Merhaba, kişi biraz önce yasaklanmış olabilir ancak ben yine de bu yazdıklarımı paylaşmak istiyorum, kadın bir karakter olarak her an sözlü tacize uğramak ve cevap olarak o an ne karşılık vereceğine karar verememek oldukça kötü bir durum. Çoğu zaman doğrudan karakterime değil, sanki ben o an rolde değilmişim gibi beni sözlü taciz ederek birlik üyelerine hakkımda ağza alınmayacak şeyler söylenmesi takdir edersiniz ki oyun hakkında olan düşüncelerimi değiştiriyor. Karakterimin Kurt Bowman'ın "nişanlısı" olduğu için ya da sadece Buffalo birliğinde rol sergilediği için durmadan sözlü tacize uğraması occ olarak beni sinirlendiren ve üzen bir şey çünkü maalesef gerçek dünyada olduğu gibi insanlar ic bir şekilde de istedikleri insanı kadın/erkek ayrımı yapmadan taciz etme hakkını kendilerinde buluyorlar. Bu tarz ithamlar ve tacize doğru giden roller ic bir şekilde yapılıyor olabilir ama ooc'ye taşınıp insanı rahatsız ediyor bu başıma gelen bir değil iki değil, sürekli bu tarz rollere girişiliyor sırf bu yüzden oyuna giremiyorum. Neden özgürce rahat bir şekilde oyuna girip keyifle rolümü yapamıyorum? Kadın karakter olduğum için mi? İnsanlar beni sadece olduğum birlik ya da birlikte olduğum kişiyle tanımladıkları için mi? Üzgünüm ama bu kime yapılırsa yapılsın kabul edilemez bir şey. Taciz tacizdir, sözlü ya da fiziksel taciz nihayetinde aynı şeydir. Ic olması bunu kabul edilebilir yapmıyor maalesef, bilgisayarın başında insanın tadını kaçıran ve sinirlerini hayal edemeyeceğiniz kadar bozan bir durum. Gerekirse karakterlerin bütün platformlardan yasaklanmalarını talep ediyorum.