Konu: [23.07.2021 - Kane_Patric] ORTAK NEZAKET  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.07.2021 21:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kane Patric @ShowRespect

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/07/2021 - 21:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: PM'leri okuyun, her şey apaçık gözüküyor. Savunmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Yanlışlıkla bir PM'de değil zaten, PM'den konuşurken ortak nezaketini bozdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıt: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 25.07.2021 15:57
Pm kesilmiş tam pm atılmadan savunma yapmayacağım.

#2 - 25.07.2021 16:00
Merhabalar, ss'in en üst kısmında bu kuralı ihlal ettiğiniz gözüküyor, durumu açıklamanız için size süre tanıyorum. @ShowRespect

#3 - 25.07.2021 16:06
Bu pm in öncesinde bana [Beni yalıyordun] gibi aşşalayıcı sözler var oranın sslerini ben crash yediğim için alamadım bu ardakaşda ssleri vardır yoksa zaten pm in öncesinin olduğu anlaşılabiliyor sadece kendi haklı olduğu durumun sslerini çekip ticket açılmış.

#4 - 25.07.2021 18:58
Bu pm in öncesinde bana [Beni yalıyordun] gibi aşşalayıcı sözler var oranın sslerini ben crash yediğim için alamadım bu ardakaşda ssleri vardır yoksa zaten pm in öncesinin olduğu anlaşılabiliyor sadece kendi haklı olduğu durumun sslerini çekip ticket açılmış.
@CornettoRX arkadaşın savunması hakkında eklemek istediğiniz bir şey var mı? Sizde bu SS'ler bulunuyor mu?

#5 - 25.07.2021 19:21
@CornettoRX arkadaşın savunması hakkında eklemek istediğiniz bir şey var mı? Sizde bu SS'ler bulunuyor mu?
Hayır, o SS'leri almadım, zaten öyle bir şey de olmadı. Aslında kişi bunu yanlış söylemiş, "beni yalıyordun" diye bir cümle kurmadım. İlk başta hatta şikayet açmayacaktım zaten, çünkü kişi ile önceden aynı birlikteydik ve az da olsa OOC muhabbetim var. Ona bunu söylememe rağmen kanıtlardaki söylemlerde (s**imde değil vs.) bulunmaya devam etti ve bu yüzden şikayet açtım. Eğer direkt aklımda şikayet açma düşüncesi olsa kişinin küfürüne cevap vermeden direkt SS alırdım ve kanıtlara eklerdim, o zaman da önceki konuşmayı görebilirdiniz. Fakat kişi ile konuştum ve şikayet açmaya o dediği küfürden bir süre sonra karar verdim ve SS'i F8 ile aldım.

Dediğim gibi, kişi ile az da olsa o sunucuya ilk başladığında OOC muhabbetim oldu. Eğer şikayeti çekmemi istese çekerim zaten. İyi günler.

#6 - 26.07.2021 00:18
Tekrardan merhaba, kanıtlar üzerinden ilerleyip Kane Patric karakterine Ortak Nezaket Kural İhlalinden ötürü ceza vermek durumundayım. Oyun içerisinde tamamen güvenmediğiniz, yeteri kadar samimi olmadığınız insanlarla(ki samimi olsanız da yapmanız saçma) bu tarz etkileşimlere girmemeniz gerekiyor. Bu konuda daha dikkatli olacağınızı düşünüyorum, iyi eğlenceler.