STORY RP
Alıntı yapılan: KuvetciHalil00 - 05.09.2021 17:57Alıntı yapılan: japonaskeri - 05.09.2021 01:39Sıkılmış gibisiniz. Hayatımız her gün köşe tutmakla geçmiyor kankam, Vice'ın dışında da hayatımız var bunu bilmen lazım. Bilgisayara şu sıralar oturma şansı bulamıyoruz iş, okul, sosyal ortamdan dolayı kısaca söyleyebilirim. Sıkılmış gibi bir durumumuz yok neyse bir kaç gereksiz yorum daha yapılmış teşekkür ediyorum hepinize yakında döneriz sahalara diye umuyorum. Seviyorum sizi ben sevmiyorum bu elemanları
Alıntı yapılan: japonaskeri - 05.09.2021 01:39Sıkılmış gibisiniz. Hayatımız her gün köşe tutmakla geçmiyor kankam, Vice'ın dışında da hayatımız var bunu bilmen lazım. Bilgisayara şu sıralar oturma şansı bulamıyoruz iş, okul, sosyal ortamdan dolayı kısaca söyleyebilirim. Sıkılmış gibi bir durumumuz yok neyse bir kaç gereksiz yorum daha yapılmış teşekkür ediyorum hepinize yakında döneriz sahalara diye umuyorum. Seviyorum sizi
Sıkılmış gibisiniz.
Alıntı yapılan: Solomon - 06.09.2021 19:25Alıntı yapılan: KuvetciHalil00 - 05.09.2021 17:57Alıntı yapılan: japonaskeri - 05.09.2021 01:39Sıkılmış gibisiniz. Hayatımız her gün köşe tutmakla geçmiyor kankam, Vice'ın dışında da hayatımız var bunu bilmen lazım. Bilgisayara şu sıralar oturma şansı bulamıyoruz iş, okul, sosyal ortamdan dolayı kısaca söyleyebilirim. Sıkılmış gibi bir durumumuz yok neyse bir kaç gereksiz yorum daha yapılmış teşekkür ediyorum hepinize yakında döneriz sahalara diye umuyorum. Seviyorum sizi ben sevmiyorum bu elemanları Bende sevmiyorum kanks ama çare yok tek hayatları !!!
&index=5