Birliğin eski bir üyesi olarak değil de, sıradan birisi olarak okursanız sevinirim.
Birlik panelini biraz incelediğimde gözüme fazla pasiflik ve düşük seviyeler çarptı. Sanırım bu gördüklerim sokaktan daha ilk kez, aracıyla geçen birini birliğe davet ediyormuş gibi. (GERÇEKLEŞTİ.)
Birlik rol için değil de, daha çok dm içi toplanmış gibi. Sokakta herhangi bir en ufak ters yaptığınız anda, mesela "Aracını satar mısın?" sorusuna olumsuz bir yanıt vermek. Vurulma olasılığınız sanırım %75'den aşağı değildir.
Birlikteki 80 kişiden 40'ının rol yapmak için değil, uyuşturucu paketi satıp silah almak için bulunduğu göze çarpıyor. Daha sonrasında birlik discord'unda "DM" kelimesi geçtiğinde 25 olan aktiflik ne hikmetse 50'lere kadar fırlıyor. Herkesin sanırım bu saatte rol yapma isteği geliyor.
Gelelim SS'lere. Çoğu ss'de bir konu olmadığını ve kişisel gelişimi desteklemediğini fark ettim. "/smoke 2 atıyorlar ve saçma bir cümle kuruyorlar." İleti kasmak için chatlog olmadan SS göndermek akıllıca bir fikir olduğu kadar, saçma da bir fikir.
Son diyeceğim şey birliğin belki de en büyük hatası ve yarası. MIX yapılmaması adına discord sunucusundan ses odaları kaldırıldı fakat tek bir oda hariç. YÖNETİM SOHBET! DM olduğu günden bahsetmiyorum bile, sıradan bir gün chate şu yazıyı yazmaları yeterli oluyor; "bEyLeR sEs ÇeKsEnİzE?!" MIX yapılmasın diye ses odalarını kaldırıyorsunuz fakat yaklaşık 30 kişi tek bir seste toplanıyorsunuz. Garip ve acı bir durum.
Haa, aklıma geldi. Son helikopter düşme HOTLINE görevinde Birlik R20'nizin
@GARCI'nin -
@BigDrill - Cyrus_Harrison adlı karakterin kulaklarını çınlatmış olmalı.
"Kemali arasanıza s0beiti açıp gelsin, bu HOTLINE'yi kazanmamız lazım. Acil arayın şu çocuğu!" Umarım bu ileti size hatalarınızdan ders çıkartmanız gerektiğini öğretir.