Başlıca silah sisteminin değişmesi gerektiğini ilk bilinç bana geldiğinden beri savunuyorum.
İnsanlar OOC ticaret yapıyor diye silah satma sistemi neden kaldırılıyor ki? Sunucuda 50 defa OOC satış dönüyorsa(ki dönmüyor.) 400 defa IC satış dönüyor. Sırf insanlar ihlal yapıyor diye diğerlerinin rollerini baltalamak biraz saçma değil mi? Ben şimdi bir birlik kursam, bar kavgasında hood onaylılarla sorun yaşasam. Maks 30hp vuran silahlarla idare etmek zorunda kalacağım. Karşı taraf ise 50hp vuran silahlarla içimden geçecek. Ve ben bu silahlara ASLA sahip olamıyorum. Gidip başka bir hood onaylıdan alamıyorum, kendim üretemiyorum. Kısaca hood onaylı değilsem oturduğum yerde oturup hiçkimseyle sorun yaşamamalı/uslu çocuk gibi sadece ticaret rolleri yapmalıyım. Ancak maalesef. Hood onaylıların bunu yapmadığı halde yeni açılan birliklerden bu bekleniyorsa çoğu birlik erkenden kapatır. Oyun oynuyoruz, bir şey ne kadar baskılanırsa o kadar arzulanır. Bu deagleyi elde etmek bu kadar zor olmasaydı OOC ticaret sorunuyla uğraşır mıydınız? zannetmiyorum. Her zamanki gibi bir şey değişmeyeceğinden lafı fazla uzatmak istememekle birlikte, yazıyı burada bitiriyorum. İyi geceler.
ha bu arada, kısaca destekliyorum.