu an yapılanı da mantıklı ve doğru kılmıyor.

OOC fotoğraf paylaşmak isteyen karakterine Instagram sayfası açsın diyorum, şahsi düşüncem de budur.

/salute yapıp 3-4 arkadaşla çekilmiş selfie > OOC fotoğraflar

Spoiler: GösterGizle

%75 gibi bir oranda katılmıyorum, ama fikrine saygı duyuyorum, gelen yorumlara bakalım diğer kullanıcılar ne düşünüyor.  :o
Aynı şekilde Hammars senin için de aynı şeyleri söyleyebilirim, o atmosfer kötü  dediğiniz gibi. ama farklı alternatif bir şeyler gelebilir sanki, direk OOC foto yasaklaması, meeh. Bilemedim.
« Son Düzenleme: 30.07.2021 13:04 Myrtle »
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Hammarskjold,
Tepki yok